Orange - diskusia, rady, pausal, sms, data

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Orange - diskusia, rady, pausal, sms, data

Príspevok od používateľa wladas »

Ja som pred pol rokom priesiel z Telekomu do Orange (Funfon) a spokojnost. Ovela lepsie pokrytie signalu, rychlost.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

O2 má poslednou dobou vynikajúce pokrytie LTE tam, kde potrebujem - pracovne som na rôznych miestach (dedinách, dolinách, horách) stredného Slovenska a ozaj málokde nieje.
Ako je to inde neviem :)
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Ako to funguje, ak z Orange prenášam číslo k inému operátorovi?
Viazanosť na paušál mi skončila, stačí to vybaviť s novým operátorom a ja nemusím už s Orange-om nič riešiť?
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Áno, oni by za teba mali vybaviť všetko. Aspoň to je moja skúsenosť.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Muffi napísal:Viazanosť na paušál mi skončila, stačí to vybaviť s novým operátorom a ja nemusím už s Orange-om nič riešiť?
ORANGE ti pošle ešte pozdrav, v podobe účtu za tie dni, ktoré si u nich bol, po uplynutí viazanosti paušálu.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Vďaka :) To viem, že Orange si ešte nenechá ujsť tie dni, čo som tam po poslednom fakturačnom období. Ale ešte musím vydržať, lebo akurát ako som vypisoval formulár na prenos som zistil, že som stratil OP :D A netuším kedy ani kde, môže to byť aj pár týždňov, už dlho som ho nepotreboval.

Inak ku ktorému operátorovi by ste teraz šli? Ja som sa chystal do 4ky, hoci trochu ma tam reči o slabom pokrytí odrádzajú.
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

No ťažko nájsť lepšie ako neobmedzené hovory+sms a 4GB internetu s mobilom za 16€ a bez mobilu za 14€ ako ma Orange.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

4ka ma pokrytie aj od orangeu, takze s tym by si nemal mat nejaky problem.. aj ked su tam nejake male obmedzenia.. osobne by som siel hned do stvorky, keby ma esim.. resp. hocico okrem orange je lepsie :D 200MB za 2e je TOP :D
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

ephramko napísal:ORANGE ti pošle ešte pozdrav, v podobe účtu za tie dni, ktoré si u nich bol, po uplynutí viazanosti paušálu.
pokiaľ viem, Orange faktúruje služby mesiac dopredu, takže práve naopak, príde ti dobropis a vrátia ti nevyužité, predplatené dni
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Muffi - Za mna urcite 4KA, aj ked samozrejme zalezi na tom odkial si, aku mas spotrebu volania/data, ale ako bolo spomenute, 4KA ma aj Orange siet, myslim ze aj pre data pri urcitych programoch, hlavne tam nie je viazanost, takze ak by si mal problemy, tak opat zmenis operatora.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

tyler91 napísal:pokiaľ viem, Orange faktúruje služby mesiac dopredu, takže práve naopak, príde ti dobropis a vrátia ti nevyužité, predplatené dni
Fajn. Tak potom platí to, čo napísal on. Po prevode čísla už s Orange nebude musieť nikdy nič riešiť. Pretože sa mu pre istotu neozvú, že mu dĺžia peniaze. :lol:
tyler91
King
King

No sami od seba to nevracajú, je potrebné ísť na pobočku alebo vyplniť formulár na ich stránke
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Orange (vtedy Globtel) som mal od "prvej jarnej mobilizácie".
Po rokoch sme v rámci rodiny všetci prchli do O2.
Z pracovných dôvodov a skrz dovolenku kde O2 nieje som na krátko skúsil znova Orange - naposledy.
Nikdy viac. O2 cez Telekom má použiteľnejší net mimo dosah rýchlej siete než Pomaranč priamo a do okrajových území pomaranč proste dáta vôbec nepúšťa.
Potvrdené omylom ich človekom na klientskom centre... Detaily toho rozhovoru nezverejním.
Štvorka? Na také to domáce žužlanie pre socky (...sorry) - kolega má...ja sa potrebujem dovolať a pripojiť keď potrebujem, nie keď tam je signál a rýchlejší net.

Mudrlantom - viem čo píšem, mám dualsim, svoju O2, firemnú Orange - na oboch dáta a pracujem často v dolinách a miestach so slabým mobilným signálom.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Orange začal ponúkať 3 GB dát na polroka zadarmo. Takto ich získate

"Všetci členovia skupín Navzájom zadarmo si môžu od dnešného dňa aktivovať bonusový balík dát. Ide o 3 GB dáta mesačne počas šiestich mesiacov. Spolu teda môžete získať 18 GB dát."
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

No akcia ako hovado, len co je pravda :D Vcera som bol u nich, v Decembri budu mat dalsiu, uz normalnu akciu na Vianoce. Cislo som ale aj tak preniesol, zrovna zhodou okolnosti na Fun-fon, ciste iba kvoli netu, kedze mi skoncil pausal s bonusom. Inak co sa tyka 4ky, normalne by som siel tam iba na data, ale pokrytie je v ramci BA stale otrasne (ked soferujem na aute mestom, bezne mi vypadne Waze/Spotify, co telefon preskakuje a hlada signal).
marek788
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa marek788 »

Navzajom zadarmo: 3GB dat na Slovensku Vam nebol aktivovany, pretoze vyuzivate pausal, ktory nesplna narok na aktivaciu. Viac na http://www.orange.sk/3GB ... asi tak :D
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Zase len oj*bavaju, že vraj všetkým v skupine, mne zakladateľovi to dali a na ostatných nula bodov.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Orange ma uz nejaku dobu Go 20 za 15E ak si prenesiete cislo (-5e na 20 mesiacov). Po novom je tam 1GB dat, v pripade ak sa zaviazete na 15 mesiacov, dostanete +1GB dat (inak je to bez viazanosti ak nezoberiete telefon). Na jednom cisle mi islo cisto o neobmedzene hovory. Co som pozeral, je to momentalne asi najlepsia ponuka. O2 ma za 15e ale bez akychkolvek dat.
tyler91
King
King

aj tak je to úboha ponuka,ale momentálne asi vážne najlepšia za tú sumu,ale kto sa viacmenej zdržiava na jednom mieste a je v pokrytí,tak samozrejme 4ka.
Pozrel som Telekom stránku a čo oni ponúkajú,ten Áno S za 10€,to je totálny výsmech ľudom na Slovensku.10 rokov dozadu,paušál Podľa seba mal lepšie parametre.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

No ako vravim, islo mi o neobmedzene hovory. Internet bol druhorady. Keby dalo O2 v tej cene 15e aspon 1GB dat, stalo by to za zvazenie.
Napísať odpoveď