Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa harrison314 »

kali520 napísal:A aj napriek tomu budú použivať dvojitý meter a ešte si naduto o sebe budú myslieť aké majú kritické myslenie.
Vies je dost rozdiel medzi vtipom a tym co povedal byvala pan poslanec.
kali520 napísal:Okrem toho k tým pozabijaným nemeckým deťom v kupeľoch Lubochňa počas SNP sa nevyjadriš?
Dodal si k tomu nejake hodnoverne zdroje? Ani tvoj staniciky kolega AA stale nedodal ziadne studie, ku ktorym by sa dalo vyjadrit.

A ty si sa uz vyjadril k tomu, ze vas oblubeny pan farar Tyso, ktoreho velebite rozadaval medaily za zabijanie slovakom vojakom cudzej mocnosti? K tomu, ze Kotleba je vlastizradca?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

harrison314 napísal:Vies je dost rozdiel medzi vtipom a tym co povedal byvala pan poslanec.
Vieš, ale v tej teme o ciganoch nepisali tí uživatelia len vtipy, tak sa to nesnaž trapne bagatalizovať...
Dodal si k tomu nejake hodnoverne zdroje? Ani tvoj staniciky kolega AA stale nedodal ziadne studie, ku ktorym by sa dalo vyjadrit.
https://www.amazon.de/Die-Vertreibung-d ... 3893505601
https://www.antikvariatik.sk/?podstrank ... nihy=36911
https://www.martinus.sk/?uItem=147703

Teraz čakam argument ad hominem, že su nedôveryhodné fašisticke zdroje :lol:
A ty si sa uz vyjadril k tomu, ze vas oblubeny pan farar Tyso, ktoreho velebite rozadaval medaily za zabijanie slovakom vojakom cudzej mocnosti?
Mocnosti s ktorou sme boli v spojenectve a zaručila náš samostatný štát ktorej vojaci sem prišli na pozvanie vlády aby potlačili protištátne povstanie...
K tomu, ze Kotleba je vlastizradca?
Za to, že si to povedal ty čo si vycvičený povojnovou propagadnou viťazných mocnosti? Nebuď smiešny...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

nie, kvoli tomu, ze vyvesil standardu prezidenta Ruskej Federacie na statnej budove. napriklad preto.

no a teraz ku linkom podla odporucaneho sposobu prace s informaciami:
pri knihe v nemcine nie je znamy autor. preto je najmenej relevantna. Ferdiš D. bol odsudeny vojnovy zlocinec, ktory ako srab utiekol pred svojim trestom. a ku panfletu na Martinuse sa vyjadril historik zo SAV. Ďurica je mozno teolog, ale historik... mozno tak pamatnik. takze sme dospely k tomu, ze ani jedna z troch knih sa neda povazovat za relevantny zdroj, je ich autori neboli/nie su odbornici na danu temu.

ale skusaj.

mozno ta nemecka kniha bude rovnake sci fi ako ta, podla ktorej gen. Eisenhower vlastnorucne zabil 1,5 miliona nemeckych POWs.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

jackb napísal:nie, kvoli tomu, ze vyvesil standardu prezidenta Ruskej Federacie na statnej budove.
Osobne som s tým nesuhlasil, ale zase staviať do jednej roviny puč proti štatu s vešaním vlajočiek to važne može iba taký pacient ako ty...
no a teraz ku linkom podla odporucaneho sposobu prace s informaciami:
Ako som predpovedal, ad hominem žvast :roll:
mozno ta nemecka kniha bude rovnake sci fi ako ta, podla ktorej gen. Eisenhower vlastnorucne zabil 1,5 miliona nemeckych POWs.
Možno by si mohol prestať klamať a odcitovať kde sa v tej knihe píše "Eisenhower vlastnorucne zabil 1,5 miliona nemeckych POWs"

Okrem toho Bacqueho kniha je podlžená relevantnými zdrojmi a aj vypovediami svedkom (lebo to považuješ za sväté v pripade holokaustu), ty si do tej knihy v živote ani nekukol ale jej dôveryhodnosť spochybňuješ len na zaklade trapnej politicky korektnej citacie z wikipedii... Pokrytecký pristup až to bolí a ešte tu budeš vypisovať otravné prispevky o vlastných medicinach a upratania si vlastných prahov. Začni u seba ty troll...

Inak tvoja aktivita na tomto fore je už važne zrelá na odborníka. V každom prispevku cele spektrum argumentačnych klamov, navyše častokrat s nejakými podivnými slovnými konštrukciami ktorým nerozumie snaď nikto okrem teba, bleskovo reagujuci ako pavlove psy na každy prispevok tvojho nazorovho oponenta (väčšinov som to ja, AA alebo majkl a hughito). A to nehovoriac o tom, že si sa tu minule zbabelo vyhražal udaním jedneho uživatela. Jeden by si povedal, že trpiš silnou kognitivnou disonacniou, ale na zaklade tvojích minulych nazorov sa bude jednať aj o zakomplexovanosť z traumatickeho zažitku, že si bol oklamaný nejakým pochybným alternativnym mediom. V celku dosť tragikomické...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Nie, to sci fi nie je podlozene ziadnym zdrojom. Tak ako nie je zdroj “neexistencie Holocaustu” babka, ktora na kameru cita z kucharskej knihy. Teda niecoho co oznacuje za kucharsku knihu.

Odbornika by ma navstivit ten tvoj kamarat, ktory nedokaze argumentovat tak velmi, ze obvinuje inych zo zodpovednosti za teroristicke utoky. No a krive obvinenie je trestny cin a ja sa nenecham obninovat niekym, kto sa v anonymnej diskusii nedokaze ovladat.

Plus si vyberte co chcete. Pred rokom ci dvoma na mna skriekal dalsi “od vas”, ze sa ukajam nad dakym znasilnenim, lebo som reagoval na starsi post a nie na to, co si zelal on. Teraz mrncis, ze na vas reagujem hned.

No a na zaver, argumentacnym klamom kralujete ti a kali, lebo nepouzivate ziadne zdroje. 99% vasej aktivity je len kopirovanie linkov ci celeho obsahu, ktory vydavate za svoje myslienky.

Takze bude zdroj na “zjedenie deti partizanmi v Lubochni”, alebo ostaneme len pri historizujucich novelach?
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Bulvár píše: Na súde v BB vraj leží žiadosť o rozvod ktorú iniciovala Frederika. Bojovníci za tradičnú rodinu, tu už nikto nič negarantuje? :lol:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tradicna rodina dostala uder pod pas :(
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Tipoval som kedy to pride, prilis velky vekovy rozdiel nerobi dobrotu.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Medzi ním a sekretárkou?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Myslel som medzi manzelmi vseobecne.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Ale náhodou teraz aspoň Kotleba zapadne medzi tých bojovníkov za tradičnú rodinu - inseminatora Kollára a rozvedeného Danka. Môže s nimi chodiť na pochod za rodinu. Spolu s farármi a reholnými sestrami.

A ako správny bojovník za tradičnú rodinu nebude Kotleba náhodou aj nejaký -fil? Koľko mala rokov Frederika, keď sa "spoznali"? 16-17? A koľko rokov má tá strašne mlado vyzerajúca "rodinná známa" s ktorou bol na dovolenke? Hlavne, že som niekoľko rokov na tomto fóre počúval od náckov sprostosti v štýle, že za pedofíliu samozrejme môžu homosexuáli a blablabla... A nakoniec šéf náckovskej strany je úchylák, ktorý ide len po dievčatkách.
:aasmile19:
gogo956
Redeemer
Redeemer

Vyzerali ako "tato s dcerou" :D
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

asi ju uz nebavilo pocuvat “Fgedegika” ...mali aj deti spolu, alebo on uz ma s inou?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Ta strana ma stale menej zenskych tvari, za chvilu budu vyzerat ako parta ...... :D esteze ze tam maju toho detsky vyzerajuceho M. :D :D a on bude za ten zaujem iba rad, aspon naskrabe tych 10k na pokutu.

Ephramko
Ked ich niekedy stretnes v Appolonovi daj vediet. :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

mLuks napísal:asi ju uz nebavilo pocuvat “Fgedegika” ...mali aj deti spolu, alebo on uz ma s inou?
Jedno, Ľudovíta
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

gogo956 napísal:Ephramko
Ked ich niekedy stretnes v Appolonovi daj vediet.
Nebol som tam 10 rokov. :lol: Fúzkatého bravčiaka by som skôr tipoval na pokec - miestnosť násťroční a bude tam pod profilom s fejk fotkou nejakého mladého instagram fitnesáka (samozrejme bieleho s arijskym výzorom a sixpackom).
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Ono ja som zvedavi na tu vyhovorku tunajsich NPC. Takze za Kotlebov rozvod a rozbitie tradicnej rodiny moze:
a, LGBTI
b, imigranti
c, Zidia (s podtitulom, nie je hriech povedat niekomu zid, ked je zid)
d, liberali
e, romovia
f, Soros a Caputova
g, mimovladky
h, antivirus alebo antikoncepcia
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Ja tipujem že to bude ignorované ako niečo nepodstatné, niečo čo sa netýka a nemá vplyv na Kotlebovu politiku a teda sa tomu netreba venovať, súkromie, osobné rozhodnutie bla bla. Čo je samozrejme v poriadku, ale tá irónia a pokrytectvo je enormné, ale nič nové.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Tazka rana pre Lsns, Vocca si nevie ani doma poriadok porobit. :lol: Mozno zo sudu nakoniec uniknu aj nejake pikantnosti, stavim sa ze bulvar urobi cokolvek aby sa dozvedel nejake laskominky.. :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Toto je tiež dobré. Len to podtrhuje, aké je absurdné bojovať za tradičnú rodinu a z jej úpadku obviňovať LGBT spoluobčanov.
Autora vtipnej koláže nepoznám, ale zaujalo ma niečo iné. Vpravo je Ján Mora, ktorý sa tiež nedávno rozviedol. A keďže ako rozvedený katolík sa nemohol znovu oženiť v kostole, zosobášil ich na obecnom úrade v Mýte pod Ďumbierom, za účasti popredných Kotlieb starosta, ktorý je gay. To nevymyslíš, to je život. (Akela)
https://www.facebook.com/PrecoLudomHrab ... 3861097471
Prílohy
69990739_2389503864430804_929951889502502912_n.jpg
Napísať odpoveď