Takze, prvy rok, co sa to zavedie, tak bude pre tych co malu trvaly v BA kopec miesta na parkovanie, po par rokoch, ked sa zmenia zakony, tak zase budu vsetci parkovat tam kde predtym a budeme toto vsetko riesit znova..
parkovanie v BA
Re: parkovanie v BA
Ale ved o to ide.. Na natlak tohoto vsetkeho sa bude musiet zmenit politika trvalych pobytov. - Bud bude jednoduchsie ziskat trvalo pobyt, alebo sa prekonfiguruje prechodny pobyt a pri prechodnom pobyte sa budu dane odvadzat v danom meste.. O nic ine sa nejedna..
Takze, prvy rok, co sa to zavedie, tak bude pre tych co malu trvaly v BA kopec miesta na parkovanie, po par rokoch, ked sa zmenia zakony, tak zase budu vsetci parkovat tam kde predtym a budeme toto vsetko riesit znova..

Ten trvaly pobyt ma logiku kvoli podielovym daniam co dostane BA a nasledne konkretna MC. Lenze kedze ako pises je tu status podnajmu (co je imho uplne bezne na zapade) tak narodna rada by s tym mala daco robit. Zmenit tieto podielove dane. A peniaze by mozno boli na parkovacie domy.
nemoze majitel bytu vybavit parkovaciu kartu a poskytnut ju najomnikovi?
nemoze samozrejme.. Lebo predpokladaj, ze majitel bytu tam nebude mat zaroven napisany trvaly pobyt.. Parkovacia karta sa viaze na trvaly pobyt.
a ked ma majitel bytu trvaly pobyt inde ale v byte ktory prenajima ma pisanu adresu firmy?
Firmy budu mat spoplatnenie inak, neviem presne na zaklade coho, pravdepodobne mnozstva aut, ale cena od 500-2000eur rocne.
tak pokial byt v ktorom nema nikto trvale bydlisko nemoze mat parkovacie miesto, to je problem, to budu musiet nejak vyriesit. v jednom byte moze mat trvale bydlisko kludne aj 10 ludi, to bude mat kazdy z nich narok na parkovaciu kartu zadarmo?
nie, na 1 byt jedno auto.. (dalsie auta za vyssie poplatky) A prihlasi ho jeden z tych ludi, ktori tam maju trvaly pobyt.
tak v Petržalke schválili nejaky pilotný projekt od 1. novembra pre Bratislavčanov parkovanie zadarmo, pre mimobratislavcanov od 18:00 hodina 1 euro[emoji3]
dočasne riešenie je vraj administratívny trvalý pobyt v Petržalke, ale nikde som sa nedocital viac, neviete niekto čo to je?
dočasne riešenie je vraj administratívny trvalý pobyt v Petržalke, ale nikde som sa nedocital viac, neviete niekto čo to je?
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
prihlasis sa na mestky urad, podobne jak su bezdaci 
a akože čo ďalej?
zrazu budem môcť parkovať? to je kk*tina nie?
zrazu budem môcť parkovať? to je kk*tina nie?
Mňa by zaujímalo, ako tých 5 mestských policajtov skontroluje každý večer parkovanie všetkých áut v celej Petržalke.
Lebo namalovať modré čiary je jedna vec, vymáhať právo vec druhá...
o to by som sa nebal, vzdy sa najde par ochotnych susedov co im budu volat.
tu v holandsku to funguje celkom efektivne, namiesto aut chodia kazdy na skutri/bajku, v rukach maju scaner a rad za radom kontroluju SPZephramko napísal:Mňa by zaujímalo, ako tých 5 mestských policajtov skontroluje každý večer parkovanie všetkých áut v celej Petržalke.Lebo namalovať modré čiary je jedna vec, vymáhať právo vec druhá...
aj tu to majú 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
v TN maju na aute niekolko kamier, ktore automaticky snimaju spz a paruju ich so systemom..takto dokaze jedno auto za pol dna prejst polku mesta
aj v Ba maju take auto ktore tie udaje automaticky nasnima a porovna s databazou ale zatial je to iba testovaco mmode.
Neni to 1 euro na noc nahodou? Vcera som videl video s primatorom Petrzalky a tusim vravel euro na noc.
určite povedal na hodinu
Mas ty pravdu. Teraz som si to nasiel, pozrel to video a skutocne povedal, ze 1 euro na hodinu.