Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa jackb »

Hlavne, ze “tvoje historicke vzdelanie” spociva v kopirovani sraciek a lzi z propu (vratane chyb vo formatovani a kodovani), ktory necitujes a predkladas ich tvoje vlastne myslienky.
Takze, tvojimi vlastnymi slovami: “opat len klames a zavdzas, ty” plagiatorska “nula”.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

-AA- napísal:ephramko, seth82, atp.
Hahaha. to mi tu napíše pán Kotlebovec, ktorých ovečky žerú všetko, čo im weby kolaborujúce s Kočnerom nahúčkali do palice. Aj ten posledný článok chceš poprieť?

Ste smiešni. Je šťastie, že smieškov ako vás je stále relatívne málo v porovnaní so zvyškom populácie. Gaussova krivka je sviňa.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Až 75% dospievajúcich Slovákov by nechcelo bývať vedľa politických extrémistov. Kotlebovci u mladých dopadli horšie ako u nás tradične nenávidené skupiny: Rómovia, Židia, Moslimovia či ľudia s inou sexuálnou orientáciou.
https://www.aktuality.sk/clanok/719381/ ... eda-grafy/
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

jackb napísal:Hlavne, ze “tvoje historicke vzdelanie” spociva v kopirovani sraciek a lzi z propu (vratane chyb vo formatovani a kodovani), ktory necitujes a predkladas ich tvoje vlastne myslienky.
Takze, tvojimi vlastnymi slovami: “opat len klames a zavdzas, ty” plagiatorska “nula”.
10 rokov dozadu si písal to isté, vtedy mala pravda väčšiu váhu ako to čo dnes nazývaš "vlastné myšlienky" - výplody psychicky labilného indivídua s traumou z rozstrielaných domov niekde na Balkáne.
seth82 napísal:Hahaha. to mi tu napíše pán Kotlebovec, ktorých ovečky žerú všetko, čo im weby kolaborujúce s Kočnerom nahúčkali do palice.
To je tvoj problém, že si ako kotlebovec.
seth82 napísal:Aj ten posledný článok chceš poprieť?
Myslíš tú úvahu od nejakého Bárdyho? No ak malo ísť v povstaní o ochranu národa a za hlavné považuje "hodnotové posolstvo tohto aktu", mali by byť takí ako on na pozore..
ephramko napísal:Až 75% dospievajúcich Slovákov by nechcelo bývať vedľa politických extrémistov. Kotlebovci u mladých dopadli horšie ako u nás tradične nenávidené skupiny: Rómovia, Židia, Moslimovia či ľudia s inou sexuálnou orientáciou.
Výskumná správa bola realizovaná s podporou rezortu spravodlivosti. Analyzuje a sumarizuje výsledky reprezentatívneho prieskumu uskutočneného v júni 2019 na reprezentatívnej vzorke 402 mladých ľudí vo veku 15-19 rokov formou online dopytovania. Zber dát uskutočnila agentúra FOCUS.
:lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

ja som psychicky labilny? ty si ma tu minule nazval teroristom :D
ja som len dospel. to je to, co si ty a dalsi hraci za HC Nacek nezvladli. a ani vas cerveny bratranec tu na fore nie.

a co to meni na tom, ze ty aj kali postujete ako skripty obsahy webov a prekladate ich ako "vase nazory"? ved prave vy posobite ako by ste sli podla manualu. a to si ty dovolis inych nazyvat NPC. si len trapnucky.
kedze okrem tej zle formatovanej adoracie dakeho SSsaka nie je ziadny relevantny zdroj na kaliho halucinacie, tak sa nemeni nic na oznaceni, ktorym tak rad castuje on mna.

ale nelutujem, ze uz nie som ta ovca, pripravena na moment kedy daky imbecil v uniforme nahuci bludy tak ochotne pojde palit susedovi ci spoluziakovi dom. lebo ten v telke povedal, ze to treba. a ty a spoluhraci si to fakt uzite. posuniete svoju krajinu™ milovymi krokmi dopredu

ozaj, nebije sa ti narodovectvo s obhajobou okupacie tvojej krajiny™?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Dospel? Pre mňa to skôr vyzerá ako oportunistická póza zbabelca, ktorý zistil, že mu bude lepšie v pseudo-liberálnom názorovom spektre a tak dnes už kľudne spochybní aj civilné nemecké a iné obete partizánov.

Toto je môj názor, keď ti tak záleží na názoroch. Partizánsky terorizmus je historický fakt.
jackb
Redeemer
Redeemer

svoj nazor si daj pokojne za klobuk. ak je to fakt, tak daj minimalne dve studie, ktore to potvrdzuju, alebo vypoved svedka, ktory potvrdi co lziweb prop pise. znasilnenie nemeckych dedin Rusmi v Kremnickych vrchoch nema nic spolocne so slovenskymi povstalcami, lebo ti spolu s Francuzmi bojovali o Strecno.

poza zbabelca? ak by si ty celil tomu, ze prave prop ti klame, tak mu budes verit vo vsetkom ostatnom? a si pripraveny ist na povel zabijat ludi, ktorych ti stranici urcia? ja som v oboch otazkach dospel k odpovedi nie a preto nemalo zmysel si nechat klamat ci dokonca sa pripravit na skodenie ludom, ktorych mi strana ukaze. plus po tom co som sa dozvedel o svojich predkoch bolo velmi divne chciet byt slovensky vlastenec a pritom mat, ako povedal samotny Vocca, neslovensky povod.

ale spat ku teme: naozaj obhajujes okupaciu tvojej krajiny™? a skutocne chces ukazovat prstom na Rusov? lebo ak by tie dediny pri Kremnici znasilnili americki a britski piloti, tak to by sa ti pacilo ovela viac.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

-AA- napísal:Partizánsky terorizmus je historický fakt.
To že tvoja prababka rozťahovala nohy pred Nemcami, ešte neznamená, že sa všetci na Slovensku správali ako ona. Obyvatelia Československa si vo voľbách neodhlasovali, že sa náš štát rozpadne a pripojí k Tretej ríši. Naše národy boli okupované Nemcami. To mali ľudia z odboja vítať okupantov kvetmi, koláčmi, vínkom a hudbou?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

-AA- napísal:Partizánsky terorizmus je historický fakt.
A preto obdivujes vlastizardcov... to da rozum.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Čo si predstavuješ (AryanAngel) pod partizánskym terorizmom?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

ephramko napísal:To že tvoja prababka rozťahovala nohy pred Nemcami, ešte neznamená, že sa všetci na Slovensku správali ako ona. Obyvatelia Československa si vo voľbách neodhlasovali, že sa náš štát rozpadne a pripojí k Tretej ríši. Naše národy boli okupované Nemcami. To mali ľudia z odboja vítať okupantov kvetmi, koláčmi, vínkom a hudbou?
Špičkové znalosti histórie ako vidím..

Čo sa týka SNP, je tu na to samostatná téma, takže len,
https://www.29august1944.sk/pravda-o-sn ... ych-nemcov
https://priezor.com/historia/117-sloven ... bny-rozbor

Aj keď nepredpokladám, že to (niektorí) dokážete akceptovať.
jackb
Redeemer
Redeemer

nepodpisane weby, zdroje len tak, aby sa nepovedalo... ziadne studie, nic.

prvy web vyjadruje dake sracky a lzi za stanovisko mladych prvej ponovembrovej generacie. tu sa tiez hodi oblubena kaliho veta, lebo nezastupuju kazdeho. je to len propagandisticka sracka.
druhy web ma cez seba pop-up z bullshit detektoru, co uplne staci.

teraz daj skutocne vedecko-historicke prace, nie niekoho skolsky projet z web designu. dakujem.
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Aaa tak viete, bola vojna, obe strany mali straty, vtedy sa kazdy snazi prezit, vojaci konfiskuju vsetko co najdu. To je vzdy tak. V Arabskom svete detto, horedole sa zabija. Vsade kde je vojna je tak.

V dnesnom svete uz na uzemiach ako je zapadna a stredna europa, ci USA uz vojny moc nebudu lebo vsetko je v NATO vsetko je prepojene. To by si uz nikto nedovolil. Aj tie subkultury ako skinheadi a pod. To by uz malo byt minulostou.

Dnes je hlavna uloha nacionalistickych stran udrzat poriadok, rozne obcianske rodobrany, proste starat sa o veci co urady a vlada ignoruju. Keby to robila vlada a urady tak by ziadne taketo strany nemuseli byt.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

harrison314 napísal: A preto obdivujes vlastizardcov... to da rozum.
nie, "rozum" nieje nikdy súčasťou fašistického zmýšľania - eventuálne sa vždy dostaneš k mýtu na ktorom si ľudia ako AryanAngel vyskladali celý svoj pohľad na svet.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

MayDaySK napísal:Aaa tak viete, bola vojna, obe strany mali straty, vtedy sa kazdy snazi prezit, vojaci konfiskuju vsetko co najdu. To je vzdy tak. V Arabskom svete detto, horedole sa zabija. Vsade kde je vojna je tak.

V dnesnom svete uz na uzemiach ako je zapadna a stredna europa, ci USA uz vojny moc nebudu lebo vsetko je v NATO vsetko je prepojene. To by si uz nikto nedovolil. Aj tie subkultury ako skinheadi a pod. To by uz malo byt minulostou.

Dnes je hlavna uloha nacionalistickych stran udrzat poriadok, rozne obcianske rodobrany, proste starat sa o veci co urady a vlada ignoruju. Keby to robila vlada a urady tak by ziadne taketo strany nemuseli byt.
Haha, že udržať poriadok. Aký poriadok chcú udržať? Samozrejme, že takéto strany a skupiny ľudí by vznikali, im nejde o žiadny poriadok, oni potrebujú inú skupinu ľudí, na ktorú môžu hádzať vinu inakosti, potom sa dobre cítia, keď si vedia pred sebou ospravedlniť vlastný kreténizmus.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal:nepodpisane weby, zdroje len tak, aby sa nepovedalo... ziadne studie, nic.

prvy web vyjadruje dake sracky a lzi za stanovisko mladych prvej ponovembrovej generacie. tu sa tiez hodi oblubena kaliho veta, lebo nezastupuju kazdeho. je to len propagandisticka sracka.
druhy web ma cez seba pop-up z bullshit detektoru, co uplne staci.

teraz daj skutocne vedecko-historicke prace, nie niekoho skolsky projet z web designu. dakujem.
Keď to napíše niekto ako ty, je to skôr odporúčanie, ale v pohode, aj ty máš právo vyjadriť svoj extrémne neobjektívny (a tým dosť zbytočný) názor.
DEVZYO1G napísal:nie, "rozum" nieje nikdy súčasťou fašistického zmýšľania - eventuálne sa vždy dostaneš k mýtu na ktorom si ľudia ako AryanAngel vyskladali celý svoj pohľad na svet.
Zas tieto múdra z marxistických seminárov alebo kaviarni.

:D
jackb
Redeemer
Redeemer

ber si to ako chces, ale stale si nedal ziadny dokaz. preto plati "kaliho veta".
ozaj, co takto namiesto nazorov zacat pouzivat fakty?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Kedysi (pred "dospením") si napísal, že partizáni plienili, vrazdili civilov a tym sa zaradili medzi zlocincov a odkazoval si na knihu Slovenské národné povstanie 1944.

Vtedy šlo o názor, alebo fakty?

Dnes asi preferuješ skôr takéto zdroje: https://dennikn.sk/979766/partizani-bol ... -dokonali/
"..k prvým zločinom došlo ešte pred vypuknutím SNP a tie vyprovokovali Nemcov aby začali obsadzovať celé Slovensko.."
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

-AA- napísal:Zas tieto múdra z marxistických seminárov alebo kaviarni.
Som rad, ze zas zavdzas. Ako v pripade SNP.
Cloveku co pochoduje v gardistickej uniforme, jeho psolanci v NR hodiny velebia Tisa, a jeho privzenci sa zdravia gardistickym pozravom urcite nevadi SNP kvoli nepodlozenej sprave z anonymneho webiku.
-AA- napísal:Dnes asi preferuješ skôr takéto zdroje: https://dennikn.sk/979766/partizani-bol ... -dokonali/
"..k prvým zločinom došlo ešte pred vypuknutím SNP a tie vyprovokovali Nemcov aby začali obsadzovať celé Slovensko.."
Konecne sa douc historiu, Nemci mali viac dovodov obsadit Slovensko, hlavne kvoli dianiu na vychodnej fonte.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

harrison314 napísal: Som rad, ze zas zavdzas. Ako v pripade SNP.
Cloveku co pochoduje v gardistickej uniforme, jeho psolanci v NR hodiny velebia Tisa, a jeho privzenci sa zdravia gardistickym pozravom urcite nevadi SNP kvoli nepodlozenej sprave z anonymneho webiku.

Konecne sa douc historiu, Nemci mali viac dovodov obsadit Slovensko, hlavne kvoli dianiu na vychodnej fonte.
Už som myslím písal, že na tie nelogické spletence čo produkuješ nemám odpoveď.

Úprimne, nerozumiem na koho a čo reaguješ..

Môžeš to brať ako výhru. :D
Napísať odpoveď