Lebo boli americké?-AA- napísal:'Fašisti' stíhačky nechceli.Inak je známy postoj Sulíka k týmto nákupom?
Strana SaS
Re: SaS - Strana Richarda Sulíka
Americké a pre obranu krajiny zbytočné.
A nie je náhodou celý problém v tom, že minister obrany nie je z ĽSNS a teda z toho dvojmiliardového tendra ĽSNS nebude mať ani euro?
fajn, je tam explicitne povedané zrušiť povinnosť ....ale zase video z roku 2014 ešte aj Mihál je tam. V poste predtým som ti napísal, či vážne chceš programom z roku 2014 argumentovať v 2019 a ty na to postneš video z 2014. Čo myslíš, ako bude reagovať Fico, keď na neho novinári vytiahnu ten citát z 2017 čo som postoval do temy o ĽSNS? ...keď už si toľko času tomu venoval a hľadal, nebolo nič aktuálnejšie?hughito napísal:Nech sa páči, 9:40, slovami klasika, ´biele na čiernom.´
To je tá krásna predstava neoliberálov a rôznych anarchokapitalistov, ako sa bude všetko dohadovať. Príde zamestnanec, povie, že chce príspevok na stravu, zamestnávateľ, že bohužiaľ – dohodnuté.![]()
Inak odporúčam sa zamerať aj na tie ostatné veci, lebo toto stravovanie je len jedným z x totálnych hlodov, ktoré SaSkári navrhujú. Sú tam oveľa závažnejšie veci.
A na margo toho dohadovania. Veď vďaka vláde, ktorú obdivuješ, že toho toľko robí pre ľudí tu máme najnižšiu nezamestnanosť. Dnes keď si aspoň trochu vzdelaný človek alebo máš prax tak si ty vyberáš firmu kam pôjdeš robiť a čo ti bráni si vybrať takú firmu, ktorá tie obedy bude hradiť aj keď jej to zákon nebude explicitne prikazovať? Či si myslíš, že ak to nebude v zákone, tak si všetky firmy povedia, že nemusíme, tak na vás serieme? Veď už dnes je kopec firiem, ktoré stravné hradia sumou nad rámec zákona...prečo to robia, keď nemusia?
Mimochodom, neviem čo ti vadí na dohadovaní sa, ale nie je náhodou celý tvoj "projekt" spoločného vlastníctva podnikov zamestnancami (ktorý prezentuješ v anarchii, ak dobre pamätám) o dohadovaní sa? Aj oni budú viesť podnik len tak, že sa dohodnú.
Ver tomu, že SaS v tejto otázke nič aktuálnejšie nepotrebuje (a pozeral som agendu 2020, nie je tam nič iné), lebo to je stále plne v súlade s ich hodnotami. Darmo tu budeš argumentovať nejakým Ficom, ktorý pomaly každý rok trepe čosi iné. SaSka v tomto určite nezaznamenala žiadny progres.
Tie ostatné dva odstavce sú už mimo tematiky, ktorú sme rozoberali – a som rád, že uzavreli. Možno na to odpoviem, keď budem mať chuť, ale to je už voľná diskusia. Len chcem dodať, že koľkokrát som bol na posledných stranách označený za klamára a neviem čo všetko – a to ešte nevidím (len predpokladám), čo vypisujú NPC. A toto sa deje bežne. Treba sa troška krotiť.
Len karma:
bud prestan sprosto klamat alebo uz chod do pi*e...ignor, ty troll
ten clanok je len kopa klamstiev, zavadzani a bludov
Klamstvá, viz post //beardie
Všetci karmisti mimo.
P.S.: Mihál – jasné, preto odmietam a neverím Spolu. A teda ani PS, ktoré je pre mňa nezaujímavé práve tým, že sa spolčili so Spolu.
Tie ostatné dva odstavce sú už mimo tematiky, ktorú sme rozoberali – a som rád, že uzavreli. Možno na to odpoviem, keď budem mať chuť, ale to je už voľná diskusia. Len chcem dodať, že koľkokrát som bol na posledných stranách označený za klamára a neviem čo všetko – a to ešte nevidím (len predpokladám), čo vypisujú NPC. A toto sa deje bežne. Treba sa troška krotiť.
Len karma:
bud prestan sprosto klamat alebo uz chod do pi*e...ignor, ty troll
ten clanok je len kopa klamstiev, zavadzani a bludov
Klamstvá, viz post //beardie
Všetci karmisti mimo.
P.S.: Mihál – jasné, preto odmietam a neverím Spolu. A teda ani PS, ktoré je pre mňa nezaujímavé práve tým, že sa spolčili so Spolu.
ano. ale ako by vlastenci reagovali, keby vzdusny priestor ich krajiny™ strazili Madari, Cesi a Poliaci?-AA- napísal:Americké a pre obranu krajiny zbytočné.
klames:hughito napísal:pozeral som agendu 2020, nie je tam nič iné
3.1.1 Umožníme nahradiť gastrolístky peniazmi.
Zamestnávateľ môže zabezpečiť zamestnancom stravovanie formou teplého jedla, stravovacích poukážok alebo priamo
formou finančného príspevku. Všetky uvedené formy budú pre zamestnancov príjmom oslobodeným od dane a odvodov.
Hodnota príspevku na jedlo zostane nezmenená.
ale vidis, za klamara ta oznacujem hlavne ja, aj ked mLuks a Solo sa snazia pridatkoľkokrát som bol na posledných stranách označený za klamára a neviem čo všetko – a to ešte nevidím (len predpokladám), čo vypisujú NPC.
Nervózni NPC zaúradovali. 
edit: Inak aj karmista a tuším aj viacerí písali, že ten článok je "plný klamstiev a zavádzaní." Môžeme si to prejsť bod po bode.
edit: Inak aj karmista a tuším aj viacerí písali, že ten článok je "plný klamstiev a zavádzaní." Môžeme si to prejsť bod po bode.
No keď bereš za sväté čo napisal v threeme musiš brať aj to čo povedal https://www.mojevideo.sk/video/303e7/ko ... novou.html aby som ťa parafrazoval bol si konzistentný vo svojich názorochjackb napísal:stretla sa s nim naozaj, alebo je to len rovnaka sracka, ktoru si tu musel zdielat, ze je romska prostitutka, lebo to povedala daka trapna postavicka na Sobotnom Vysavaci?
video sa mi nezpusti, takze nie je zdroj 
okrem toho ten ucet nauploadoval plnu hromadu hluposti, preto do minuty zostrihane nieco nemoze byt zdroj provnatelny s threemou. ale skusaj.
okrem toho ten ucet nauploadoval plnu hromadu hluposti, preto do minuty zostrihane nieco nemoze byt zdroj provnatelny s threemou. ale skusaj.
video sa mi nezpusti, takze nie je zdroj
https://magazin1.sk/preco-su-media-tich ... y-v-parku/
ak by ti nahodou video nejšlo https://www.facebook.com/watch/?v=869699890068620
No som važne zvedavý čo za blbosť teraz napišeš...
"noviny" kotlebych poslaneckych asistentov. ty si veceral vtipnu kasu?
potvrdilo sa, ze by Duriš Nicholsonova bola zapletena v korupcnej kauze z titulu funkcii, ktore zastavala?
ale je fanstasticke ako kotleby obhajuju korupciu celej vlady. to je uz zname od marca minuleho roka, ked boli proti protestom voci skutocnosti, ze na Urade vlady ich krajiny™ bola talianska mafianska stetka - bez paricneho vzdelania a previerok, ci skutocnost, ze talianski mafiani podporujuci vladnu stranu ozobracovali farmarov v ich krajine™ a so zakonom, ktrory zakazuje nadobudanie pody v ich krajine™ cudzincami si vytierali zadky.
potvrdilo sa, ze by Duriš Nicholsonova bola zapletena v korupcnej kauze z titulu funkcii, ktore zastavala?
ale je fanstasticke ako kotleby obhajuju korupciu celej vlady. to je uz zname od marca minuleho roka, ked boli proti protestom voci skutocnosti, ze na Urade vlady ich krajiny™ bola talianska mafianska stetka - bez paricneho vzdelania a previerok, ci skutocnost, ze talianski mafiani podporujuci vladnu stranu ozobracovali farmarov v ich krajine™ a so zakonom, ktrory zakazuje nadobudanie pody v ich krajine™ cudzincami si vytierali zadky.
Ćo zas obracaš a vyťahuješ ďalšie falacie? Reč bola o stretavaní, Kočner v tom videu ktore si nechceš pozrieť to sám priznava, že sa s Nicholsnovou rozpraval hodiny.potvrdilo sa, ze by Duriš Nicholsonova bola zapletena v korupcnej kauze z titulu funkcii, ktore zastavala?
Fantasitická je tvoja zadubenosť. Na čo ja osobne celý čas poukazujem je tvoje pokrytectvo, a to že spochybňuješ Kočnera na videozazname len na zaklade toho že je to video hodene na nejakej stranke je ignoratnstvo najhrubšieho zrna...ale je fanstasticke ako kotleby obhajuju korupciu celej vlady
Zbytočne už na tie tvoje nezmysli reagovať, choď si to vypisovať nekam kde ťa aj budu čitať...
A presne kvoli tomu to musi byt pravda, lebo to mafian povedal. A urcite kuli plany kde co ukradnut zo statnej pokladnice. Mozno aj planovali ukradnu vrazdu. Logika level 1000xkali520 napísal:Reč bola o stretavaní, Kočner v tom videu ktore si nechceš pozrieť to sám priznava, že sa s Nicholsnovou rozpraval hodiny.
a) Stretnutie medzi poslankyňou zo strany ktorá nebola zapletená v žiadnych korupčných škandáloch a mafošom.kali520 napísal:Ćo zas obracaš a vyťahuješ ďalšie falacie? Reč bola o stretavaní, Kočner v tom videu ktore si nechceš pozrieť to sám priznava, že sa s Nicholsnovou rozpraval hodiny.
b) Ročná komunikácia medzi druhou najvyššie postavenou osobou na ministerstve spravodlivosti, ktorá je podozrivá že za úplatky vybavovala rozsudky, nominantka strany SMER ktorá je notoricky známa svojimi korupčnými kauzami a mafošom.
vidíš tam ten rozdiel?
Ja si video pozriet nemozem, lebo mojevideo sa nespusti v krajine, v ktorej sa nachadzam. To ale odmietas akceptovat. Namiesto toho ma castujes urazkami, co by si ako samozvany lektor argumentacie a diskusie skutocne nemal.
Okrem toho, toto je hojkovo forum a nie tvoja FB stranka ci profil, aby si urcoval, kto mna cita alebo nie.
Ale ku threeme. Kotleby neveria, ze je prava. Vraj si ju Todova vymyslela. Alebo ju naraficil Datel. Ako si v strane vysvetluju timestamps sprav ci geolokaciu telefonu v case ich odoslania?
A ked teda podla vyhlaseni strannikov nie je nic pravdy na obsahu sprav, preco mame verit obsahu videa?
Okrem toho, toto je hojkovo forum a nie tvoja FB stranka ci profil, aby si urcoval, kto mna cita alebo nie.
Ale ku threeme. Kotleby neveria, ze je prava. Vraj si ju Todova vymyslela. Alebo ju naraficil Datel. Ako si v strane vysvetluju timestamps sprav ci geolokaciu telefonu v case ich odoslania?
A ked teda podla vyhlaseni strannikov nie je nic pravdy na obsahu sprav, preco mame verit obsahu videa?
Skor ta horsia verzia. Nechce ten rozdiel vidiet.DEVZYO1G napísal:vidíš tam ten rozdiel?
Taka ista jak pri threeme, z ktorej bola zverejnená len časť...wladas napísal:A presne kvoli tomu to musi byt pravda, lebo to mafian povedal. A urcite kuli plany kde co ukradnut zo statnej pokladnice. Mozno aj planovali ukradnu vrazdu. Logika level 1000x
Vidim, a čo tým chceš vlastne povedať a ako to má vyvracať to, že predstavitelia opozicie maju tiež za ušami? Alebo keď majú trošku menej tak je to už v poriadku?DEVZYO1G napísal:vidíš tam ten rozdiel?
Skôr ty nechceš vidieť pointu a dôvod mojej reakcii na jackb.wladas napísal:Skor ta horsia verzia. Nechce ten rozdiel vidiet.
Okrem toho budeš rovnako bagatelizovať Ćaputovej vymenovanie za velvyslanca Kovača mladšieho Kočnerovho kamarata?
Ak Prokuratura dospeje k zaveru, ze Lucia ako statna tajomnicka mohla robit pre Kocnera zlo, nech ju vysetruju.
Kovac ml. vymenovany byt nemal. A nielen pre Kocnera.
Dokazu ale kotleby kritizovat predmety svojich kultov?
Kovac ml. vymenovany byt nemal. A nielen pre Kocnera.
Dokazu ale kotleby kritizovat predmety svojich kultov?
no, a k tým timestamps a geolokaciam?kali520 napísal:Taka ista jak pri threeme, z ktorej bola zverejnená len časť...