Trapasy v skole
-
dado_katkin
Amateur
Tak uz vieme, ze preco sa volas ci(y)ko.cyko napísal:Leto, priehrada...5 rokov dozadu... Úplne triezvy, chceli sme sa strašne okúpať, keď sme išli z miestneho baru. Do izby ďaleko, pozhadzovali sme , čo sme mali a na adama hurá do vodičky... Na tom by ani nič nebolo, ale... keď sme vychádzali po hodine z vody, pred nami bola chata s balkónom hore, taká poctivá velká ubytovňa a na tom balkóne nás opierajúc sa o zábradlie sledovalo asi 60 ludí. Asi tam bola celá chata.
Na strednej... strašná bitka zo spolužiakom. Ja nosím okuliare, že bez nich nič nevidím. Aby som ich nerozlámal, dal som ich dole. Stále ma chcel jeden spolužiak odtrhnúť od toho chalaniska, čo som ho linčoval. Sem tam vyfasoval aj on, ale nedal si pokoj. Zas ma ťahal... otočil som sa fajnu mu pustil, zviezol sa na zem a nastalo hrobové ticho... bol to triedny (3jka z chovania a podmienečné vylúčenie)
TENTO TRAPAS NIE JE UPLNE MOJ, ALE BOL SOM JEHO AKTÉROM: stavil som sa na strednej, zso spolužiakom, že ho oštím a bude suchý. Najprv hovoril, že neverí. Tak mu vravím, "Stav sa o 1000 korún". Nechcel, ale to, že som mu núkal liter v ňom hlodalo a vedel, že na 100 percent je na to spôsob, ked som schopný sa staviť o liter, a chcel to vedieť. Nakoniec sme sa dohodli na 20cke. Ideme na WCko, on si sadol na zem, ja som ho brutálne ošťal a dal som mu 20cku.
-
haliegro
Medium Star
aaaaoooooooooooooooouuuuuuuuuuuuu... tak az to je trapas... na tu chvilu ta zenska do smrti nezabudne (asi tak ako vacsina jej spoluziakov)dado_katkin napísal:Je pisomka,uplne ticho. Zrazu jedno z najkrajsich dievcat v triede brutal nahlas prdlo.Totalny vybuch smiechuOhradila sa jedine tym,ze ma problemy s vetrami:)
Spomenul som si, ked som chodil do zakladnej skoly (mal som asi 8 rokov) latriny boli umiestnene vonku. Prave vnutri sr.. riaditel
Prestrelil som drevenu budku s prerobenou vzduchovkou. S kamaratom sme boli skryty za krikmi. Riaditel vybehol ako blesk, gule sa mu parili, gate mal po kolena. Nevedel som, ze tam niekto bol myslel som si, ze je prazdna.
Potom bolo vysetrovanie. O par mesiacov na to som zapalil stoh slamy, ktore malo JRD, plamene slahali do 20m vysky a vyhanali kone z mastali aby nezhoreli. Ja som bol skyty v konaroch nedalekeho stromu so vzduchovkou, ktoru som mal nabitu specialne vyrobenym klincom. JRD-akovi som strelil klinec do riti. Boli sme vsetci vysetrovani ako proti-statne zivle, otec stratil svoju veducu funkciu na pracovisku a dostal vtedy myslim pokutu 3000Kcs, co bol vtedy jeho troj mesacny plat (1959). Mal som aj dalsie "vystrelky" ako napr. vyhodenie do vzduchu vyse 250 rocneho stromu (dub) v lese pri obci a urobil som to tak, ze som rozobral pancierovu past (a to som mal 10 rokov!) vybral som z neho vybusninu, zakopal som ju v priblizne 75cm hlbke pod dub a odpalil som ju. Taky rachot som v zivote nepocul. Aj konar ma trafil do tvare, takze sme museli ist k lekarovi s mamou na 2 stehy. Tieto su vsak detskymi hrami oproti inym veciam, ktore som robil ked som uz bol vacsi. A neziadajte ma o to, aby som o nich nieco napisal, lebo to nespravim. Skratka ked ste sa nechceli nudit doma, tak ste mali vyrastat s Lesom 
// No este predsa len som zabudol na jednu taku mensiu vec. Policajt v obci mal vlciaka. Ked som isiel do skoly, tak som mu hodil kus masa, alebo klobasu, takze ma spoznal a mohol som ho uz aj pohladkat. Potom v jeden den som si priniesol so sebou vo vrecku balon, nafukal som ho a uviazal som ho so spagatikom na chvost vlciaka. Kedze nemohol dosiahnut balon, tak behal dookola ako sialeny, potom prekrocil plot a nikdy sa uz k polisovi nevratil. Pravdepodobne zosalel alebo este aj teraz bezi...
Nemyslite si, ze som sadista, nevedel som, ze sa to takto skonci. Zvierata mam rad, no ale viete, ako 10 rocny...
// No este predsa len som zabudol na jednu taku mensiu vec. Policajt v obci mal vlciaka. Ked som isiel do skoly, tak som mu hodil kus masa, alebo klobasu, takze ma spoznal a mohol som ho uz aj pohladkat. Potom v jeden den som si priniesol so sebou vo vrecku balon, nafukal som ho a uviazal som ho so spagatikom na chvost vlciaka. Kedze nemohol dosiahnut balon, tak behal dookola ako sialeny, potom prekrocil plot a nikdy sa uz k polisovi nevratil. Pravdepodobne zosalel alebo este aj teraz bezi...
Nemyslite si, ze som sadista, nevedel som, ze sa to takto skonci. Zvierata mam rad, no ale viete, ako 10 rocny...
Les tak uz viem preco nemas rad predosly rezim... Lebo od malicka si mal problemy so zakonom...
Nuz, neviem kto ti uveri, ze si:
po 1. zohnal granat do pancierovej paste
po 2. otvoril ho bez toho aby ti buchol v rukach
po 3. vobec ho dokazal otvorit, lebo to nie je take jednoduche rozobrat naloz
po 4. ako 10 rocny chlapec vykopal 3/4 metrovu jamu pod stromom (robil si to specialne upravenou lyzickou vsak?)
po 5. odpalil tu naloz... ako sa ti to podarilo odpalit a este k tomu na taku dialku, aby si nebol tlakovou vlnou odhodeny???
A to vsetko ako 10 rocny chlapec... No ja ti teda neverim...
po 4. ako 10 rocny chlapec vykopal 3/4 metrovu jamu pod stromom (robil si to specialne upravenou lyzickou vsak?)
po 5. odpalil tu naloz... ako sa ti to podarilo odpalit a este k tomu na taku dialku, aby si nebol tlakovou vlnou odhodeny???
Nemusis mi verit, ale naozaj je vsetko pravda. Raz som dokonca rozobral most cez taky potok. Most bol z dreva a pustil som ho dolu vodou. Jeden sedliak ma nahanal asi 1km cez luku. Velmi dobre si to pamatam nakolko som si vtedy este viedol dennik a vsetky tieto moje ciny som si tam viedol. Nasla mi ho ale mama a mal som velke stastie, ze nic z tych pribehov neuverila, takze som nedostal ziadny vypraskRetsko napísal:Les tak uz viem preco nemas rad predosly rezim... Lebo od malicka si mal problemy so zakonom...
Chcete este dalsi pribeh? Kedze sme v roku 1958 alebo 1959 na dedine mali WC vonku, take z dreva a kedze bol plny, tak moj otec naverboval jedneho Roma, aby vyprazdnil WC s konvou na lane a odnasal to do takej diery, kde to zakopaval. Ked sa zohol po vedro, tak som ho postrcil a on padol v novembri po pas do tepleho hovna. No co vam mam povedat, ked som bol maly, tak som bol zly. Na druhej strane vsak musim napisat, ze ma otec nahanal okolo domu, Romovi dal ciste oblecenie a dal mu 2x tolko penazi, kolko slubil. 
-
panter2005
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
p4ra
Redeemer
Ked som sa pristahoval do Brna, tak som isiel do svojho noveho bytu. Na papieri som mal jasne pokyny, ze je to 3. poschodie, byt napravo. Ale, ako som tak slapal dokopca, po celodennej ceste s obrovskymi taskami (bol to december, krute zimy tuto) jedine, na co som myslel bolo zlozit vsetko to zo seba a aspon na chvilku si lahnut na postel a natiahnut sa. Tak som si nastupil do vytahu, stlacil gombik a isiel som. Vytah zastal, tak som zabocil doprava, ako bolo na papieriku napisane. Ked som prisiel pred dvere, neskutocny rev muziky, tak som si povedal, ze parada, budem byvat s mladymi ludmi, bude party kazdy den a tak. Vrazil som klucik do dveri, ale nesiel otocit, tak este raz a stale nic. Tak som zacal zvonit. Po chvilke muzika zastala a pocul som odomykanie dveri. Medzitym, ked sa toto vsetko dialo, tak som zistil, ze som o poschodie nizsie na tej strane, no lenze uz som nechcel zbabelo utiect, tak som pockal, kym sa dvere otvoria a vtom zenska len v podprsenke a nohavickach, ze: "Ahoj! Muzu ti nejak pomoct?", v tej chvili som zmlkol, nevedel som zo seba dostat ani slovo, ale v hlave mi sa mi len tocilo (dievca, keby si ty len vedela, ako mi mozes pomoct), ale potom som sa rozkecal. Som jej vysvetlil, ze som sa pomylil atd. a nas rozhovor sme ukoncili tak, ze mi povedala, ze tam byva sama, a ze mozem kludne ostat aj u nej.
Potom som sa tu stahoval 2. krat. A hadajte co sa stalo? Ano, presne to iste. Dobijal som sa do jedneho bytu, ale neslo mi otvorit, tak zenska otvorila a moje slova boli: "Tu asi nebyvam,ze?". Ona, ze zjavne nie, asi ste o poschodie vyssie.
Potom sa mi stalo podobne, co Tomasitovi na zakl. skole. Mali sme so spoluziakom Leo (zivo si pamatam, ze tam bola Kornova), a tak sme to checkovali a chichunali sa. Ucitelka prisla, zobrala a hned, ze, no ked mate cas na taketo zaujimavosti, urcite viete aj ucivo na dnes. Tak ma vyvolala, samozrejme, ze som nevedel ani makke f. Potom ma znemoznila pred celou triedou, som myslel, ze sa prepadnem od hanby.
Potom som sa tu stahoval 2. krat. A hadajte co sa stalo? Ano, presne to iste. Dobijal som sa do jedneho bytu, ale neslo mi otvorit, tak zenska otvorila a moje slova boli: "Tu asi nebyvam,ze?". Ona, ze zjavne nie, asi ste o poschodie vyssie.
Potom sa mi stalo podobne, co Tomasitovi na zakl. skole. Mali sme so spoluziakom Leo (zivo si pamatam, ze tam bola Kornova), a tak sme to checkovali a chichunali sa. Ucitelka prisla, zobrala a hned, ze, no ked mate cas na taketo zaujimavosti, urcite viete aj ucivo na dnes. Tak ma vyvolala, samozrejme, ze som nevedel ani makke f. Potom ma znemoznila pred celou triedou, som myslel, ze sa prepadnem od hanby.
-
Kibo
Hardcore addict
toto tiez nebol moj trapas, ale asi v druhej triede na zakladke sa kamaratovi podarila rekordna tycka. sedel som s nim v lavici asi v tretej rade, co ak si dobre pamatate, je asi 5 metrov od tabule. rano na prvej hodine zacal chytat vsetky farby sveta a zrazu ho naplo. ten chalanisko mal asi 8 rokov a hodil taku grcku ako z filmu. zo svojho miesta prosim vas oblval tabulu
zazracne dve lavice pred nami boli prazdne. uplne ruzovucka hmota bola po celej triede, boli jej mozno aj tri litre, neviem presne, ale fakt mrte vela. a hodil ju posediacky.
vsetky baby vrestali, ucitelka panicku hrozu a jemu nic nebolo. (mne nastastie tiez nic, akurat to schytal moj peracnik) potom z neho vyliezlo, ze jedol na ranajky ceresne, jogurt a zapil to vodou. a bolo toho na ranajaky asi dost a hlavne mal chalan dobre travenie, lebo to bolo ako ceresnovy jogurt. vyzeralo to ako z filmu Ten chlapec je postrach
(ak si spominate na tu scenu v lunaparku)