Ukrajinky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
biker610i
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Ukrajinky

Príspevok od používateľa biker610i »

nazdar prosim vas nedal by mi niekto tip ze do ktoreho ukrajinskaho mesta ci dediny sa na tu diskotéku vybrat? najlepšie aj s adrsou tej diskotéky :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Bratislava, kdekoľvek :D Moja babka to minule pri návšteve veľmi trefne povedala, vraj je tu dnes viac Rusov a Ukrajincov ako v 1968. Akurát máš problém, že tie už u nás žijúce a pracujúce Ukrajinky asi budú mať náročnejšie požiadavky na potencionálnych partnerov...
biker610i
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa biker610i »

no prave tak preto potrubjem tip na nejaku ukrajinsku diskoteku :D co sa taky platu tak zarabam cca 1500 eur/ mesacne ale zase som dost casto prec mimo domu :? ale pas mam tak na tu UA disco rad vybehnem , naposledy som tam bol pred 4mi rokmi ale vtedy ma nenapadlo behat po diskotekach a to som bol v mestach Mukacevo, Lvov, Cernivci autom
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Lvov je pomerne velke mesto naviac nie daleko od Slovenska, skusil by som tam. Vies rusky, alebo ukrajinsky? Pretoze anglicky toho vela nevedia castokrat ani mladi..
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ale v Užhorode vnímajú slovákov asi tak isto, ako v Brne, keďže ich tam je kvantum.
heker
Redeemer
Redeemer

Raj je v Odese, ale ta je na opacnom konci od mora, teda asi 1000km od Slovenska. Alebo potom celosvetova klasika - zapnut Badoo a dohodnut si kocku. Ked sa ma kamarat nedavno pytal, ze ako bolo na dovolenke a kde som presne bol, hned vytiahol mobil, zadal lokalitu, pozrel na Badoo a hovori - Juuuj cernoska za 200 dolarov, to by som isiel do toho!
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Inak do Odesy sa chystám už dlhšie. Aj keď nie kvôli dievčatám, ale už keď sa tu o tom baví :-D. Vieš v Odese o niečom konkrétnom? Nejaký klub, bar disko?
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

heker: A to za tých 200 dolárov mi aj vystierkuje byt, či ako? Veď to je strašne veľa. Slovenky toľko nepýtajú, čakal by som že po černoškách je menší dopyt (teda aspoň keď sa bavíme s chalanmi, tak mi príde, že 9 z 10 sa páči fakt máloktorá černoška).
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

do odesy zacal lietat wizzair z bratislavy. tiez sa chystam ale ucel navstevy nieje ten co sa riesi tema :D
heker
Redeemer
Redeemer

Hensym - Mas staty kde sa zaraba niekolkotisic dolarov mesacne a tomu ne teda prisposobena aj ponuka. Slusne zarabaju napriklad v Singapure, USA, Australii, Kanade, Bahamach atp. Ale to sme uz mimo temy.
Napísať odpoveď