Netflix
Re: Netflix
Ako podla mna s vynimkou par seriálov ma Netflix vynimocnu kvalitu len v dokumentoch. Ale toa si nikto od nich ani nečaká. Pre mňa je ale vacsina N. serialov/filmov na úrovni 6-7/10. Čo nie je vobec zlé 
ospravedlňujem sa,nevedel som,že sa to tak zlepšilobegbeee napísal:CZ Netflix 4496 titulov
USA Netflix 5561 titulov
dáta november 2018, ešte lepšie to bude teraz
Práve naopak, CZ netflix má jednu z najlepších pomerov voči USA.
Netrep.
https://zive.aktuality.sk/clanok/142937 ... ie.c.x...A.
Tak ďalšia ústretovosť pre CZ/SK trh, asi fakt začínajú pociťovať odlev zákazníkov k iným službám, tak čosi aj robia.
Tak ďalšia ústretovosť pre CZ/SK trh, asi fakt začínajú pociťovať odlev zákazníkov k iným službám, tak čosi aj robia.
No čom zachytil, tak analytici a grafy asi ukázali, že ak chcú ďalej rást, tak v USA to už nepôjde, tam kto chcel a mohol mať netflix, tak už ho má.
A mimo commonwealthu bez lokalizácie prehrajú s ostatnými alebo kľudne aj lokalnými poskytovateľmi.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
No čom zachytil, tak analytici a grafy asi ukázali, že ak chcú ďalej rást, tak v USA to už nepôjde, tam kto chcel a mohol mať netflix, tak už ho má.
A mimo commonwealthu bez lokalizácie prehrajú s ostatnými alebo kľudne aj lokalnými poskytovateľmi.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Konecne NF zacina rubat kvalitne filmiky (Ajris bude urcite topka roka)aacid napísal:Netflix je orientovaný strasne na priemerného diváka a kvalitu musíš vyslovene hľadať. A ešte ten ich blbý algoritmus, ktorý ti podsúva iba originals.
Na torrentoch je s dabingom... 
Kto si pozrie Scorseseho životné dielo v dabingu by mal ísť vysieť do prievanu. 
dnes sme s kolegom velmi zaujimavy ukaz zistili:
on mal netflix v ceskom jazyku, ja v anglickom. obaja sme dali vyhladavat rovnakeho rezisera (kubricka) jemu nenaslo nic, mne naslo 4 filmy. aj ked sme dali vyhladavat konkretny film, u neho sa netflix tvaril ze ten film nema.
po prepnuti z cestiny do anglictiny tam tie filmy mal...
on mal netflix v ceskom jazyku, ja v anglickom. obaja sme dali vyhladavat rovnakeho rezisera (kubricka) jemu nenaslo nic, mne naslo 4 filmy. aj ked sme dali vyhladavat konkretny film, u neho sa netflix tvaril ze ten film nema.
po prepnuti z cestiny do anglictiny tam tie filmy mal...
Zobrazuje ti to len filmy, ktoré majú český preklad.
to som pochopil, len je to totalna sprostost a verim tomu ze vela ludi si to nikdy ani neuvedomi. totiz kolega si prave ten netflix zaplatil, cestinu mu to hodilo automaticky a takto by prisiel o podstatnu cast contentu a ani o tom nevie.
Najväčšia blbosť je, že sú potom všetky názvy v češtine a potom nevieš čo to vlastne je za film/seriál 
otazne je ci to tak funguje aj naopak. som si vsimol ze vsetky (aspon co som nahodne skusal) ceske filmy na netflixe maju anglicke titulky. mozno su nejake ceske filmy ktore nemaju anglicke titulky a ja ich nevidim lebo mam netflix v anglictine.
pritom aspon v tom vyhladavani by ti mohlo tie filmy ukazovat, s nejakym vykricnikom ze "pozor, neni lokalizovany"...
pritom aspon v tom vyhladavani by ti mohlo tie filmy ukazovat, s nejakym vykricnikom ze "pozor, neni lokalizovany"...
Mám to rovnako a serie ma to.
Mal som Netflix v angličtine a dal som si do zoznamu seriál Friends, pozrel som si pár epizód. Kvôli rodičom som nastavil jazyk na český, pozerali pár filmov.
Išiel som si pozrieť ďalšie epizódy Friends, v zozname som ich už nemal. Po manuálnom hľadaní a pokuse spustiť ich som mal hlášku že v danom jazykovom nastavení obsah nie je dostupný.
Bomba.
Mal som Netflix v angličtine a dal som si do zoznamu seriál Friends, pozrel som si pár epizód. Kvôli rodičom som nastavil jazyk na český, pozerali pár filmov.
Išiel som si pozrieť ďalšie epizódy Friends, v zozname som ich už nemal. Po manuálnom hľadaní a pokuse spustiť ich som mal hlášku že v danom jazykovom nastavení obsah nie je dostupný.
Bomba.
nejake námety na filmy v scifi žánri s tematikou okolo vesmiru alebo robotov ?
naposledy (včera) som videl I am mother , sehr gut film.
naposledy (včera) som videl I am mother , sehr gut film.
Lost in Space … čoskoro vychádza aj druhá séria celkom sa teším.
edit: Jaj sorry hľadáš film
aj serial naposledy som videl startrek discovery a potom smutne zistenie ze to ma jednu seriu a o rok vysla az druha ta bačov ma človek zo serialu s takým časovým odstupomdasti555 napísal:Lost in Space … čoskoro vychádza aj druhá séria celkom sa teším.
Love, sex death robots alebo tak nejak.
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Ak niekto chce Netflix ten najvyšší 4K obsah napíšte. len jeden profil voľný
https://fontech.startitup.sk/internet-v ... e-netflix/
Netflix obmedzuje kvalitu videa