podla teba je to infantilne, lebo bez tych penazi by nebola propaganda Strany
Europska únia
Re: Europska únia
ano. zrusit EP, lebo je zle, ked ma kazda krajina ferove zastupenie. to by bolo este viac skriekania o diktatoch Bruselu (ktore su horsie ako tie z jazyka svojej krajiny™.
podla mna je to defekacia do vlastnych ust - niekto ho chova a sponzoruje mu aktivity, bez toho aby tam musel cokolovek robit a on pinda, ze ta institucia je. taky parazit by mal byt spokojny, ze ho niekto za jeho neschopnost tak stedro plati.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Pokrytectvo ako vzdy, aj pri EP aj pri mimovladkach.
Pekné ako vždy dokážeš obviniť z niečoho čo následne sám spravíš. Problém je v tom, že EP a celý aparát EÚ je parazitov plný, ale pre teba sú zaujímaví len títo.
Alebo to je len obyčajná závisť, pre ktorú ti prekážajú tie ich eú platy?
Mimochodom časť mzdy zvoleného poslanca EP je podľa dohody použitá na charitu .. to bude asi tá politická propaganda čo ti vadí.
Alebo to je len obyčajná závisť, pre ktorú ti prekážajú tie ich eú platy?
Mimochodom časť mzdy zvoleného poslanca EP je podľa dohody použitá na charitu .. to bude asi tá politická propaganda čo ti vadí.
1488 eur snehobielym rodinam aj to len 14.3.?
to mi je teda charita.
mne vadi, ze z mojich dani platim parazitov, ktori svoj mandat vyuzivaju len na nahananie pozreti svojich YT kanalov.
keby tam robili nieco prospene, tak im peniaze posielam priamo na ucet. no toto neschopne hoviadko ma reprezentovat krajinu, ktora mi vystavila doklady na okrem self PR tam neprelozil ani slamku krizom a nema kapacitu to zmenit.
to mi je teda charita.
mne vadi, ze z mojich dani platim parazitov, ktori svoj mandat vyuzivaju len na nahananie pozreti svojich YT kanalov.
keby tam robili nieco prospene, tak im peniaze posielam priamo na ucet. no toto neschopne hoviadko ma reprezentovat krajinu, ktora mi vystavila doklady na okrem self PR tam neprelozil ani slamku krizom a nema kapacitu to zmenit.
EP znamená Európsky Parlament.
Ale vtipný pokus.
Možno by ti prospel ten Brexit.. aby si už nemusel platiť dane niekomu z krajiny, ktorá ti vystavila doklady.
Ale vtipný pokus.
Možno by ti prospel ten Brexit.. aby si už nemusel platiť dane niekomu z krajiny, ktorá ti vystavila doklady.
ja som spochyblnil co znamena EP, ale to len rozporujes, lebo uz nemas co?
a to dnes mna nazyvas pacientom.
to bude urcite jeden z benefitov. lebo tento, ani ten paserak zbrani a drog su tam #notinmyname
a to dnes mna nazyvas pacientom.
to bude urcite jeden z benefitov. lebo tento, ani ten paserak zbrani a drog su tam #notinmyname
-
yoggy
V EP ani omylom nema kazda krajina ferove zastupenie.jackb napísal:ano. zrusit EP, lebo je zle, ked ma kazda krajina ferove zastupenie. to by bolo este viac skriekania o diktatoch Bruselu (ktore su horsie ako tie z jazyka svojej krajiny™.
My mame jedno z najvacsich (najmensia krajina)
nie. nemozu mat krajiny, o ktorych existencii vacsina beznych obyvatelov Europy netusi (najma preto, ze vznikli v rovnakom obdobi pred stvrtstorocim), rovnaky pocet hlasov, ako krajiny, ktore EU zalozili. rovnako nemozu mat krajiny s malym poctom obyvatelov rovnaky pocet zastupcov ako krajiny, v ktorych ziju desiatky milionov osob. a uz vobec nie je demoraticke, aby krajiny, ktore prispievaju do rozpoctu EU najviac mali menej hlasov ako tie, ktore z neho prakticky len beru.
uz tento system diskriminuje velke krajiny no stale je najviac fer.
uz tento system diskriminuje velke krajiny no stale je najviac fer.
Toto je nejake echo z 19. storocia, ked sa narody v monarchii delili na historicke a nehistoricke? Hadam v demokratickom zriadeni nemoze rozhodovat taketo ad hoc kriterium, kto ma kolko hlasov.nemozu mat krajiny, o ktorych existencii vacsina beznych obyvatelov Europy netusi (najma preto, ze vznikli v rovnakom obdobi pred stvrtstorocim), rovnaky pocet hlasov, ako krajiny, ktore EU zalozili.
Toto si zasa prebral od LSNS? Oni tiez chcu bojovat proti nezamestnanym parazitom oslabenim ich volebneho prava.a uz vobec nie je demoraticke, aby krajiny, ktore prispievaju do rozpoctu EU najviac mali menej hlasov ako tie, ktore z neho prakticky len beru.
neviem co sa vam nepaci, ked este aj hlasy krajin v Rade EU maju rozdielnu vahu a "vacsina" je definovana tak, aby bola hlasmi zastupena vacsina obyvatelov EU.
praveze. v demokratickom zriadeni toto musi rozhodovat. lebo zastupcov velke krajiny tiez volia ludia, demos. nie len bv malych a novych. no a co by povedal taky bezny volic v Zapadnej Europe na to, ze mu nieco diktuju zastupcovia krajin, o ktorych existencii sa prvy krat dozveda v tej chvili?
daju rodicia na vyber svojmu 30 rocnemu "dietatu", ktore u nich stale zije a neprispieva do rodinneho rozpoctu, kam ho zoberu na dovolenku? asi nie a to nemusia byt ani kotleby.
EU ma vela much, ale nepatri medzi ne, ze by bol problem v zastupeni. rovnaky pocet MEPs je nerealny a ferovejsi model ako dnes snad neexistuje.
praveze. v demokratickom zriadeni toto musi rozhodovat. lebo zastupcov velke krajiny tiez volia ludia, demos. nie len bv malych a novych. no a co by povedal taky bezny volic v Zapadnej Europe na to, ze mu nieco diktuju zastupcovia krajin, o ktorych existencii sa prvy krat dozveda v tej chvili?
daju rodicia na vyber svojmu 30 rocnemu "dietatu", ktore u nich stale zije a neprispieva do rodinneho rozpoctu, kam ho zoberu na dovolenku? asi nie a to nemusia byt ani kotleby.
EU ma vela much, ale nepatri medzi ne, ze by bol problem v zastupeni. rovnaky pocet MEPs je nerealny a ferovejsi model ako dnes snad neexistuje.
Ja si tiez nemyslim, ze v EP je nejaky problem so zastupenim. Problem je skor ten, ze EP nie je ten organ, kde sa rozhoduje o buducnosti Europy. To sa stale deje v Berline a Parizi, nie v Bruseli.
Mna len zarazili tie tvoje predstavy o demokracii. Dufam ze v EU ich maju vyspelejsie, lebo ty by si s tymto myslenim fakt dobre zapadol niekam do uhorskeho parlamentu. Ak sa Zapadnej Europe nepaci, ze o nich rozhoduju obcania druhej kategorie z Ostblocku, nemali ich prijat do demokratickeho celku.
Mna len zarazili tie tvoje predstavy o demokracii. Dufam ze v EU ich maju vyspelejsie, lebo ty by si s tymto myslenim fakt dobre zapadol niekam do uhorskeho parlamentu. Ak sa Zapadnej Europe nepaci, ze o nich rozhoduju obcania druhej kategorie z Ostblocku, nemali ich prijat do demokratickeho celku.
ja by som skor povedal, ze v Zapadnej Europe sa nazdavali, ze na Vychode si budu uvedomovat, ze maju menej obyvatelov, mensie ekonomicke vysledky a su to mlade krajiny.
mozno by som zapadol, no je to len odraz toho ako vnmimam pohlad na Ostblock z pozicie imigranta.
mozno by som zapadol, no je to len odraz toho ako vnmimam pohlad na Ostblock z pozicie imigranta.
No tieto tvoje nazory otvaraju cely novy balicek zaujimavych uvah. Napr. kedy sa stat stava plnoletym a ziskava v EP plnohodnotne volebne pravo? Pripadne, nemozeme okrem veku statu zobrat aj nejake ine, pre demokraciu irelevantne kriteria? Napr. spotreba halusiek alebo vyroba valasiek per capita, aby sme boli vo vyhode tentokrat my 
pokojne aj pocet kamzikov tatranskych na km2 vo vyske vyssej ako 2000m 
to by mali Uhrik a Radacovsky pravomoci kolko by len chceli.
mozno je stat plnolety, ked sa tak zacne spravat. na druhu stranu je tiez mozne, ze na ine staty prichadza starecka demencia.
to by mali Uhrik a Radacovsky pravomoci kolko by len chceli.
mozno je stat plnolety, ked sa tak zacne spravat. na druhu stranu je tiez mozne, ze na ine staty prichadza starecka demencia.
Europska komisia schvalila zakon proti planovanemu zastaravaniu! Nenasiel som clanok, reportaz bola v spravach RTVS, od 11:18 tu:
https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/13982/199694
Len skoda ze som tam nezaznamenal nic o tazko vymenitelnych bateriach, ci povinnosti pouzivat standardizovane baterie, napriek tomu je to posun vpred.
https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/13982/199694
Len skoda ze som tam nezaznamenal nic o tazko vymenitelnych bateriach, ci povinnosti pouzivat standardizovane baterie, napriek tomu je to posun vpred.
Spanielski komunisti posledne dni na FB placu, ze EU sa vydala protikomunistickou cestou. Dokonca zacinaju podporovat brexit.
Co sa to vlastne stalo a ako je mozne, ze je v kontraste ku halucinaciam slovenskeho vlogera?
//autoeditácia príspevku (09 Okt 2019, 6:28)
tak vloger vraj naozaj rozdaval plat. musel sa pritom okazalo fotit, bozkavat deti.
Kiska daval 100% platu, s nikym a nicim sa pritom nefotil a podla vlogerovej strany, ale aj cervenych to bolo prazdne populisticke gesto.
ako velmi potom bola prazdna vlogerova akcia?
Co sa to vlastne stalo a ako je mozne, ze je v kontraste ku halucinaciam slovenskeho vlogera?
//autoeditácia príspevku (09 Okt 2019, 6:28)
tak vloger vraj naozaj rozdaval plat. musel sa pritom okazalo fotit, bozkavat deti.
Kiska daval 100% platu, s nikym a nicim sa pritom nefotil a podla vlogerovej strany, ale aj cervenych to bolo prazdne populisticke gesto.
ako velmi potom bola prazdna vlogerova akcia?
K lietajúcemu anjelovi sa netreba vracať.
Nový vlog,
Nový vlog,
Treba, lebo to bol prezident tvojho naroda (tm), ktory ludom pomaha a pomahal nezistne.
Verim, ze vloger a narco-sudca lietaju do Bruselu low cost v economy a za uspory z obdobia pred tym ako zacali parazitovat na Europanoch.
Verim, ze vloger a narco-sudca lietaju do Bruselu low cost v economy a za uspory z obdobia pred tym ako zacali parazitovat na Europanoch.