Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
videl som v telke film, mam pocit ze za posledne 2 tyzdne, hladal som to cez csfd ale nenasiel som to
hrali tam podla mna francuzsky herci a bola to komedia nieco na sposob hangover
partia isla na ostrov do hotela otca jednej z nich a vsetko si natacali na vlastnu gopročku, jeden den sa mali starat o babicku na voziku tak ju vzali so sebou na prehliadku ostrova no a stratili sa, cely hotel ich hladal a nasli goprocku, potom ju zapojili na telku a sledovali co vsetko sa im vlastne stalo, stratili sa v jaskyni, zabili sprievodcu, podpalili chatrc domorodcom, nasli skladku odpadu, zachranili lenochoda, havarovali s lietadlom a nakoniec sa utaborili na opustenej plazi hned vedla hotela:D nakoniec ich nasli vdaka gps na korytnackach
hrali tam podla mna francuzsky herci a bola to komedia nieco na sposob hangover
partia isla na ostrov do hotela otca jednej z nich a vsetko si natacali na vlastnu gopročku, jeden den sa mali starat o babicku na voziku tak ju vzali so sebou na prehliadku ostrova no a stratili sa, cely hotel ich hladal a nasli goprocku, potom ju zapojili na telku a sledovali co vsetko sa im vlastne stalo, stratili sa v jaskyni, zabili sprievodcu, podpalili chatrc domorodcom, nasli skladku odpadu, zachranili lenochoda, havarovali s lietadlom a nakoniec sa utaborili na opustenej plazi hned vedla hotela:D nakoniec ich nasli vdaka gps na korytnackach
-
Ryan Giggs
VIP
Nevidel som to, ale popis zodpoveda.
https://www.csfd.cz/film/53855-leto-all ... ie/?type=1
Ak je to ono, tak mi najdenie na csfd zabralo asi 2 minuty.
https://www.csfd.cz/film/53855-leto-all ... ie/?type=1
Ak je to ono, tak mi najdenie na csfd zabralo asi 2 minuty.
je to ono dik,
ja som to tam hladal v tv programe
ja som to tam hladal v tv programe
Oco mi nedávno spomínal film, hľadám jeho názov. Nevedel si spomenúť ani on. Zem prepadnú mimozemšťania a tá sa bráni. Potom jeden mimozemšťan prezradí, že pravda je úplne iná a že ľudia sú oni a boli 50 rokov na Marse.
Caute hladam film kde si hrdina napisal pokyny pre vsetkych na papier a dal do obalky. Neskor bola vsetkym vymazana pamat kvoli "zloduchovi", ktory dokazal citat myslienky. Obalky mali otvorit "v spravnej situacii". Neviete nazov filmu?
Nebol to Push?
Diky moc budem moct konecne zaspat
vraj je dokument o tom, ako Nintendo podviedlo Sony pri vyvoji hernej konzoly a isli do spoluprace s Philipsom, Sony na to ostalo same a vzniklo Sony Playstation 1
neviete niekto ako sa vola tento dokument?
neviete niekto ako sa vola tento dokument?
To bude asi toto:
Práve som zistil, že som si film Push pomýlil s filmom Pusher a celú dobu som si myslel, že som Push videl.
No ale ako tak pozerám, tak sci-fi film Pusher neviem nájsť, takže hľadám tento film:
Tiež sa jednalo o výnimočných ľudí, ktorí sa snažili odvrátiť nejakú katastrofu a niečo sa im podarilo, ale nie presne to, čo niektorí z nich zamýšľali. Pamätám si tam jedného chlapíka, ktorý bol modrý, lebo jeho schopnosť s tým nejako súvisela. On sa rozhodol, že daný problém sa dá vyriešiť tak ako ho vyriešili a ostatní s tým neboli spokojní. Viac si spomenúť neviem. Vedel by mi niekto poradiť, čo to bolo za film?
No ale ako tak pozerám, tak sci-fi film Pusher neviem nájsť, takže hľadám tento film:
Tiež sa jednalo o výnimočných ľudí, ktorí sa snažili odvrátiť nejakú katastrofu a niečo sa im podarilo, ale nie presne to, čo niektorí z nich zamýšľali. Pamätám si tam jedného chlapíka, ktorý bol modrý, lebo jeho schopnosť s tým nejako súvisela. On sa rozhodol, že daný problém sa dá vyriešiť tak ako ho vyriešili a ostatní s tým neboli spokojní. Viac si spomenúť neviem. Vedel by mi niekto poradiť, čo to bolo za film?
V X-Men bola modra zena. Toto vyzera skor na Watchmen, ale nevidel som to. Skus pozriet podla fotiek ci to je ono: https://www.csfd.cz/film/224865-strazci ... -2/?type=1
//aha fakt
uz som to videl davno
//aha fakt
praveze v x-menoch bol beast, modry mutant co sa snazil najst "liek" na mutantov.
Ahojte, spomenul som si nedavno na fiom, ktory som videl ako maly. Je to uz starsi film, videl som ho asi okolo roku 1997. Dej si nepamatam, vystupoval v nom tajny policajt (?), mal nadherne americke auto low rider, ustredna piesen bola Low rider od War. Auto malo volant z retazi, a pamatam si scenu, kde soferoval auto nejakeho predajcu aut, porsche, a uplne ho znicil (naschval). Viac info si neviem vybavit. Islo asi o komediu/akcny film. Bol farebny, nie ciernobiely. Za kazdu radu som velmi vdacny 
caute,zhanam nazov jedneho filmu neni zas tak starý jedine čo si z neho pamätám ale neviem názov je to že bola pratia chalanov co objavila nejaký padnutý meteorit ktorý im dodal schopnosti že mohli lietat nad oblakmi a podobne ale pototm sa im to vymklo z pod kontroly a zacalo ich to meniť..ako sa vola ten film? moze mat tak maximalne 8 rokov diki moc
zdravím, hľadám čast z akty x v ktorej sa jednalo o nejaký pľuzgier na tvári, ktorý časom praskol a ak to niekoho ostriekalo, dostal to aj on.
s02e22 F. Emasculata
relativne nedavno som pozeral skoro vsetky serie
sice som musel chvilu pohladat, ale je to ona.
relativne nedavno som pozeral skoro vsetky serie