Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
Nepoznám tieto "prezentácie" a nejaké osobné názory, antipatie, atď. individuálnych ľudí k tejto téme nie sú závislé na postojoch strany.
su. lebo su to osoby, ktore sa oznacuju logom strany a spolu sa zucastnuju verejnych akcii, kde si vyjadruju podporu.
Nie sú, tí ľudia nepotrebovali sympatizovať alebo byť v ĽSNS aby mali taký postoj.
Ale pekná generalizácia, niečo ako keď Harabín na tlačovke povie (smerujúc na iných politikov), že "zlodeji, podvodníci, úžerníci, feťáci a pedofili" nemôžu riadiť našu vlasť.
Ale pekná generalizácia, niečo ako keď Harabín na tlačovke povie (smerujúc na iných politikov), že "zlodeji, podvodníci, úžerníci, feťáci a pedofili" nemôžu riadiť našu vlasť.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
tak by sa mala LSNS voci nim ostro ohranit a odsudit nacizmus, rasizmus a diskriminaciu mensin ako LGBTI-AA- napísal:Nie sú, tí ľudia nepotrebovali sympatizovať alebo byť v ĽSNS aby mali taký postoj.
nie som si isty. podla mna by bez LSNS a ich narativu v Parlamente a vsade inde by ostali ludia s takymi postojmi v miestnych krcmach, pred obchodmi a v prostriedkoch hromadnej dopravy. neboli by ich plne socialne siete a neobtazovali by redakcie a citatelov.
Ok len presne neviem čo má dokazovať tvrdenie, že strana aktivizuje ľudí, ktorých nemáš rád..
-
harrison314
Hardcore addict
-AA- napísal:Nepoznám tieto "prezentácie" a nejaké osobné názory, antipatie, atď. individuálnych ľudí k tejto téme nie sú závislé na postojoch strany.
-AA- napísal:Ok len presne neviem čo má dokazovať tvrdenie, že strana aktivizuje ľudí, ktorých nemáš rád..
Takze, znovu, ak tvoja oblubena strana nie je radikalna fasisiticka a rasisticka, preco sa voci ludom, ktory sa nalepkuju jej logom a su rasisti a vyhrazaju sa homosexualnym ludom fyzckou likvidaciou, ostro nevyhrania?
Lebo to chce nejaký harrison314? 
Inak "vyhranila" sa Čapútová, prípadne PS, proti tomuto frajerovi..? Nesledujem FB ako poniektorí, tak mi to možno ušlo..
Inak "vyhranila" sa Čapútová, prípadne PS, proti tomuto frajerovi..? Nesledujem FB ako poniektorí, tak mi to možno ušlo..
-
harrison314
Hardcore addict
Pretoze nemas gule odpovedat?-AA- napísal:Lebo to chce nejaký harrison314?
Ani netušíš ako môžeš byť rád, že tu s tebou vôbec diskutujem.
Odpoveď na moju otázku nemáš?
Odpoveď na moju otázku nemáš?
To urcite. Tak ako nie si volicom, clenom a fanusikom strany 
Vlogy a posty z FB sem davas ako NPC, lebo FB nesledujes.
Toto je tema o K-LSNS, ktorej clenovia sa vyhrazaju inym ludom a strana s tym nerobi nic. Dokonca si vychovava militantnu mladez cez dake zmagorene dieta.
Dieta, svoje vyroky, na rozdiel od chlapca, neolutovalo a vo svojej agresivnej cinnosti pokracuje a zucastnuje sa oppression olympics.
Vlogy a posty z FB sem davas ako NPC, lebo FB nesledujes.
Toto je tema o K-LSNS, ktorej clenovia sa vyhrazaju inym ludom a strana s tym nerobi nic. Dokonca si vychovava militantnu mladez cez dake zmagorene dieta.
Dieta, svoje vyroky, na rozdiel od chlapca, neolutovalo a vo svojej agresivnej cinnosti pokracuje a zucastnuje sa oppression olympics.
Ten frajer to myslel ako vtip a snažil sa tým poukázať presne na to, akou formou komunikujú tvoji druhovia. Bolo to vtedy aj medializované.
Ja osobne skôr uverím tomu, že to naozaj myslel takto, než že Mizík nevie pracovať s počítačom.
Ja osobne skôr uverím tomu, že to naozaj myslel takto, než že Mizík nevie pracovať s počítačom.
-
harrison314
Hardcore addict
Odpoviem ti, ked ty odpovies na moje otazky, pytal som sa prvy.-AA- napísal:Odpoveď na moju otázku nemáš?
harrison314 napísal:Takze odpoved na to, ako manzelstva alebo registrovane partenrstva homosexualov ohrozuju tradicznu rodinu, stale nebude?
Mna by fakt zaujimalo sko si to predsvujes, alebo ako si to predsavuje LSNS.
harrison314 napísal:Takze, znovu, ak tvoja oblubena strana nie je radikalna fasisiticka a rasisticka, preco sa voci ludom, ktory sa nalepkuju jej logom a su rasisti a vyhrazaju sa homosexualnym ludom fyzckou likvidaciou, ostro nevyhrania?
Je to Caputovej stránka? Lebo ja si pamätám, že Mizik pisal rasistické kecy na oficiálnu stránku strany a nezdá sa mi, že by ste proti tomu nejak protestovali-AA- napísal:Inak "vyhranila" sa Čapútová, prípadne PS, proti tomuto frajerovi..?
Myslím, že som našiel pozitívum v tvojich príspevkoch....
Veľa ľudí im neporozumie, resp. sa nebude trápiť s ich dešifráciou..
//autoeditácia príspevku (09 Okt 2019, 8:31)
Tu bude problém v tom, že údajný Mizíkov príspevok podľa mňa spadá pod slobodu slova, čo sme tu už rozoberali..beardie napísal: Je to Caputovej stránka? Lebo ja si pamätám, že Mizik pisal rasistické kecy na oficiálnu stránku strany a nezdá sa mi, že by ste proti tomu nejak protestovali
//autoeditácia príspevku (09 Okt 2019, 8:35)
Povedzme, že nemám gule na odpoveď.. Môžeš ísť.harrison314 napísal:Odpoviem ti, ked ty odpovies na moje otazky, pytal som sa prvy.
Hej rád vtipkuje..Muffi napísal:Ten frajer to myslel ako vtip a snažil sa tým poukázať presne na to, akou formou komunikujú tvoji druhovia. Bolo to vtedy aj medializované.
- Prílohy
-
- status1.png (247.43 KiB) 2506 zobrazení
Sloboda slova nepokryva navádzanie na trestný čin
Dovoľ mi pripomenúť ti, ze Mizik bol oslobodený len preto, lebo na súde neboli schopný dokázať, že status písal on. Zavadnost statusu zostala rovnaká
Dovoľ mi pripomenúť ti, ze Mizik bol oslobodený len preto, lebo na súde neboli schopný dokázať, že status písal on. Zavadnost statusu zostala rovnaká
chlapci ja skor nechapem preco vy diskutujete s nim. je to ozaj pre vas taka pocta ako si on mysli?-AA- napísal:Ani netušíš ako môžeš byť rád, že tu s tebou vôbec diskutujem.
lebo ja kukam na tuto temu, kukam na tie ostatne extremisticke temy kam AA prispieva. su to stovky stran diskusie a mam pocit ze je to stale to iste dookola. on sem mechanicky postuje propagandisticke videa, vy na to reaguje, snazite sa o diskusiu (rozumej otazky a odpovede) on vas ignoruje a ide si svoje. stale dookola, stovky stranok.
ma to teda nejaky zmysel? ja by som to normalne kategorizoval ako trolling. don't feed the troll.
V poriadku, môžme sa k tomu vrátiť.beardie napísal:Sloboda slova nepokryva navádzanie na trestný čin
Odcituj mi časti toho statusu, ktoré navádzali a na aký trestný čin.
-
harrison314
Hardcore addict
Tak odpovedz.-AA- napísal:Povedzme, že nemám gule na odpoveď.. Môžeš ísť.
Stovky stránok ignorácie? Asi to bude vzájomné.aacid napísal:on vas ignoruje a ide si svoje. stale dookola, stovky stranok.
V skutočnosti som to ale myslel tak, že reagujem aj na nezmysly takého kalibru, s ktorým by iní ani nestrácali čas..
Ako napríklad toto,