Orange - diskusia, rady, pausal, sms, data
Re: Orange - diskusia, rady, pausal, sms, data
Zdravim,mam v Orange pausal Sova 10 a po navrate z UK ma nemilo prekvapila faktura za roaming.
Potreboval som zavolat do Tax office,volal som som dokopy cca 17 min a 2 rozne cisla,zaciatok cisla 0300 je uctovane podla "tabulky" avsak cislo 0843 mi Orange nauctoval dost vysokou sumou,ale podla stranky je 0843 len o polovicu drahsie ako 0300.
Mozem skusit to nejak reklamovat alebo to nema vyznam?
Potreboval som zavolat do Tax office,volal som som dokopy cca 17 min a 2 rozne cisla,zaciatok cisla 0300 je uctovane podla "tabulky" avsak cislo 0843 mi Orange nauctoval dost vysokou sumou,ale podla stranky je 0843 len o polovicu drahsie ako 0300.
Mozem skusit to nejak reklamovat alebo to nema vyznam?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Zdravím, je tu niekto s funfonom kto využíva internet na deň? Stáva sa mi v poslednej dobe, že počas dňa surfujem tak mi automaticky stiahne 0,40 centov. S tým že net používam tak do cca 20:00 a po polnoci mi stiahne ďalších 0,40 centov. Net je vypnutý, ako je to možné?
Mne prestali chodit SMS o strhnutí kreditu za internet, čiže možno sa to deje ale neviem o tom
Môže to robiť aj mobil.. máme doma tablet Lenovo, ktorý robí presne toto isté v O2.. mobilné dáta vypnuté, wifi zapnutá a aj tak po polnoci príde smska o stiahnutí dát.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Nikdy som s tým nemal problém, ale posledné 3 dni to nejak hapruje. Som zvedavý, či mi príde sms aj keď vôbec na nete nebudem.
//autoeditácia príspevku (12 Nov 2017, 10:53)
Neviem z akého dôvodu, aj po vypnutí dát ako keby na pozadí nejaké dáta ešte bežali. Po reštartovaní mobilu je to už OK.
//autoeditácia príspevku (12 Nov 2017, 10:53)
Neviem z akého dôvodu, aj po vypnutí dát ako keby na pozadí nejaké dáta ešte bežali. Po reštartovaní mobilu je to už OK.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
reklamovali ste niekto v orange telefon kupeny na hotovost? tiez treba splnomocnenie alebo to beru normalne?
-
Arkaz
Addict
ak sa nemylim to beru normalne. je to kupene ako v obchode za plnu sumu.
-
guess.whoo
Redeemer
Ok tak tam skusim zajtra zajst a napisem info aby sa vedelo do buducna
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2017, 7:45)
tak reklamacia telefonu zakupeneho v hotovosti je bez problemov aj ked nie ste povodnym majitelom
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2017, 7:45)
tak reklamacia telefonu zakupeneho v hotovosti je bez problemov aj ked nie ste povodnym majitelom
Máte niekto skúsenost so zobranim študentského paušálu na seba aj keď nieste študentom a predlozite isic preukaz niekoho iného?
-
Mek
Addict
Na ISICu je predsa fotka. Ci uz nie? Neviem, uz 8 rokov nie som studentom.
je tam fotka, meno a dátum narodenia
podľa mňa ho kľudne predloz [emoji28]
podľa mňa ho kľudne predloz [emoji28]
Na predajni mi povedali že stačí číslo ISIC karty a nemusím byť jej držiteľom ale vtedy som ten paušál nepotreboval a je to už rok tak sa len pýtam či náhodou nemá niekto s tým skúsenosť
-
Mek
Addict
Na predajni zavisi od toho, na koho natrafis za pultikom. Tiez na infolinke ti povedia jedno a na predajni druhe. Vlastna skusenost s Orange. Takze spolahnut sa na to neda.
-
starysomar
Hardcore addict
Moja "opakovaná" skúsenosť s Orange - už nikdy.
Vybav ten pausal cez web.mikioko napísal:Máte niekto skúsenost so zobranim študentského paušálu na seba aj keď nieste študentom a predlozite isic preukaz niekoho iného?
Inak mam takyto problem..
Za posledny tyzden sa mi uz druhy krat stalo, ze mi nefungoval 4G internet v mobile - mal som ho zapnuty, hore v stavovom riadku svietilo 4G no mobil sa tvaril akoby nebol pripojeny k internetu (nefungoval messenger, nesli nacitavat stranky, proste nic)
Ked som si 4G prepol na 3G, vsetko v pohode islo. Ked som to prepol spat na 4G, internet zase nefungoval.
Zaujimave ale je, ze ak som do telefonu dal SIM kartu od telekomu, skusil 4G internet a vsetko fungovalo.
Ked som dal spat orange SIM kartu, 4G internet nefungoval.
Orange technik mi povedal ze na 95% je problem v telefone, no zjavne to tak nebude.
Ide o telefon iPhone 5s.
Nemate niekto nahodou podobny problem s vypadavanim 4G internetu?
Jasne, že problém je vždy u teba, je to stará známa pesnička.
Ja mám už roky nejaký problém so sieťou, dali už druhú sim kartu, ten problém bol zdokumentovaný na predajnom mieste, kde kartu vyskúšal predajca vo vlastnom / ich zariadení a bolo to to isté ako u mňa, reklamácia nikdy nedoriešená asi už 3 roky s tým nič nevedia spraviť. Neviem či na technickom oddelení robia u nich len kuchári alebo prečo sa nič nikdy nevyrieši, nemajú ani predstavu čo problém spôsobuje nie to ešte niečo vyriešiť.
Technicky to ide dole s Orange, predtým bola kvalitná sieť je to už ale minulosť, problémov je stále viac. Niekedy neviem poslať sms správu, samozrejme problém je v mojom zariadení, ako vždy, čo je len známa výhovorka. Mám u seba druhý telefón ani z toho to nejde s mojou sim kartou, potom dám inú sim kartu tiež od Orange a z toho poslať ide z hociktorého telefónu. A čo je najhoršie všetko sa ignoruje, nič sa nerieši, reklamácia nemá už ani zmysel, nikdy sa nič nevyrieši ani nedorieši.
Ja mám už roky nejaký problém so sieťou, dali už druhú sim kartu, ten problém bol zdokumentovaný na predajnom mieste, kde kartu vyskúšal predajca vo vlastnom / ich zariadení a bolo to to isté ako u mňa, reklamácia nikdy nedoriešená asi už 3 roky s tým nič nevedia spraviť. Neviem či na technickom oddelení robia u nich len kuchári alebo prečo sa nič nikdy nevyrieši, nemajú ani predstavu čo problém spôsobuje nie to ešte niečo vyriešiť.
Technicky to ide dole s Orange, predtým bola kvalitná sieť je to už ale minulosť, problémov je stále viac. Niekedy neviem poslať sms správu, samozrejme problém je v mojom zariadení, ako vždy, čo je len známa výhovorka. Mám u seba druhý telefón ani z toho to nejde s mojou sim kartou, potom dám inú sim kartu tiež od Orange a z toho poslať ide z hociktorého telefónu. A čo je najhoršie všetko sa ignoruje, nič sa nerieši, reklamácia nemá už ani zmysel, nikdy sa nič nevyrieši ani nedorieši.
Ešte že ti ani nenapadlo zmeniť operátora, musí mať z teba radosť.
-
starysomar
Hardcore addict
Bol som v Globteli, neskôr v Orange... Nebe a dudy ako sa zmenili.
Môj omyl bol keĎ som sa z O2 vrátil do Orange. Veľmi rýchlo som sa vypakoval nazad do o2 a Orange ja už nikdy.
Nielen skrz technické problémy, aj skrz drzé faktúrovaie neobjednaných služieb...
Môj omyl bol keĎ som sa z O2 vrátil do Orange. Veľmi rýchlo som sa vypakoval nazad do o2 a Orange ja už nikdy.
Nielen skrz technické problémy, aj skrz drzé faktúrovaie neobjednaných služieb...
ja som čerstvo mesiac v O2 práve z Orange a ľutujem že som nešiel už dávnejšie, rýchlosť dát, aplikácia...oveľa oveľa lepsie