Slobodný vysielač a iné alternatívne média
Re: Slobodný vysielač a iné alternatívne média
Ja som niekom pisal fejton?
Je smutne, ze nebezpecne, ozbrojene osoby, ktore trpia bludmi pustili.
Ty si to ale nepostol kvoli mne. Ty si sa priznal, ze si reklamny bot.
Je smutne, ze nebezpecne, ozbrojene osoby, ktore trpia bludmi pustili.
Ty si to ale nepostol kvoli mne. Ty si sa priznal, ze si reklamny bot.
Roman Michelko odvádza super robotu. žiadna propaganda, pozlátko ako to vníma tak to povie.
Hej hej. Dobru robotu. Zvuk na nic, kamera este horsie. A je tak blby, ze porovnava Meciarove stvorenie mafie privatizaciou s predajom zbytocneho majetku Dzurindom, aby stat neskrachoval. Takze zase len “zarabanie z videnie” od reklamnych botov.
Tiež netvrdím nič o ich závadovosti, tak nechápem čo mi odporúčaš pomoc s čítaním spisu.DEVZYO1G napísal:Mňa články T.E.R absolútne nezaujímajú a nikdy som ich nečítal, ani o ich závadovosti nič netvrdím, čiže nechápem čo mám čítať.
100% kvôli tebe, dovtedy ma nejaký Forisch a Žiaran vôbec nezaujímali.jackb napísal:Ty si to ale nepostol kvoli mne. Ty si sa priznal, ze si reklamny bot.
Teba vlastne nic nezaujima 
Threema: Kocner “akcionarom” Hlupych Sprostosti
Threema: Kocner “akcionarom” Hlupych Sprostosti
Zaujímali ma tie konkrétne dôvody obžaloby Rostasa, ktoré mi tu nikto nevedel poskytnúť.jackb napísal:Teba vlastne nic nezaujima
Tak som trochu hľadal sám a predpokladám, že sa to opiera o "odborné posudky", ktoré sú rozoberané a citované tu: https://hrot.info/totalitne-praktiky/25 ... nedostatky
Zaujala ma hlavne veta z posudku nejakej Jany Plichtovej, ktorá v ňom má písať: „Fakt, že sa autor zaoberá židovskou otázkou a nezmieňuje sa o tom, že väčšina židovského obyvateľstva holokaust neprežila, dokazuje, že holokaust popiera.“
Bonus: Tá istá Plichotová, o ktorej tu ephramko píše, že je "na hovno profesorka a pedagogička".
No pozor, pozor. Jedno druhé nevylučuje. To, že je ona na hovno pedagogička, automaticky nevylučuje, že Toilet je ruský agent, ktorý tu šíri tendenčné, nepravdivé a nenávistné články/knihy o minoritách, za účelom postupného rozkladania našej wannabe slobodnej a demokratickej spoločnosti.
Spoiler
Zhodou okolností som sa tento víkend náhodou stretol na školení so svojim bývalým spolužiakom z VŠ a padla aj reč na Plichtovú a ani jeden z nás si nevedel spomenúť ani na názov prvého kurzu (nie to ešte na obsah), ktorý učila. A veľa z nás, jej bývalých študentov, prekvapilo, že je aj súdna znalkyňa, pretože druhý povinný kurz s ňou bol o tom, že sme za semester museli vypracovať okolo 7 zadaní, každé o rozsahu bakalárskej práce, takže sme na vlastnej koži viackrát pocítili, akým spôsobom ona robí kvalitatívnu analýzu textu (vyslovene si vymýšla a keď sa potom bránite, tak "nevie nájsť, kde to v práci máte"... V jej vlastnom záujme dúfam, že na tom súdnom pojednávaní bude mať aj nejaké argumenty opierajúce sa o citácie z Toiletovho textu.
Aj táto situácia je presne rovnaká, ako som písal v tom predošlom príspevku. Na Slovensku máme podľa mňa množstvo inteligentných a šikovných ľudí, ktorí by dokázali text Toileta veľmi dobre zanalyzovať a poskytnúť súdu trefné argumenty. Lenže pôsobia v súkromnej sfére a nespĺňajú podmienky na súdnoznalectvo. Plichtová sa dlhé roky zaoberá analýzou textu, je profesorka, a žial z pohľadu našich inštitúcii je teda najpovolanejšia osoba pre túto konkrétnu robotu (napísať súdny posudok na Toiletov text).
Aj táto situácia je presne rovnaká, ako som písal v tom predošlom príspevku. Na Slovensku máme podľa mňa množstvo inteligentných a šikovných ľudí, ktorí by dokázali text Toileta veľmi dobre zanalyzovať a poskytnúť súdu trefné argumenty. Lenže pôsobia v súkromnej sfére a nespĺňajú podmienky na súdnoznalectvo. Plichtová sa dlhé roky zaoberá analýzou textu, je profesorka, a žial z pohľadu našich inštitúcii je teda najpovolanejšia osoba pre túto konkrétnu robotu (napísať súdny posudok na Toiletov text).
Ja mám dojem, že posudok robil aj historik M. Szabó, a to je teda odborník na mieste. Teraz si ale nie som istý, či dával len vyjadrenie pre médiá, alebo to išlo až po rovinu súdneho znalectva.
Lenže to nie je tak celkom predmetom (posudzovanej) veci .. a citované svedčí o tom, že je sama dosť vyšinutá.ephramko napísal:No pozor, pozor. Jedno druhé nevylučuje. To, že je ona na hovno pedagogička, automaticky nevylučuje, že Toilet je ruský agent, ktorý tu šíri tendenčné, nepravdivé a nenávistné články/knihy o minoritách, za účelom postupného rozkladania našej wannabe slobodnej a demokratickej spoločnosti.
Aj v mojom odobore su odobornici a pritom na nic ucitelia a ti, ktori dovolili doktororandom udavat si pisanie pre ZaV ako publikacnu cinnost.
Peter Tóth písal Marianovi Kočnerovi: „Keď budeš mať nabudúce takú kauzu, ako je Vida, tak ho pošli za mnou a nie za žumpou. Viem dostať také informácie von simultánne cez Pravdu, Ďatla a cez Hlavné správy, dosah je rovnaký ako cez žumpu.“ Michal Vida bol svedok v kauze Moniky Jankovskej, ktorý zmenil výpoveď, a žumpou volali bývalú novinárku Plus 1 deň Martinu Lebiš Ruttkayovú.
bludweb adminov "Preco amerikanofilom hrabe?" a dopisovatelov ZaV sa rozpraval s "Forišom".
http://denniks.sk/9290/mozno-vas-zabiju ... r-forisch/
ale ako nam Majki vysvetli, kde sa v pribehu Foriša s jari zobrali ako vrahovai Kiska, Lipsic a Nicholson, ked si teraz vrazdu kupila Penta?
http://denniks.sk/9290/mozno-vas-zabiju ... r-forisch/
ale ako nam Majki vysvetli, kde sa v pribehu Foriša s jari zobrali ako vrahovai Kiska, Lipsic a Nicholson, ked si teraz vrazdu kupila Penta?
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ach, Dennik S, podobna kretaivita ako Hlavne spravy, Hlavny dennik,... to naozaj nedokazu vymysliet nejaky normalny neokopirovany nazov a logo?
vzhladom na to, ze PAH prakticky ukradli nazov od PĽH, zivili sa prekladanim meme, alebo pridavanim vlastnych titulkov do videii, aj ked postavy hovorili nieco ine, tak sa neda cakat, ze vymyslia nieco svoje
//autoeditácia príspevku (14 Nov 2019, 12:19)
Dezinformacni Pat a Mat vraj vyhlasili, ze Kiska spriadal revoluciu v Strednej Afrike. "Ved aj tie zbrane sa volaju AK-47", mali dovodit.
A toto je zdroj toho, ze Duris - Nicholsonova sa prostituovala, ze Tom Nicholson s Kiskom a Lipsicom zastrelili Kuciaka, ci to, ze mejdan v marci minuleho roka zorganizoval Soros najsamotnejsi. a miestne jednobunkove boty tu zdielaju kazde ich video ako relevatny zdroj. len hovorim.
//autoeditácia príspevku (14 Nov 2019, 12:19)
Dezinformacni Pat a Mat vraj vyhlasili, ze Kiska spriadal revoluciu v Strednej Afrike. "Ved aj tie zbrane sa volaju AK-47", mali dovodit.
A toto je zdroj toho, ze Duris - Nicholsonova sa prostituovala, ze Tom Nicholson s Kiskom a Lipsicom zastrelili Kuciaka, ci to, ze mejdan v marci minuleho roka zorganizoval Soros najsamotnejsi. a miestne jednobunkove boty tu zdielaju kazde ich video ako relevatny zdroj. len hovorim.
"vraj vyhlasili ... mali dovodit" ...
aspoň daj zdroje, nech sa neznižuješ na ich úroveň.
aspoň daj zdroje, nech sa neznižuješ na ich úroveň.
ich web ani video linkovat nebudem, kedze to vycitam inym. tu je titulok na ich webe, dost ze som tam musel lozit.
Im ten Radačovský z Bruselu asi posiela nový matroš, to je riadne sci-fi 
Kisku z afrického väzenia oslobodzuje komando:

Kisku z afrického väzenia oslobodzuje komando:
"Po uväznení ho neskôr oslobodilo ozbrojené komando, ktoré podpálilo policajnú stanicu, kde sa zatknuté osoby nachádzali. Pri akcii mali prísť o život aj tamojší policajti a počas požiaru stanice boli zničené počítače aj s príslušnou dokumentáciou."
-
javatar
Hardcore addict
Tak Soros je uz stary a nezvlada taketo akcie. Tak za neho zaskakuje Kiska, to je snad jasne 
no, tak Kiskov prevrat v Strednej Afrike chce preverovat hviezda nasich fasistov a komunistov
z blogu pana Bencika na tuto temu
z blogu pana Bencika na tuto temu
-
starysomar
Hardcore addict
Že sa nájde sem-tam nejaký...čo dokáže vyfabrikovať neskutočné nezmysly len aby bol zaujímavý - chápem.
Nechápen to množstvo jednoduchých ľudí, ktorí to zhltnú aj s navijákom...
Nechápen to množstvo jednoduchých ľudí, ktorí to zhltnú aj s navijákom...