Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DEVZYO1G
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Čiže diskvalifikuješ celú skupinu, napríklad študentov ktorí nezarábajú nič (tu na západe bežné) alebo málo, z možnosti mať vzťah. Realita je však iná.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

hlavne to kolko zarabas ta zena zisti az ked jej to povies. nemas to predsa nalepene na cele. takze to ti nemoze nijak branit nejaku zbalit.

k plateniu na rande. to ze ma platit chlap je uplna hlupost, vacsina zien to ani nema rada (jeden vecer v budapesti sme robili prieskum, chodili sme sa dievcatami a pouzivali to ako opener, ze co si myslia, kto by mal platit na prvom rande, vacsina povedala ze by sa mali rozdelit), lebo potom ma zena pocit ze si platis jej pozornost ci spolocnost. ja som bezne povedal ze rozdelme sa, ziadna hanba.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Ale skôr, či neskôr na to príde. A načo sa viazať na ženu, ktorá ma odkopne kvôli peniazom? A počul som o ženách, ktoré sa na to pýtajú už hneď na prvom rande.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja som pocul o zenach co maju penisy. tak som sa zlakol a radsej som sa uz nikdy v zivote so ziadnou zenou nerozpraval.

ty proste mas v hlave nejaku predstavu ako to so zenami funguje a aj napriek tomu ze je uplne odveci ta predstava (ved ako by si mohol tusit ako to so zenami funguje ked nevies ziadnu zbalit, ze?) tak na nej budes trvat a nic ta nepresvedci. tak si na tom trvaj je to tvoj zivot. pokial mas pocit ze sa ti bude lepsie zit samemu s tym ze v hlave si budes svoj osud odobrovat nejakymi fiktivnymi predstavami o tom ako to so zenami je, tak spica, nemas problem, tato tema sa moze uzavriet.

ale ak mas ozaj tuzbu nejaku zenu ziskat, ak ti ozaj vztah tak chyba, tak preco to nevyskusat? lebo tvoja logika je uplne nelogicka. co je lepsie? o vztah sa ani nepokusit, teda mat 100% istotu ze ostanem sam, alebo to aspon vyskusat aj ked je sanca ze to nevyjde, sanca ze ked sa dozvie o tvojom plate tak ta odkopne ale zaroven je tam aspon nejaka sanca (aj ked mozno mala) ze to vyjde? proste 0% sanca alebo par % sanca, co je lepsie?
DEVZYO1G
Addict
Addict

Tvoj ľúbostný a sexuálny život je v plienkach, ty nemusíš na "viazanie sa" ani myslieť. Či ty dúfaš, že budeš do konca života s prvou ženou s ktorou to klapne? Tak to zabudni, ty môžeš považovať za úspech ak sa ti podarí nejakú dostať na druhé rande (rande v pravom zmysle slova, tak ako si ho predstavujú všetci tu, okrem teba). Na to aby si "sa viazal" ešte musíš veľa makať :lol:
Terepin
Addict
Addict

Že prečo mám problém dôverovať ženám...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Video nejdem ani pozerat, ale predpokladam vsak, ze si si len nasiel dalsiu vyhovorku v tvoj prospech.
Terepin
Addict
Addict

A takýchto "výhovoriek" je na Internete plná riť.
kulox
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kulox »

Môže mi niekto v skratke povedať o čom táto téma je (sry, nechce sa mi čítať 50 strán)? Najlepšie asi autor, prečo si tuto tému založil a čo vôbec očakávaš od žien? Chceš si nájsť vzťah? Alebo sa len zabaviť? Nerozmýšlal si niekedy nad tým, že načo ti vlastne žena bude? Či ti nebude lepšie samému... nuž nie je to pre každého - preto sa pýtam čo od života očakávaš.
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

Akoze to je riadne v pi*i s tebou. :D Vytiahnut video z anglicka a tvrdit, ze na slovensku kvoli tomu neveris zenam... Skoda, ze si autista a seres na vsetky rady, ktore ti tu ludia davaju. Keby si sa aspon trochu vyvyjal, tak by to bola aspon zabava.. toto je tragedia.

Jedine pozitivum tohto threadu je, ze ktokolvek sem pride a uvidi co sa tu robi, tak bude robit vsetko pre to, aby neskoncil ako ty. Teda aspon ja to tak mam a na rozdiel od teba robim pokroky a je to uplne mega pocit.

PS: Admin by mohol tento thread premenovat, na "NePokroky v sociálnom živote"

//autoeditácia príspevku (19 Okt 2019, 18:16)
kulox napísal:Môže mi niekto v skratke povedať o čom táto téma je (sry, nechce sa mi čítať 50 strán)? Najlepšie asi autor, prečo si tuto tému založil a čo vôbec očakávaš od žien? Chceš si nájsť vzťah? Alebo sa len zabaviť? Nerozmýšlal si niekedy nad tým, že načo ti vlastne žena bude? Či ti nebude lepšie samému... nuž nie je to pre každého - preto sa pýtam čo od života očakávaš.
57. strana furt sme to nezistili... :D asi tak.
Terepin
Addict
Addict

Odkiaľ berieš istotu, že tu sa to stať nemôže? Vďaka globalizácii a internetu sa tu dostane všetko. Len pred pár rokmi bol Halloween len názov filmu, dnes tu máš naň reklamné billboardy. A druhá vec, ty si videl ako funguje naša polícia a justícia? Chcel by som mať tvoje neochvejné presvedčenie o tom, že tu sa nikdy nič také nemôže stať.

Mimochodom, slobodných dospelých ľudí žijúcich s rodičmi je plná riť. Všetci sa tu tvárite, ako keby ja som bol výnimka v tomto smere.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zase sa obhajujes a prihrievas si polievocku na tom, ze plna rit dospelych ludi zije s rodicmi. Ano, urcite sa ich najde dost, aspon sa mas na co vyhovorit, ze v tom nie si sam. Ze nie si sam, ktory je slobodny, bez zeny, bez naznaku zaujmu. Toto ti ide najlepsie. Ty si vlastne ten na ktoreho sedi vyrok: Neviem, nemozem, neda sa.

kulox: Terepin v roku 2007 zalozil tuto temu, pretoze mal problem s balit zenu. Tak chcel robit pokroky v socialnom zivote, vid. nazov temy. Podla mna ale pokracuje vo svojom nesocialnom ci asocialnom sposobe zivota. Oblecenie mu vyberaju sestry, nazory ma ako 78-rocna babka zo slovensko-ukrajinskej hranice, na vsetko ma vyhovorku a dovod. Ked uz dojdu argumenty alebo rozumne vysvetlenia, tak vsetky baby su zlatokopky, na co by im bol chlap ako on, preco by mal za zenu platit na rande a tak dalej. A takto to pokracuje 12 rokov co existuje tato tema. Neprizna si problem, ze chyba nie je v zenach, v okolii, ale chyba je v nom. Na vsetko dokaze najst zamienku a vyhovorku, vsetko dokaze negovat a potom obcas prida daky hlupy clanok/video z internetu niekde z Kambodze, ze tam to tak funguje. No a aby toho nebolo malo, jeho asi najvacsi uspech je, ked mu niekto odpise na internetovej zoznamke. Tu som uz pre rokom spravil take zhrnutie: post2312282.html?hilit=peniaze#p2312282
DEVZYO1G
Addict
Addict

Neber všetko čo je na internete tak vážne.
Terepin
Addict
Addict

hojko napísal:Zase sa obhajujes a prihrievas si polievocku na tom, ze plna rit dospelych ludi zije s rodicmi. Ano, urcite sa ich najde dost, aspon sa mas na co vyhovorit, ze v tom nie si sam. Ze nie si sam, ktory je slobodny, bez zeny, bez naznaku zaujmu. Toto ti ide najlepsie. Ty si vlastne ten na ktoreho sedi vyrok: Neviem, nemozem, neda sa.

kulox: Terepin v roku 2007 zalozil tuto temu, pretoze mal problem s balit zenu. Tak chcel robit pokroky v socialnom zivote, vid. nazov temy. Podla mna ale pokracuje vo svojom nesocialnom ci asocialnom sposobe zivota. Oblecenie mu vyberaju sestry, nazory ma ako 78-rocna babka zo slovensko-ukrajinskej hranice, na vsetko ma vyhovorku a dovod. Ked uz dojdu argumenty alebo rozumne vysvetlenia, tak vsetky baby su zlatokopky, na co by im bol chlap ako on, preco by mal za zenu platit na rande a tak dalej. A takto to pokracuje 12 rokov co existuje tato tema. Neprizna si problem, ze chyba nie je v zenach, v okolii, ale chyba je v nom. Na vsetko dokaze najst zamienku a vyhovorku, vsetko dokaze negovat a potom obcas prida daky hlupy clanok/video z internetu niekde z Kambodze, ze tam to tak funguje. No a aby toho nebolo malo, jeho asi najvacsi uspech je, ked mu niekto odpise na internetovej zoznamke.
OK, dobre, zrekapitulujme si čo ste mi tu radili:
1. Choď von medzi ľudí: robím to. Koľko krát si proste idem len tak sadnúť do mesta. Pred rokom čosi nemysliteľné, no teraz sa snažím sa do toho tlačiť. V rámci finančných možností, samozrejme.
2. Socializuj sa: na hodine angličtiny sa socializujem s pomaly každým. Minule sa so mnou dala do reči spolužiačka a koketovali sme celú cestu domov. Nie je problém.
3. Nájdi si hobby: mám ich niekoľko, vrátane angličtiny, lebo či sa učím tancovať, vyšívať, alebo cudzí jazyk, je v princípe jedno. Tak či tak som nútený komunikovať a vychádzať s cudzími ľuďmi.
4. Zbaľ nejakú ženskú: toto jediné som zatiaľ nemal možnosť vyskúšať, keďže žiadna o mňa neprejavila záujem. jedine, že by som sa nejakej pchal do zadku.

Problém vašich rád je ten, že sú všeobecné. Asi ako čítať recept "zober nejakú múku, niekoľko vajec, dakus cukru, šmar to do rúry, chvíľu to peč a budeš mať z toho vynikajúci koláč". Ja som videl, ako jeden ťuťmák sa v autobuse nalepil na dievčinu, ktorá už fakt nevedela ako ho poslať preč, a celú cestu ju balil bez prestávky. Pričom spĺňal všetky vaše rady: bol von medzi ľuďmi, socializoval sa, zoznamoval sa, bol asertívny... Síce zo seba urobil totálneho ko*ot, ale do bodky splnil všetky vaše rady. Môj kolega, rozvedený, plešatý 40nik s deckom strieda priateľky ako ponožky. Doslova si ich vyberá ako z katalógu. Keď jednu nechá, ešte v ten mesiac má ďalšiu. Môj kamarát - slušný chlap so srdcom, už od strednej obľúbený v spoločnosti, vždy mal veľa kamarátov, chodil von medzi ľudí, do podnikov, na párty, na zahraničné brigády kde si aj našiel bokovky, zamestnaný, s autom... a i tak si nikoho nevie nájsť. Môj strýko to isté a usadil sa až teraz v neskorej 40ke bez možnosti mať vlastné dieťa. Môj kolega, mladý 20nik, kamaráti, obľúbený, socializovaný, mal priateľky a ani ten si nevie nájsť nikoho. Všetko úspešnejší a lepší od mňa v každom jednom smere a vyhoreli. A ja mám byť presvedčený o tom, že mne sa tutovo podarí nájsť priateľku? Na základe čoho? Na základe akých faktov a predošlých úspechov mám byť presvedčený o tom, že teraz určite získam priateľku? Na strednej som mal vypracované telo a chodil som pravidelne von. A čo mi to bolo platné? Holý ko*ot. Vymenil som celý šatník a čo mi to bolo platné? Holý ko*ot. Zmenil som účes u kaderníčky a čo mi to bolo platné? Holý ko*ot. Spoznal som sa so ženami na tréningoch, na angličtine, v práci, na zoznamkách, na Facebooku, Na Steame, na Tumblr, na DeviantArte, v hrách... A čo mi to bolo platné? Holý ko*ot. Snažil som sa byť asertívny, utiahnutý, výrečný, tichý, vtipný, suchý, flirtoval som, ignoroval som, bol som priateľský, ignorantský, na koncertoch, v zhraničí, oslavách, výletoch, u psychiatričky, psychologičky... A všetko mi bolo platné na holý ko*ot. Všetok optimizmus som vyčerpal v 25ke. Už jednoducho nevládzem veriť v rozprávky. Ešte aj vlastná rodina ma zhadzovala keď som tvrdil, že si chcem založiť rodinu. Už nemám síl veriť rozprávkam o tom, ako mi stačí chodiť von, byť sám sebou a ona sa už nejaká prihodí. Chcem jeden konkrétny, úspechom zaručený postup. Ja si nepotrebujem kopiť ďalšie, a ďalšie, a ďalšie zlyhania. Mám už ich plné zuby.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Terepin napísal: OK, dobre, zrekapitulujme si čo ste mi tu radili:
1. Choď von medzi ľudí: robím to. Koľko krát si proste idem len tak sadnúť do mesta.
Problém je že ty si sadneš na lavičku ako forest gump a tvoj neúspech je potom vraj naša chyba. :)

Terepin napísal: Problém vašich rád je ten, že sú všeobecné.
Chcem jeden konkrétny, úspechom zaručený postup.

Môj kolega, rozvedený, plešatý 40nik s deckom strieda priateľky ako ponožky. Doslova si ich vyberá ako z katalógu. Keď jednu nechá, ešte v ten mesiac má ďalšiu. Chcem jeden konkrétny, úspechom zaručený postup.
Nuž tak sa na recept opýtaj kolegu.
Aj keď odpoveď tuším :)
Terepin
Addict
Addict

Nie do parku. :) Normálne do reštaurácií.
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

First of all: na vysivanie zabudni :D :D
S tou spoluziackou co si koketoval, sa uz nic nedeje? Raz ste isli z anglictiny spolu a nic? Ved malymi krockami to posuvam dalej, ci? Alebo aj velkymi. Viem ze budu este 2 posledne cvika anglictiny a potom pravdepodobne tu spoluziacku uz nikdy neuvidim? Na ferovku sa jej opytam, ci by nesla niekde vecer vino/vecera, atd.. Keby to bol moc fail, tak to zahras do outu nejak, ze si to proste musel skusit, lebo by si to lutoval cely zivot.. :D
Ja tiez nie som nejaky extra balic, ale vcera na akcii som sa proste hecol a dosiel som za slecnou a opytal sa ci ju mozem na nieco pozvat, lebo je nadherna.. Prvy krat to chce odvahu jak kkt, ale dostanes sa do toho.

Ked mas vo svojom okoli tolko zien ako sam pises rozpravas sa s nimi, tak si vsimaj co maju rady a niekde ich zavolaj.
Kolegyna pocuva dramac? Dojdem za nou, ze v piatok v klube je DnB koncert ci nechce ist, lebo samemu sa ti nechce a bla bla...
Ked spominas tancovanie.. Keby bola rec o tancovani, tak povedz, ze by si sa chcel naucit spolocenske tance, ale nemas partnerku, tak ci niektora kamoska / kolegyna nechce naucit tancovat.
Alebo len tak sa spytat, ci nechcu ist do kina na novy film. Alebo len obycajne pivo, kopec bab ma rada pivo a neberu to ako rande..
Chod na VS intraky, tam vonku niekde v parku chlastaju studaci, kup flasu a brzdu a dojdi za nimi, ci si daju, ze na teba sa kamosi vysrali a sam to nedas.

Tebe treba byt co najviac v kontakte so zenami a nesediet doma za internetami...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Booooze moooj, ved to si nu zbytocne kupil. On flasku nekupi, lebo je skor. On babu na kavu alebo pivo nepozve, lebo je skor. A su to zlatokopky. Na to ostatne ti teraz odpise dovody preco to nejde, ze to uz skusil, ze ho odmietli, ze sa to neda, ze nemali zaujem, najde si nieco cim odpalkuje tvoje napady. Necham sa vsak prekvapit, mozno sa mylim.
Filip87
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Filip87 »

Sorry ale takého človeka ako ty som ešte nestretol. Bude to znieť hnusne ale daj sa liečiť, vypočuje si ťa a možno aj pomôže.

Ja som tu tiež vyplakával niekoľko rokov dozadu že si nikoho nenájdem a teraz sme v 5 mesiaci a čakáme babu.

Chce to hlavu hore a nemyslieť tak negatívne.
Terepin
Addict
Addict

CrazyJerry napísal:First of all: na vysivanie zabudni :D :D
S tou spoluziackou co si koketoval, sa uz nic nedeje? Raz ste isli z anglictiny spolu a nic? Ved malymi krockami to posuvam dalej, ci? Alebo aj velkymi. Viem ze budu este 2 posledne cvika anglictiny a potom pravdepodobne tu spoluziacku uz nikdy neuvidim? Na ferovku sa jej opytam, ci by nesla niekde vecer vino/vecera, atd.. Keby to bol moc fail, tak to zahras do outu nejak, ze si to proste musel skusit, lebo by si to lutoval cely zivot.. :D
Ja tiez nie som nejaky extra balic, ale vcera na akcii som sa proste hecol a dosiel som za slecnou a opytal sa ci ju mozem na nieco pozvat, lebo je nadherna.. Prvy krat to chce odvahu jak kkt, ale dostanes sa do toho.

Ked mas vo svojom okoli tolko zien ako sam pises rozpravas sa s nimi, tak si vsimaj co maju rady a niekde ich zavolaj.
Kolegyna pocuva dramac? Dojdem za nou, ze v piatok v klube je DnB koncert ci nechce ist, lebo samemu sa ti nechce a bla bla...
Ked spominas tancovanie.. Keby bola rec o tancovani, tak povedz, ze by si sa chcel naucit spolocenske tance, ale nemas partnerku, tak ci niektora kamoska / kolegyna nechce naucit tancovat.
Alebo len tak sa spytat, ci nechcu ist do kina na novy film. Alebo len obycajne pivo, kopec bab ma rada pivo a neberu to ako rande..
Chod na VS intraky, tam vonku niekde v parku chlastaju studaci, kup flasu a brzdu a dojdi za nimi, ci si daju, ze na teba sa kamosi vysrali a sam to nedas.

Tebe treba byt co najviac v kontakte so zenami a nesediet doma za internetami...
Vyšívanie som dal len ako príklad. :D
Nie, ďalej nič. Len sa mi pchala do zadku, aby som jej pomohol. Totiž z nejakého dôvodu ma učiteľka rada vyvoláva. A keďže ona nechce rozprávať po anglicky pred triedu, tak chcela odo mňa, aby som nevynechal žiadnu hodinu a nech sa sám hlásim. Bol som ku nej slušný, ale nemám dôvod s ňou čokoľvek riešiť. Už to, že o mne vyhlásila, že zniem ako Američan je červená zástava, keďže moja hovorená angličtina je čistý priemer, čiže je to totálna ko*ot. Na mňa tieto keci nefungujú.

Ako som povedal, nemám problém sa zhovárať so ženami. To mám už dávno za sebou. Ale zase nebudem chodiť niekam, kde ma to nebaví. A už vôbec nie medzi deti na intráky. S kamarátmi som presne toto riešil a sme sa dohodli, že začneme chodiť spolu na koncerty. Väčšina zahraničných, samozrejme.
Napísať odpoveď