Trapasy v skole

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
sulo34
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sulo34 »

asi ked sa mi na telesnej roztrhli teplaky cez cely rozkrok a musel som ist do ucebne kde prave mala hodinu ina trieda po rifle :oops:
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

ednou na hudebnim tabore sem si do <> strcila fletnu
niekto rad Prci prci prcičky však ? :D
dado_katkin
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dado_katkin »

Je pisomka,uplne ticho. Zrazu jedno z najkrajsich dievcat v triede brutal nahlas prdlo.Totalny vybuch smiechu :P Ohradila sa jedine tym,ze ma problemy s vetrami:)
DracicA
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DracicA »

cyko napísal:Leto, priehrada...5 rokov dozadu... Úplne triezvy, chceli sme sa strašne okúpať, keď sme išli z miestneho baru. Do izby ďaleko, pozhadzovali sme , čo sme mali a na adama hurá do vodičky... Na tom by ani nič nebolo, ale... keď sme vychádzali po hodine z vody, pred nami bola chata s balkónom hore, taká poctivá velká ubytovňa a na tom balkóne nás opierajúc sa o zábradlie sledovalo asi 60 ludí. Asi tam bola celá chata.

Na strednej... strašná bitka zo spolužiakom. Ja nosím okuliare, že bez nich nič nevidím. Aby som ich nerozlámal, dal som ich dole. Stále ma chcel jeden spolužiak odtrhnúť od toho chalaniska, čo som ho linčoval. Sem tam vyfasoval aj on, ale nedal si pokoj. Zas ma ťahal... otočil som sa fajnu mu pustil, zviezol sa na zem a nastalo hrobové ticho... bol to triedny (3jka z chovania a podmienečné vylúčenie)

TENTO TRAPAS NIE JE UPLNE MOJ, ALE BOL SOM JEHO AKTÉROM: stavil som sa na strednej, zso spolužiakom, že ho oštím a bude suchý. Najprv hovoril, že neverí. Tak mu vravím, "Stav sa o 1000 korún". Nechcel, ale to, že som mu núkal liter v ňom hlodalo a vedel, že na 100 percent je na to spôsob, ked som schopný sa staviť o liter, a chcel to vedieť. Nakoniec sme sa dohodli na 20cke. Ideme na WCko, on si sadol na zem, ja som ho brutálne ošťal a dal som mu 20cku. :oops:
Tak uz vieme, ze preco sa volas ci(y)ko. :lol: :lol:
haliegro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa haliegro »

dado_katkin napísal:Je pisomka,uplne ticho. Zrazu jedno z najkrajsich dievcat v triede brutal nahlas prdlo.Totalny vybuch smiechu :P Ohradila sa jedine tym,ze ma problemy s vetrami:)
aaaaoooooooooooooooouuuuuuuuuuuuu... tak az to je trapas... na tu chvilu ta zenska do smrti nezabudne (asi tak ako vacsina jej spoluziakov) :lol:
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Raz som dostal pokarhanie riaditelom skoly za to, ze som vyhadzoval so spoluziakom petardy z okna... Nic by z toho asi nebolo, keby nas nenacapali a keby pod nami prave nemala hodinu pri otvorenych oknach riaditelka... ;)
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Spomenul som si, ked som chodil do zakladnej skoly (mal som asi 8 rokov) latriny boli umiestnene vonku. Prave vnutri sr.. riaditel :) Prestrelil som drevenu budku s prerobenou vzduchovkou. S kamaratom sme boli skryty za krikmi. Riaditel vybehol ako blesk, gule sa mu parili, gate mal po kolena. Nevedel som, ze tam niekto bol myslel som si, ze je prazdna. :D Potom bolo vysetrovanie. O par mesiacov na to som zapalil stoh slamy, ktore malo JRD, plamene slahali do 20m vysky a vyhanali kone z mastali aby nezhoreli. Ja som bol skyty v konaroch nedalekeho stromu so vzduchovkou, ktoru som mal nabitu specialne vyrobenym klincom. JRD-akovi som strelil klinec do riti. Boli sme vsetci vysetrovani ako proti-statne zivle, otec stratil svoju veducu funkciu na pracovisku a dostal vtedy myslim pokutu 3000Kcs, co bol vtedy jeho troj mesacny plat (1959). Mal som aj dalsie "vystrelky" ako napr. vyhodenie do vzduchu vyse 250 rocneho stromu (dub) v lese pri obci a urobil som to tak, ze som rozobral pancierovu past (a to som mal 10 rokov!) vybral som z neho vybusninu, zakopal som ju v priblizne 75cm hlbke pod dub a odpalil som ju. Taky rachot som v zivote nepocul. Aj konar ma trafil do tvare, takze sme museli ist k lekarovi s mamou na 2 stehy. Tieto su vsak detskymi hrami oproti inym veciam, ktore som robil ked som uz bol vacsi. A neziadajte ma o to, aby som o nich nieco napisal, lebo to nespravim. Skratka ked ste sa nechceli nudit doma, tak ste mali vyrastat s Lesom :D

// No este predsa len som zabudol na jednu taku mensiu vec. Policajt v obci mal vlciaka. Ked som isiel do skoly, tak som mu hodil kus masa, alebo klobasu, takze ma spoznal a mohol som ho uz aj pohladkat. Potom v jeden den som si priniesol so sebou vo vrecku balon, nafukal som ho a uviazal som ho so spagatikom na chvost vlciaka. Kedze nemohol dosiahnut balon, tak behal dookola ako sialeny, potom prekrocil plot a nikdy sa uz k polisovi nevratil. Pravdepodobne zosalel alebo este aj teraz bezi...
Nemyslite si, ze som sadista, nevedel som, ze sa to takto skonci. Zvierata mam rad, no ale viete, ako 10 rocny...
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Les tak uz viem preco nemas rad predosly rezim... Lebo od malicka si mal problemy so zakonom...

Nuz, neviem kto ti uveri, ze si:
po 1. zohnal granat do pancierovej paste
po 2. otvoril ho bez toho aby ti buchol v rukach
po 3. vobec ho dokazal otvorit, lebo to nie je take jednoduche rozobrat naloz
po 4. ako 10 rocny chlapec vykopal 3/4 metrovu jamu pod stromom (robil si to specialne upravenou lyzickou vsak?)
po 5. odpalil tu naloz... ako sa ti to podarilo odpalit a este k tomu na taku dialku, aby si nebol tlakovou vlnou odhodeny???
A to vsetko ako 10 rocny chlapec... No ja ti teda neverim...
Les
King
King

Retsko napísal:Les tak uz viem preco nemas rad predosly rezim... Lebo od malicka si mal problemy so zakonom...

Nuz, neviem kto ti uveri, ze si:
po 1. zohnal granat do pancierovej paste
po 2. otvoril ho bez toho aby ti buchol v rukach
po 3. vobec ho dokazal otvorit, lebo to nie je take jednoduche rozobrat naloz
po 4. ako 10 rocny chlapec vykopal 3/4 metrovu jamu pod stromom (robil si to specialne upravenou lyzickou vsak?)
po 5. odpalil tu naloz... ako sa ti to podarilo odpalit a este k tomu na taku dialku, aby si nebol tlakovou vlnou odhodeny???
A to vsetko ako 10 rocny chlapec... No ja ti teda neverim...
Nemusis mi verit, ale naozaj je vsetko pravda. Raz som dokonca rozobral most cez taky potok. Most bol z dreva a pustil som ho dolu vodou. Jeden sedliak ma nahanal asi 1km cez luku. Velmi dobre si to pamatam nakolko som si vtedy este viedol dennik a vsetky tieto moje ciny som si tam viedol. Nasla mi ho ale mama a mal som velke stastie, ze nic z tych pribehov neuverila, takze som nedostal ziadny vyprask :)
Les
King
King

Chcete este dalsi pribeh? Kedze sme v roku 1958 alebo 1959 na dedine mali WC vonku, take z dreva a kedze bol plny, tak moj otec naverboval jedneho Roma, aby vyprazdnil WC s konvou na lane a odnasal to do takej diery, kde to zakopaval. Ked sa zohol po vedro, tak som ho postrcil a on padol v novembri po pas do tepleho hovna. No co vam mam povedat, ked som bol maly, tak som bol zly. Na druhej strane vsak musim napisat, ze ma otec nahanal okolo domu, Romovi dal ciste oblecenie a dal mu 2x tolko penazi, kolko slubil. :)
panter2005
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa panter2005 »

NO mozno na tom daco bude... ja som ako 11 rocny otvaral poplasniaky. Az kym mi teda jeden nebuchol v rukach... nic sa mi nestalo, ale po.raty som bol taky ze sa mi ruky triasli este dva tyzdne... :shock:
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

panter2005 napísal:NO mozno na tom daco bude... ja som ako 11 rocny otvaral poplasniaky. Az kym mi teda jeden nebuchol v rukach... nic sa mi nestalo, ale po.raty som bol taky ze sa mi ruky triasli este dva tyzdne... :shock:
A to bol len poplasnak a nie granat...
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

Stalo sa vam ze vas nacapali rodicia alebo surodenci proste niekto ci vas nacapal onanovat? alebo sexovat?

Ruku na srdce a piste.
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

nevermind napísal:Stalo sa vam ze vas nacapali rodicia alebo surodenci proste niekto ci vas nacapal onanovat? alebo sexovat?

Ruku na srdce a piste.
Toto si daj do sekcie erotika a nie sem...
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

Ale to je ciastocne aj trapas.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

no moj trapas bol ked som na zakladke mal ROZTRHANU PONOZKU a bol som na obede a oni sa smiali zo mna a az neskor som si uvedomil ze o co islo , fuuuuuuuuj
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ked som sa pristahoval do Brna, tak som isiel do svojho noveho bytu. Na papieri som mal jasne pokyny, ze je to 3. poschodie, byt napravo. Ale, ako som tak slapal dokopca, po celodennej ceste s obrovskymi taskami (bol to december, krute zimy tuto) jedine, na co som myslel bolo zlozit vsetko to zo seba a aspon na chvilku si lahnut na postel a natiahnut sa. Tak som si nastupil do vytahu, stlacil gombik a isiel som. Vytah zastal, tak som zabocil doprava, ako bolo na papieriku napisane. Ked som prisiel pred dvere, neskutocny rev muziky, tak som si povedal, ze parada, budem byvat s mladymi ludmi, bude party kazdy den a tak. Vrazil som klucik do dveri, ale nesiel otocit, tak este raz a stale nic. Tak som zacal zvonit. Po chvilke muzika zastala a pocul som odomykanie dveri. Medzitym, ked sa toto vsetko dialo, tak som zistil, ze som o poschodie nizsie na tej strane, no lenze uz som nechcel zbabelo utiect, tak som pockal, kym sa dvere otvoria a vtom zenska len v podprsenke a nohavickach, ze: "Ahoj! Muzu ti nejak pomoct?", v tej chvili som zmlkol, nevedel som zo seba dostat ani slovo, ale v hlave mi sa mi len tocilo (dievca, keby si ty len vedela, ako mi mozes pomoct), ale potom som sa rozkecal. Som jej vysvetlil, ze som sa pomylil atd. a nas rozhovor sme ukoncili tak, ze mi povedala, ze tam byva sama, a ze mozem kludne ostat aj u nej.

Potom som sa tu stahoval 2. krat. A hadajte co sa stalo? Ano, presne to iste. Dobijal som sa do jedneho bytu, ale neslo mi otvorit, tak zenska otvorila a moje slova boli: "Tu asi nebyvam,ze?". Ona, ze zjavne nie, asi ste o poschodie vyssie.

Potom sa mi stalo podobne, co Tomasitovi na zakl. skole. Mali sme so spoluziakom Leo (zivo si pamatam, ze tam bola Kornova), a tak sme to checkovali a chichunali sa. Ucitelka prisla, zobrala a hned, ze, no ked mate cas na taketo zaujimavosti, urcite viete aj ucivo na dnes. Tak ma vyvolala, samozrejme, ze som nevedel ani makke f. Potom ma znemoznila pred celou triedou, som myslel, ze sa prepadnem od hanby.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

nie moj trapas, dakedy tretia trieda na ZS:
spoluziak vystrajal cez prestavku (uz nevem co robil) a spoluziacky ho boli bonznut a na hodine vysluch - isiel pred tabulu ucitelka zobrala palicu a surovo pred celou triedou mu stialha nohavice a dala na holy zadok..
oMg
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

toto tiez nebol moj trapas, ale asi v druhej triede na zakladke sa kamaratovi podarila rekordna tycka. sedel som s nim v lavici asi v tretej rade, co ak si dobre pamatate, je asi 5 metrov od tabule. rano na prvej hodine zacal chytat vsetky farby sveta a zrazu ho naplo. ten chalanisko mal asi 8 rokov a hodil taku grcku ako z filmu. zo svojho miesta prosim vas oblval tabulu :!: zazracne dve lavice pred nami boli prazdne. uplne ruzovucka hmota bola po celej triede, boli jej mozno aj tri litre, neviem presne, ale fakt mrte vela. a hodil ju posediacky. :lol: vsetky baby vrestali, ucitelka panicku hrozu a jemu nic nebolo. (mne nastastie tiez nic, akurat to schytal moj peracnik) potom z neho vyliezlo, ze jedol na ranajky ceresne, jogurt a zapil to vodou. a bolo toho na ranajaky asi dost a hlavne mal chalan dobre travenie, lebo to bolo ako ceresnovy jogurt. vyzeralo to ako z filmu Ten chlapec je postrach :lol: (ak si spominate na tu scenu v lunaparku)
M@rgo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M@rgo »

no moj najvacsi trapas bol ked som si na telesej vyklbil clenok..
potom som siel na pohotovost a ako mi sestricka daval dolu tenisku tak ju naplo ako zabu...
musela odist z ordinacie bo by obtykovala aj mna :) ...
no co uz aj to sa stava :smt096
Napísať odpoveď