jackb napísal:nie, kvoli tomu, ze vyvesil standardu prezidenta Ruskej Federacie na statnej budove.
Osobne som s tým nesuhlasil, ale zase staviať do jednej roviny puč proti štatu s vešaním vlajočiek to važne može iba taký pacient ako ty...
no a teraz ku linkom podla odporucaneho sposobu prace s informaciami:
Ako som predpovedal, ad hominem žvast
mozno ta nemecka kniha bude rovnake sci fi ako ta, podla ktorej gen. Eisenhower vlastnorucne zabil 1,5 miliona nemeckych POWs.
Možno by si mohol prestať klamať a odcitovať kde sa v tej knihe píše "
Eisenhower vlastnorucne zabil 1,5 miliona nemeckych POWs"
Okrem toho Bacqueho kniha je podlžená relevantnými zdrojmi a aj vypovediami svedkom (lebo to považuješ za sväté v pripade holokaustu), ty si do tej knihy v živote ani nekukol ale jej dôveryhodnosť spochybňuješ len na zaklade trapnej politicky korektnej citacie z wikipedii... Pokrytecký pristup až to bolí a ešte tu budeš vypisovať otravné prispevky o vlastných medicinach a upratania si vlastných prahov. Začni u seba ty troll...
Inak tvoja aktivita na tomto fore je už važne zrelá na odborníka. V každom prispevku cele spektrum argumentačnych klamov, navyše častokrat s nejakými podivnými slovnými konštrukciami ktorým nerozumie snaď nikto okrem teba, bleskovo reagujuci ako pavlove psy na každy prispevok tvojho nazorovho oponenta (väčšinov som to ja, AA alebo majkl a hughito). A to nehovoriac o tom, že si sa tu minule zbabelo vyhražal udaním jedneho uživatela. Jeden by si povedal, že trpiš silnou kognitivnou disonacniou, ale na zaklade tvojích minulych nazorov sa bude jednať aj o zakomplexovanosť z traumatickeho zažitku, že si bol oklamaný nejakým pochybným alternativnym mediom. V celku dosť tragikomické...