Slobodný vysielač a iné alternatívne média
Re: Slobodný vysielač a iné alternatívne média
takze to on okrem Duriš-Nicholsonovej prostitucie vymyslel, ze "Nicholson strielal, Kiska nabijal a Lipsic nameriaval" co sem fanusikovia nazdielali?
\\tym fanusikom je Majki. posty z 2.4. tohto roka v tejto teme. a nas kali tam vrieska na obhajobu Smeru, lebo mu talianska televizia robila zle.
\\tym fanusikom je Majki. posty z 2.4. tohto roka v tejto teme. a nas kali tam vrieska na obhajobu Smeru, lebo mu talianska televizia robila zle.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Blyska sa na lepsie casy - Prokurátor podal obžalobu na šéfredaktora časopisu Zem a vek Tibora Eliota Rostasa
https://dennikn.sk/minuta/1624230/
@Mek: fixnute
https://dennikn.sk/minuta/1624230/
@Mek: fixnute
-
Mek
Addict
Chcel si napisat "blyska sa" 
No jo, ale v ociach konzumentov "alternativnych pravd" bude ten najvacsi bojovnik proti systemu, dokazom bude ze ho ten system obzaloval.
No jo, ale v ociach konzumentov "alternativnych pravd" bude ten najvacsi bojovnik proti systemu, dokazom bude ze ho ten system obzaloval.
„Uvedené historické citáty využil tak, že čitateľovi časopisu v danom článku predložil tvrdenia, že aj v súčasnosti sú pôvodom zlej spoločenskej situácie zásahy židovskej komunity, ktorá rozvracia súčasnú spoločnosť a uvedenými tvrdeniami vyvoláva nenávisť a potrebu zásahu voči židovskej komunite v Slovenskej republike. Pritom citovaný článok v časopise Zem a vek je distribuovaný a predávaný na území SR a voľne zakúpiteľný v bežnom náklade ľubovoľnými osobami,“
Tí idioti nevedia ani sformulovať obvinenie tak, aby to nevyzeralo krkolomne, smiešne a v normálnom stave, právne nepriechodné.
ako by si doporucil preformulovat ho?
Úprimnejšie by bolo najprv prijať novelu Trestného zákona, ktorý by postihoval akúkoľvek negatívnu zmienku o židoch, či už založenú na realite alebo nie.
To vôbec nie je potrebné, stačí nepisat klamstvá o jednej konkrétnej skupine osôb a podnecovať tak xenofobiu
-
harrison314
Hardcore addict
Skus citat s porozumenim.-AA- napísal:Tí idioti nevedia ani sformulovať obvinenie tak, aby to nevyzeralo krkolomne, smiešne a v normálnom stave, právne nepriechodné.
a co ked je malomyselny daky hrac za HC Nacek, ktory vsetko potrebuje v jednoduchych vetach?
teda okrem konspiracnych teorii. tam moze ist vsetko od slobodostolarov, cez Calgery a Sorošku az po velku farmu v jednej vete.
teda okrem konspiracnych teorii. tam moze ist vsetko od slobodostolarov, cez Calgery a Sorošku az po velku farmu v jednej vete.
Aké napríklad tam boli? Nečítal som ten článok.beardie napísal:To vôbec nie je potrebné, stačí nepisat klamstvá o jednej konkrétnej skupine osôb a podnecovať tak xenofobiu
Vytrhnuté slová a vety z kontextu, nemusíš sa báť, keď to bude riešiť súd, tak sa dozvieš všetky detaily
Najprv klamstvá, teraz vety vytrhnuté z kontextu..
Prečo sa ich nemôžem dozvedieť už teraz?
Prečo sa ich nemôžem dozvedieť už teraz?
Pokojne si kúp ZaV a daný článok si precitaj pri použití kritického myslenia, to zvládneš
ked je blok textu na prope polepeny z lzi a viet vytrhnutych z kontexu, tak ti to nevadi 
ale vidis ako to je s tvojim fanatickym kultismom. vraj ty nie si fanusik bludwebov, ale teraz tu fanaticky obhajujes predmet kultu. takze si opat len klamal a zavadzal. no aspon si vo vedlajsej teme priznal, ze linky na nich zdielas vylucne preto, aby si im zvysoval zisk. takze si reklamny bot.
ale vidis ako to je s tvojim fanatickym kultismom. vraj ty nie si fanusik bludwebov, ale teraz tu fanaticky obhajujes predmet kultu. takze si opat len klamal a zavadzal. no aspon si vo vedlajsej teme priznal, ze linky na nich zdielas vylucne preto, aby si im zvysoval zisk. takze si reklamny bot.
Pacienta nechám tak, ale konkrétne príklady (trestného činu) som očakával ja od teba, kedže ty si ten čo o danom článku niečo tvrdí (klamstvá, podnecovanie, kontext).beardie napísal:Pokojne si kúp ZaV a daný článok si precitaj pri použití kritického myslenia, to zvládneš
Inak sa tomu hovorí aj dôkazné bremeno.
Nechaj to na prokurátora, neboj ty nič, všetko bude dostatočne ozrejmene, ak teda budeš ochotný vnímať argumenty
Ja ich chcem vnímať už teraz, len ti nejak chýbajú. 
Teším sa na to dostatočné ozrejmenie.
Inak
Hostia: Pavol Forisch a Stanislav Žiaran
(normálne by som to sem nedával, keby jackb nevyužil ich zadržanie na písanie svojich fejtónov)
Teším sa na to dostatočné ozrejmenie.
Inak
Hostia: Pavol Forisch a Stanislav Žiaran
(normálne by som to sem nedával, keby jackb nevyužil ich zadržanie na písanie svojich fejtónov)
Spisový materiál má skoro 500 strán, môžte študovať. Uhrík a ten druhý pajác ktorých v EP všetci ignorujú a tak sa musia nudiť v kanceláriách ti možno pomôžu, ak ich pekne poprosíš.
Stále si to tiež nepochopil, študovať by si ho mal ty a spol. Ja nie som ten, čo tvrdí že ide o 'závadový' materiál.
Ja už neviem, vám zmenili dílera odkedy je Radačovský v Bruseli?
To, že články T.E.R sú závadové tvrdí prokurátora. Problémovosť článkov je vysvetlená v spisovom materiály, ktorý má cca 500 strán. Ak sa chceš dozvedieť prečo prokuratúra tvrdí že tie články sú hodné obžaloby, odporúčam si ho prečítať (ak je vôbec dostupný).
Mňa články T.E.R absolútne nezaujímajú a nikdy som ich nečítal, ani o ich závadovosti nič netvrdím, čiže nechápem čo mám čítať.
To, že články T.E.R sú závadové tvrdí prokurátora. Problémovosť článkov je vysvetlená v spisovom materiály, ktorý má cca 500 strán. Ak sa chceš dozvedieť prečo prokuratúra tvrdí že tie články sú hodné obžaloby, odporúčam si ho prečítať (ak je vôbec dostupný).
Mňa články T.E.R absolútne nezaujímajú a nikdy som ich nečítal, ani o ich závadovosti nič netvrdím, čiže nechápem čo mám čítať.