Nárok na uzákonenie homosexuálnych manželstiev atď. teda aby mali nejaké práva a neboli v demokratickej slobodnej republike utláčaní, je nárok na rodinu? Ako konkrétne rodinu Ferkovcov spoza humna ovplyvní, že Janko + Jožko alebo Majka + Vierka budú spolu niekde mimo nich žiť a nikto im pritom nebude podkopávať nohy?
Vskutku je pozoruhodné, ako druhých ľudí dokáže mrzieť, že ktosi chce žiť bez toho, aby sa im do toho montovala banda farárov, nacionalistov a iných ľudí, čo zabudli vo svojej hlave opustiť stredovek.
Muffi napísal:Nárok na uzákonenie homosexuálnych manželstiev atď. teda aby mali nejaké práva a neboli v demokratickej slobodnej republike utláčaní
Homosexuálne manželstvá sú "nejaké práva" .. ktoré, keď nemajú, sú utláčaní?
Je aj zaujímavé, že napriek proklamovanej pokrokovosti týchto ľudí alebo historickej nestabilite tohto inštitútu (a la DEVZYO1G), je tu snaha lipnúť k tomuto tradičnému sociálnemu konštruktu zvanému manželstvo.
Je dosť trápne, ako sa neustále snažíš podsúvať, že je to len buď jedno alebo druhé. To si nechaj na kampaň pre slaboduchých voličov. Tu to fungovať nebude. Na Slovensku úplne v pohode môžu žiť v manželstve aj hetero páry a aj páry rovnakého pohlavia. Bok po boku. Jedno druhé nevylučuje. Len čo potom budú robiť fašisti ako ty? Proti komu budete štvať ľudí, aby ste sa dostali do parlamentu?
To nie podsúvanie, ale základný hodnotový princíp, že homosexuálne "manželstvo" nie je v spoločenskej rovine rovnocenné heterosexuálnemu a preto nie je dôvod na jeho existenciu, resp. rovnaký status.
-AA- napísal:To nie podsúvanie, ale základný hodnotový princíp, že homosexuálne "manželstvo" nie je rovnocenné heterosexuálnemu a preto nie je dôvod na jeho existenciu, resp. rovnaký status.
Toto su uplne bulshity. Preco by nemalo byt rovnopravne?
Zjavne si neuvedomujes ake vsetky prava su tym ludom odopierane.
(Zvyhodnena hypo, dane, alebo len obycajna navsteva v nemocnici)
Nepochopim preco ludi ako teba tak strasne tankuje komplikovat zivot inym.
Prikladam ti obrazok aby si videl ako sa zije vo vyspelej krajine
Špeciálne tebe to ešte odcitujem slovami Richarda Sulíka,
"Zohľadniac našu kultúru a históriu som stotožnený s tým pravidlom, že manželstvo je jeden muž a jedna žena."
"..nikdy som nebol za homosexuálne manželstvá a SaS nikdy takúto požiadavku nemala. Manželstvo nezvýši mieru slobody homosexuálnych párov, iba ich zrovnoprávni s manželstvami muža a ženy."
"..chceme zaviesť registrované partnerstvá, ktoré majú platiť pre homosexuálne, ale aj pre heterosexuálne páry, ale nikdy sme nemali v programe, že chceme homosexuálne manželstvá."
"Rovnako som a vždy som bol proti adopcii detí homosexuálnymi pármi."
Ja ale dodám, že v zdravej spoločnosti, by nebolo potrebné riešiť ani otázku "registrovaných partnerstiev".
ephramko napísal:Áno, áno. Rovno by ste spoluobčanov poslali do vyhladzovacích táborov. Taká "zdravá" spoločnosť tu už bola a všetci vieme, ako to dopadlo.
Povojnová propaganda nemôže chýbať..
Ale možno by si mohol preferovať niečo aktuálnejšie..
//autoeditácia príspevku (07 Okt 2019, 19:21)
beardie napísal:takze niektorych svojich spoluobcanov povazujes za obcanov druhej kategorie len kvoli ich, podotykam vrodenej, orientacii
Tak interpretuješ tie citáty?
Skôr by som to nazval vrodeným obmedzením (aj keď o vrodenosti by sa dalo diskutovať), ktorých existuje veľa.
Som tu skoro 10 rokov a keď si tak spomeniem na tie diskusie v roku 2010 a pod., tak úprimne, som dosť hrdý na to, aké príspevky tu dnes píšete. Veľmi si to cením. A aj kvôli ľudom, ako ste vy, som odtiaľto (rozumej zo Slovenska) už dávno neemigroval.
-AA- napísal:Dobre to sú známe lavičiarske ideologické východiská pre rozklad všetkého.
Ten Muffi sa tam pýtal, čo sú to tie požiadavky. Na to by mal odpovedať nejaký pro-LGBT jedinec znalý veci.
V kontexte predošlej témy (billboardy), sa tak chápu nároky na postupné uzákonenie homosexuálnych manželstiev, neskôr adopcií.
//autoeditácia príspevku (07 Okt 2019, 16:54)
Viem, že na bielych sa dnes ľahšie útočí, ale toto poučovanie by sa skôr hodilo smerovať "novým Európanom".
Takze odpoved na to, ako manzelstva alebo registrovane partenrstva homosexualov ohrozuju tradicznu rodinu, stale nebude?
Mna by fakt zaujimalo sko si to predsvujes, alebo ako si to predsavuje LSNS.
jackb napísal:v com konkretne je rozdiel v postoji katolibanu, ktory politicky momentalne zastupuje najme LSNS a ISIS voci neheterosexualom?
ephramko napísal:Som tu skoro 10 rokov a keď si tak spomeniem na tie diskusie v roku 2010 a pod., tak úprimne, som dosť hrdý na to, aké príspevky tu dnes píšete. Veľmi si to cením. A aj kvôli ľudom, ako ste vy, som odtiaľto (rozumej zo Slovenska) už dávno neemigroval.
Nikto racionálne rozmýšľajúci nemôže zrovnávať postavenie homosexuálov v islamskej spoločnosti s tým čo je tu, resp. spájať postoje ISIS s ĽSNS. Ak si ceníš tieto pacientove výplody, svedčí to o tvojej vlastnej mentálnej situácii.
Ale LSNS a katolibanu predsa neide o nehetero zvazky a adopcie. Prezentuju, ze neheterosexualov chcu likvidovat, lebo podla nich su sexualni devianti, dusevni mrzaci a verejni hriesnici.