Ukrajinky
Re: Ukrajinky
nazdar prosim vas nedal by mi niekto tip ze do ktoreho ukrajinskaho mesta ci dediny sa na tu diskotéku vybrat? najlepšie aj s adrsou tej diskotéky 
Bratislava, kdekoľvek
Moja babka to minule pri návšteve veľmi trefne povedala, vraj je tu dnes viac Rusov a Ukrajincov ako v 1968. Akurát máš problém, že tie už u nás žijúce a pracujúce Ukrajinky asi budú mať náročnejšie požiadavky na potencionálnych partnerov...
no prave tak preto potrubjem tip na nejaku ukrajinsku diskoteku
co sa taky platu tak zarabam cca 1500 eur/ mesacne ale zase som dost casto prec mimo domu
ale pas mam tak na tu UA disco rad vybehnem , naposledy som tam bol pred 4mi rokmi ale vtedy ma nenapadlo behat po diskotekach a to som bol v mestach Mukacevo, Lvov, Cernivci autom
Lvov je pomerne velke mesto naviac nie daleko od Slovenska, skusil by som tam. Vies rusky, alebo ukrajinsky? Pretoze anglicky toho vela nevedia castokrat ani mladi..
Ale v Užhorode vnímajú slovákov asi tak isto, ako v Brne, keďže ich tam je kvantum.
Raj je v Odese, ale ta je na opacnom konci od mora, teda asi 1000km od Slovenska. Alebo potom celosvetova klasika - zapnut Badoo a dohodnut si kocku. Ked sa ma kamarat nedavno pytal, ze ako bolo na dovolenke a kde som presne bol, hned vytiahol mobil, zadal lokalitu, pozrel na Badoo a hovori - Juuuj cernoska za 200 dolarov, to by som isiel do toho!
Inak do Odesy sa chystám už dlhšie. Aj keď nie kvôli dievčatám, ale už keď sa tu o tom baví
. Vieš v Odese o niečom konkrétnom? Nejaký klub, bar disko?
heker: A to za tých 200 dolárov mi aj vystierkuje byt, či ako? Veď to je strašne veľa. Slovenky toľko nepýtajú, čakal by som že po černoškách je menší dopyt (teda aspoň keď sa bavíme s chalanmi, tak mi príde, že 9 z 10 sa páči fakt máloktorá černoška).
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
do odesy zacal lietat wizzair z bratislavy. tiez sa chystam ale ucel navstevy nieje ten co sa riesi tema 
Hensym - Mas staty kde sa zaraba niekolkotisic dolarov mesacne a tomu ne teda prisposobena aj ponuka. Slusne zarabaju napriklad v Singapure, USA, Australii, Kanade, Bahamach atp. Ale to sme uz mimo temy.