Zdravim, mam asus G-family s lahkym pristupom k ramkam a hdd. Chcel by som vymenit sshd za ssd.
Mam 2 disky, da sa to vyriesit tak, ze disk sshd na ktorom nie je Windows, vymenim za ssd. A nasledne prekopirujem cely obsah C:\ na nove ssdcko a potom vymenim ich miesta, alebo necham len ssd... nabehne takto windows ci to treba preinstalovat ?
2. Ak to treba preinstalovat, mam dalsi problem. Notebook som uz kupil s 2x 500gb sshd, ale ked som si vypalil recovery dvd-cka a chcel preinstalovat, vzdy som musel jeden disk odpajat, lebo inak instalacia zahlasila nieco v zmysle ze tato verzia windowsu nie je urcena pre moj pocitac. ked kupim 1tb alebo 500gb ssd nebudem mat rovnaky problem ?
Upgrade diskov v notebooku
Re: Upgrade diskov v notebooku
Prekopirovanie nepomoze, treba spravit klon disku. Napriklad cez Norton Ghost, Acronis True Image, DriveClone alebo nieco podobne. Ja pouzivam ten od Acronisu.
Recovery ti je na co? Radsej stiahnut Win z webu Microsoftu a spravit cistu instalaciu, bez toho bordelu co tam pridava vyrobca notebooku.
Recovery ti je na co? Radsej stiahnut Win z webu Microsoftu a spravit cistu instalaciu, bez toho bordelu co tam pridava vyrobca notebooku.
Re: Upgrade diskov v notebooku
Spirovat obsah C: na nove SSD nestaci, tak to nefunguje. Treba specialny klonovaci software na urobenie kopie systemu a dat zo stareho disku na novy, alebo novu instalaciu windows na nove SSD.