Red Dead Redemption 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Re: Red Dead Redemption 2

Príspevok od používateľa ropman »

ako je to s hernym obsahom po skonceni kampane? je to ako v GTA V, ze sa tam vpodstate neda nic robit a moznosti su schvalne okliestene aby rockstar ryzoval na mikrotransakciach v zabugovanej online verzii plnej cheaterov? Lebo toto si akosi nijaky recenzent ked vysla GTA V nevsimol a vsetci tam tiez hadzali 10/10.
Trussardi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Trussardi »

myslel som si ze ked kupim na xko disc-ovku tak na hdd usetrim miesto ale prd, zhltne to ravnako ako digi (ta na ps4 je este udajne o dost vacsia)
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

Bad.boy napísal:Skor hanba tebe ze ako mlady clovek na konci roku 2018 tu anglictinu stale neovladas. Uc sa ju cim skor, bez nej sa nepohnes :)
viem, s tou "hanbou" som to trošku prehnal, ale boli to len mierne nervy, keďže hre nerozumiem. no nevadí :roll:
arnysimilar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa arnysimilar »

Netreba sa hnať za príbehom. Ten nie je zlý, ale je to veľmi lineárne. Ja to hrám štýlom, že dám jednu dve príbehové misie a potom idem na lov alebo hladať poklad alebo na ryby, príp. iné nepovinné aktivity. Venujem tomu hodinu, dve denne.
Za 3 týždne som na 33%, takže mi to ešte nejakých 5-6 týždňov vydrží.
Potom si dám od toho pauzu zo 2 mesiace. A pozriem sa na Online, asi ma to nebude baviť. Tak si prebehnem misie ktoré nemám na gold hodnotenie a dorobím výzvy a potom budem už len sedieť v bare chlastať a hrať karty.
Keď to výjde na PC, tak si to dám celé znovu a budem pre zmenu zlý (teraz hrám na X-ku a som neutrálny - občas pomôžem, občas okradnem, ako mám náladu - ale spravil som len jeden masaker vo Valentine a stálo ma to 250 USD).
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

mozem prist niekedy aj o valuables ? lebo mam 3zlatych tehal a nerad by som to zase predal .. lebo ked umrem ( hlavne ked ma zabiju bounty hunters ) tak mi to zobere aj 150 dolarov ( ked mam okolo 2k dolarov... ) takto by som to mal v batohu a ked bude zle alebo budem nieco naozaj potrebovat tak to predam...

inac tiez hram tak ze príbeh neriesim nejak extra ( inac nevynecham ziadne scenky .. ziadne kecanie pozeram vsetko a je to ako naozaj film !! pecka )
a potom idem lovit hlavne tie legendarne zvierata chcem dostat ... vacsie ryby sa naucit ....

a ked dam pasce na zver ako to je ?? pridu ? alebo sa potrem niecim a ze vraj to kryje moj pach ...

ako zvacim aj cargo nakladu na konovi lebo zoberiem par kozusin a uz viac nemozem ... len tie male hlodavce a vtaky ... a
arnysimilar
Light Expert
Light Expert

Peniaze v singly nehrajú žiadnu rolu. Cca od tretiny hry je ich dosť a nie je čo za ne kupovať. Mám všetky zbrane modifikované, dobré kone. A na dobré oblečenie treba zabíjať zverinu, netreba veľa peňazí.
Inak po dohraní dejovej línie som s tým skončil.
Lebo som mal dokončené aj všetky vedľajšie misie. Opakovať hlavné misie len kvôli medailám ma nebaví. Tie misie sú veľmi striktné - old fashion - nemôžeš to robiť ako ty chceš ale ako si predstavujú autori. To veľmi kazí dojem s inak otvoreného sveta.
Zbierať všetky tie kosti, kartičky a loviť legendary animals and fish je na stovky hodín bez nápovedy. Ale zas až tak zábavné to nie je.
Spoiler
+++ SPOILER +++ Navyše som sa nedokázal zmieriť s faktom, že mi môj hrdina umrel a musím hrať za inú postavu.
Ten online je výsmech. Nie je tam čo robiť viac ako 30-40 hodín. Nuda!
Takže po dohraní za mňa 8/10.
Navyše som mal kúpenú v predobjednávke Special edition. Tie bonusy a misia navyše za tých 20 EUR vôbec nestáli. Vyhodené prachy.
arnysimilar
Light Expert
Light Expert

Viac ako polovica ľudí si to upiráti na PC.
Jednak sú tu takí, čo to už kúpili na konzolu za plnú pálku a nebudú to kupovať druhý krát.
Druhá skupina si to obháji, že nebude predsa podporovať a inštalovať Epic.
A tretia skupina si to kúpi pre prejdenie singla, keďže multi bude ešte horšie ako na konzolách, pretože pribudnú cheateri.
Napriek tomu Rockstar na tom zarobí viac ako na konzolách.
Tejto matike skutočne nerozumiem a to som ju študoval na výške.
ja_som
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ja_som »

Už je možné si predobjednať hru cez R* Launcher, oplatí sa Special Edition za 60€, čo pravdepodobne bude neskôr cena za Standard Edition, alebo radšej počkať na Vianočné akcie?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

A to sme tu ostatní veštci alebo čo? :lol:

Je možné, že to bude na Vianoce/Black Friday/Ramadan/Chanukah lacnejšie, ale kľudne to môže zlacnieť až o rok. Takže keď to chceš hrať teraz, tak by som to tiež kúpil teraz.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Uz su poziadavky, velmi prijatelne, az na tych 150GB.

Minimálne požiadavky:

Procesor: Intel Core i5 2500K / AMD FX-6300
RAM: 8GB
Grafika: Nvidia GeForce GTX 770 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
HDD: 150GB voľného miesta

Odporúčaná zostava:

Procesor: Intel Core i7 4770K / AMD Ryzen 5 1500X
RAM: 12GB
Grafika: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 480 4GB
HDD: 150GB voľného miesta
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

ja_som napísal:Už je možné si predobjednať hru cez R* Launcher, oplatí sa Special Edition za 60€, čo pravdepodobne bude neskôr cena za Standard Edition, alebo radšej počkať na Vianočné akcie?
Vzhladom na to, ze sa predpoklada velky uspech by som necakal ze pocas tychto Vianoc bude vobec nejaka zlava. Aj take GTA V bolo velmi dlho bez zlavy. Vyrazne zlavy par mesiacov po vydani dostavaju tituly, ktore sa nepredavaju podla ocakavani co pri RDR2 podla mna nehrozi.
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Ved take GTA V na steame malo dlho cenovku 60e .. sa mi zda, ze to len pred rokom alebo podobne, dali na 30e
Frko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frko »

ako hru mam ako vysla a stale hu nemam prejdenu,, lebo si uzivam sceneriu alebo lovim alebo sa lem tak zabavkam prestrelkami,,, ake to proste parada,, ten svet je neskutocne zivy,,, zabijete napr, jelena nechate ho tak a zachvilku pribehne vlk alebo puma, medved, dokonca aj orol prileti,,, alebo chytam ryby,, a to ma natom viacbavi :D fakt parada
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Frko napísal:ako hru mam ako vysla a stale hu nemam prejdenu,, lebo si uzivam sceneriu alebo lovim alebo sa lem tak zabavkam prestrelkami,,, ake to proste parada,, ten svet je neskutocne zivy,,, zabijete napr, jelena nechate ho tak a zachvilku pribehne vlk alebo puma, medved, dokonca aj orol prileti,,, alebo chytam ryby,, a to ma natom viacbavi :D fakt parada
ja som tiez spravil chybu ze som dost rychlo presiel príbeh .,.... mohol som pockat a viac si uzivat... teraz robim competendum na 100 percent chcem vsetko odhalit . ( zbrane , zvierata a tak... ) plus chalenge momentalna ma naviac trapi ten Gambler ( tusim 8 ) vyhrat black jack tak ze 3 karty potiahnem ...
a robi mi problem sa dostat aj do Guarmy ( aj ked na yotube je videii dost ) ale aj tak ....
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Uz je spusteny pre-load cez Rockstar Game Launcher. Stahuje sa 109 GB.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Nejde alebo padá vám Red Dead Redemption 2 na PC?

"Internet sa pomaly zaplňuje tonami problémov, ktoré majú hráči s aktuálne vydaným Red Dead Redemption 2 na PC."

Ako to ide vam? Ja si zrejme pockam...
ja_som
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ja_som »

U mňa bez problémov.
Len jedna vec, pri prvom spustení som mal možnosť zvoliť aj priestorový zvuk, ale neskôr som si nastavoval ďalšie veci a v nastaveniach zvuju mám len stereo a slúchadlá.
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

U mňa tiež bez problémov. Síce hrám na notebooku(i7-6700HQ/GTX 1060 6GB), možno optimalizácia by mohla byť trocha lepšia, ale inak top hra zatiaľ.
Napísať odpoveď