Som späť !
Som späť !
Ahojte deti moje ! Na moje velke prekvapenie som sa vedel prihlasit a dokonca som si aj pamatal heslo po tolkych rokoch. Ale necudujem sa tomu, ved som genius a kazdy to vie. Tolko veci sa na Slovensku zmenilo, ze mi az oci vypadavaju z jamiek. Ked som bol naposledy na Slovensku, tak este vladol ozran Slota s vrahom Meciarom a zlodejom Ficom, Slovaci nadavali na Americanov hoci v zivote nevideli ani jedneho. Okrem teda mna. A teraz co vidim? Kazde druhe auto ma automaticku prevodovku, ktoru vymysleli Americania, obchodnych centier je plny zadok (aby som zostal slusny) a dokonca uz par rockov na Slovensku existuje aj tzv. black friday. Namiesto dusiciek je halloween, Coca-Cola je najpredavanejsim sladenym napojom a hoci ta bola uz aj pred 10 rokmi, teraz to Slovakom uz nevadi a vedia si to priznat. Uz ste sa stali civilizovanejsim narodom, comu som velmi rad. Konecne ste vystupili zo svojej ulity a mnohi z Vas uz aj nadobudli nejake skusenosti v zahranici. Spoznali ste, ze aj v inych krajinach je mozne zit a dokonca aj lepsie, ako na Slovensku.
Kedze je to pre mna novinkou, chcem sa s Vami podelit o nove skusenosti s istym pripravkom, ktory som zacal uzivat. Ako sa hovori - co nie je zakazane, je povolene a teda je to povolene aj na Slovensku, hoci ste o tom nikdy nepoculi a ani nebudete. Nemozem prezradit ako sa to vola, lebo by ste okamzite zhodili server americkej ambasady tolkymi e-mailami. Je to prasok, ktory bol vyvinuty specialne pre americkych a izraelskych vojakov do najnarocnejsich podmienok. Treba to zriedit urcitym pomerom s vodou, vypit a po cca dvoch tyzdnoch pridu prve ucinky. Vdaka tomu spim uz len 2-3 hodiny denne namiesto styroch. Mam plno sil, plno energie. Vobec nepocitujem unavu. Spat chodim len kvoli tomu, ze spim rad. Raz som skusil nespat tri dni a nebol som unaveny. Nema to ziadne negativne ucinky. Avsak ma to vela pozitivnych ucinkov, medzi niektore su aj take, ktore radsej nevymenujem. Dufam, ze sa mate dobre a prial by som aj pre Vas tento prasok. Mozno o takych 10-20 rokov sa to bude dat aj normalne kupit. Pekny vecer prajem.
Kedze je to pre mna novinkou, chcem sa s Vami podelit o nove skusenosti s istym pripravkom, ktory som zacal uzivat. Ako sa hovori - co nie je zakazane, je povolene a teda je to povolene aj na Slovensku, hoci ste o tom nikdy nepoculi a ani nebudete. Nemozem prezradit ako sa to vola, lebo by ste okamzite zhodili server americkej ambasady tolkymi e-mailami. Je to prasok, ktory bol vyvinuty specialne pre americkych a izraelskych vojakov do najnarocnejsich podmienok. Treba to zriedit urcitym pomerom s vodou, vypit a po cca dvoch tyzdnoch pridu prve ucinky. Vdaka tomu spim uz len 2-3 hodiny denne namiesto styroch. Mam plno sil, plno energie. Vobec nepocitujem unavu. Spat chodim len kvoli tomu, ze spim rad. Raz som skusil nespat tri dni a nebol som unaveny. Nema to ziadne negativne ucinky. Avsak ma to vela pozitivnych ucinkov, medzi niektore su aj take, ktore radsej nevymenujem. Dufam, ze sa mate dobre a prial by som aj pre Vas tento prasok. Mozno o takych 10-20 rokov sa to bude dat aj normalne kupit. Pekny vecer prajem.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Som späť !
Ja by som rad zase opacny pripravok - nech spim 8 hodin vkuse bez budenia a zobudim sa vyspaty
A vlastne su to lieky na spanie o com pisem, ale o tom si uz zrejme pocul. Inak kde si bol 12 rokov pocas ktorych si nebol na fore???
Les
inak automatickú prevodovku vymyslel Kanaďan, ale to je v pohode, každý správny američan si myslí, že všetko vynašli u nich
inak automatickú prevodovku vymyslel Kanaďan, ale to je v pohode, každý správny američan si myslí, že všetko vynašli u nich
-
Runes
Addict
ahojte svetielka
mal som potrebu nieco napisat po dlhsej odmlke a linku na fb na toto vlakno
krasna mladost stravena na tomto fore
clovek sa tu dozvedel tolko ze potom bol "vsade bol vsetko videl"
mal som potrebu nieco napisat po dlhsej odmlke a linku na fb na toto vlakno
ja som z tych cias ze som ta priamo uz nezazil, ale vela som o tebe pocul. rad ta poznavam.
inak pervitin ma sice vela pozitivnych ucinkov, ale aj vela negativnych
(napises mi do sukromnej spravy o aky pripravok sa jedna? dlho uz hladam nejaku ucinnu drogu na sustredenie sa)
inak pervitin ma sice vela pozitivnych ucinkov, ale aj vela negativnych
(napises mi do sukromnej spravy o aky pripravok sa jedna? dlho uz hladam nejaku ucinnu drogu na sustredenie sa)
Robil som moju najoblubenejsiu cinnost a to zarabal som peniaze a cestoval som po krajinach, ktore som este v zivote nenavstivil. Aj teraz som v Belgicku, na Slovensko sa vratim o par dni a pobudnem tam isty cas. Som velmi znechuteny, ako vyzera Belgicko. Je tu viac Arabov, ako v SAE. Niektore stvrte su nebezpecnejsie, ako v Sudane. A aj to tak podobne vyzera len s tym rozdielom, ze na ceste je asfalt a nie blato. Nuz Europa sa meni mile deti a ako sa toto skonci, na to radsej nemysliet. Ja by som to vedel ukoncit velmi rychlo, keby som mal pri sebe jadrovy kufrik...
To nič, Rusi vymysleli vodu v prášku... akurát ju potom nemali čím zarobiť.
-
Mek
Addict
"Som spat"
Moja reakcia: no a?
Moja reakcia: no a?
-
cORP.
Addict
no tak vitaj naspat, mozes nam porozpravat jde si sa flakal, mozno si niekto z toho nieco pozitivne vezme, pripadne tu otvor interny predaj americkeho prasku na nespavost 
-
Kibo
Hardcore addict
Vitaj naspäť, ale zmeň pomer danej látky drahý Les, nerobí Ti ti to dobre...
Automatickú prevodovku totiž vymyslel Kanaďan Alfred Horner Munro v roku 1921...
Automatickú prevodovku totiž vymyslel Kanaďan Alfred Horner Munro v roku 1921...
lol este ta nekleplo za tie roky? Pred rokom som si akurat nahodou na teba spomenul, ked som cital nejake kraviny na fore :p
A ty ako dlhoročný obyvateľ USA na multi-kulti ešte nie si zvyknutý? Veď v USA je viac prisťahovalcov inej pleti ako pomaly v celej západnej Európe. Jedine, že by si býval niekde v AlabameLes napísal:Robil som moju najoblubenejsiu cinnost a to zarabal som peniaze a cestoval som po krajinach, ktore som este v zivote nenavstivil. Aj teraz som v Belgicku, na Slovensko sa vratim o par dni a pobudnem tam isty cas. Som velmi znechuteny, ako vyzera Belgicko. Je tu viac Arabov, ako v SAE. Niektore stvrte su nebezpecnejsie, ako v Sudane. A aj to tak podobne vyzera len s tym rozdielom, ze na ceste je asfalt a nie blato. Nuz Europa sa meni mile deti a ako sa toto skonci, na to radsej nemysliet. Ja by som to vedel ukoncit velmi rychlo, keby som mal pri sebe jadrovy kufrik...
Ty si to totiž písal takým štýlom, ako keby si to videl prvýkrát v živote...
-
Kibo
Hardcore addict
CIA ho asi odblokovala, skončila mu misia a nahrali mu naspäť jeho pamäť. Len tá je 10 rokov neaktualizovaná, tak to teraz prežíva intenzívnejšie a nahráva nové dáta.Pilifo napísal:Ty si to totiž písal takým štýlom, ako keby si to videl prvýkrát v živote...
Na psychiatrii uz zaviedli internet ?
Asi dostal priepustku na dva dni 
-
starysomar
Hardcore addict
Alebo na malý moment vytriezvel 
Jeden z vas sa takmer trafil 
-
Kibo
Hardcore addict
No tak nás nenapínaj! 
12 rokov si bol offline?
Bol si v Leopoldove, Iľave alebo inde?
A to už sa radšej ani neopýtam kvôli čomu. 
-
Kibo
Hardcore addict
V San QuentineCesar napísal:Bol si v Leopoldove, Iľave alebo inde?![]()