Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Takmer v živote (isté špecifické výnimky sú) som nevidel v silových športoch (strongman + powerlifting, vzpieranie) niekoho používať rukavice. Čiže ak sa bavíme o praktickom hľadisku, skrátka sile úchopu, rukavice v tomto určite nepomáhajú.
ja pouzivam rukavice kvoli zapestiu a dlani kedze mam jemnu kozu na vankusikoch a niektore JR su dost drsne jak keby niekto objednal uplne neobruseny kus , dalej ked sa mi potrha koza nie som schopny sa sustredit kvoli tej bolesti , ci som makky ?
mne to bez rukavic vadi hlavne pri jednoruckach, najviac pri kladivovom zdvihu,lebo tyc drzis specificky a je to take nesikovne.
Pri velkych cinkach mi rukavice az tak nechybaju, v kazdom pripade bezne cvicim skoro vzdy s rukavicami, vzdy lepsie ako mat stale odpadavajuce kusy koze z mozolov.. Bolest bez nich necitim, ale ten uchop s nimi je proste pre mna jednoznacne lepsi. Niekto hovori ze v lete sa v tom velmi potia ruky, ale ak je v posilke klima tak nie je problem.
//autoeditácia príspevku (28 Sep 2019, 12:22)
som spominal ze neberiem kreatin monohydrat, pretoze v minulosti som po dlhsom obdobi uzivania vzdy zacal mat z toho traviace problemy. Skusil som teraz tri kreatin malat a zatial sa zda ze ten problem vyriesil, takze ak je niekto podobne citlivy tak toto moze skusit ako riesenie.
Pri velkych cinkach mi rukavice az tak nechybaju, v kazdom pripade bezne cvicim skoro vzdy s rukavicami, vzdy lepsie ako mat stale odpadavajuce kusy koze z mozolov.. Bolest bez nich necitim, ale ten uchop s nimi je proste pre mna jednoznacne lepsi. Niekto hovori ze v lete sa v tom velmi potia ruky, ale ak je v posilke klima tak nie je problem.
//autoeditácia príspevku (28 Sep 2019, 12:22)
som spominal ze neberiem kreatin monohydrat, pretoze v minulosti som po dlhsom obdobi uzivania vzdy zacal mat z toho traviace problemy. Skusil som teraz tri kreatin malat a zatial sa zda ze ten problem vyriesil, takze ak je niekto podobne citlivy tak toto moze skusit ako riesenie.
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
gogo956 traviace ? ze ti nechutilo jest ? ci ake myslis ?
//autoeditácia príspevku (01 Okt 2019, 17:31)
- nie zeby mi nechutilo jest, ale mi kreatin v zaludku nejako bublal, proste som sa po nom necitil dobre. Az to dospelo do stadia ze som to nemohol ani citit.. Zatial teraz ked testujem ten malat tak uplne mega super ziaden problem dokonca ani netaha zbytocne prilis vodu do svalov ako monohydrat- ten uz v zivote do seba nedam..R1k1nko napísal:gogo956 traviace ? ze ti nechutilo jest ? ci ake myslis ?
Monohydrat sa pomerne zle vstrebava, to je vedecky fakt.
Vedecký fakt je, že monohydrát je najlepšia verzia kreatínu - po všetkých stránkach. Čiže nevstrebáva sa zle. Ale áno, nejaké malé %, do ktorého spadáš zjavne aj ty, môže mať problémy, ktoré popisuješ. Smola.
Hughito
skus si nieco precitat o vstrebatelnosti a vyuzitelnosti roznych firiem kreatinu. Monohydrat je dobry v tom ze je lacny takze ak ma niekto travenie ktoremu tato forma nevadi tak moze davkovat vela s tym ze nizsiu vstrebatelnost dozenie mnozstvom. Ale novsie formy ako Hcl, malat, krealkalin a dalsie su u vecsiny ludi vstrebavane efektivnejsie. Ale nerozporujem - ak monohydrat je pre niekoho dobry tak skvele.
Ale nechcem sa hadat o tom ktory kreatin je lepsi pretoze aj vedeckych porovnani roznych typov navzajom je velmi malo. Pre mna je dokazom to, ze uzivam iba asi tretinu mnozstva monohydratu a vysledky su v podstate rovnake.
skus si nieco precitat o vstrebatelnosti a vyuzitelnosti roznych firiem kreatinu. Monohydrat je dobry v tom ze je lacny takze ak ma niekto travenie ktoremu tato forma nevadi tak moze davkovat vela s tym ze nizsiu vstrebatelnost dozenie mnozstvom. Ale novsie formy ako Hcl, malat, krealkalin a dalsie su u vecsiny ludi vstrebavane efektivnejsie. Ale nerozporujem - ak monohydrat je pre niekoho dobry tak skvele.
Ale nechcem sa hadat o tom ktory kreatin je lepsi pretoze aj vedeckych porovnani roznych typov navzajom je velmi malo. Pre mna je dokazom to, ze uzivam iba asi tretinu mnozstva monohydratu a vysledky su v podstate rovnake.
To sú akurát marketingové bludy, nové formy nie sú v ničom lepšie, naopak. Jedine v tom, že ti viac vyprázdnia peňaženku.
Ak alternativne formy kreatinu niekomu pomozu aspon v tom ze nema problem ich stravit na rozdiel od monohydratu, tak uz vyznam maju.
Jakub Enzl
Natural alebo steroidy
Natural alebo steroidy
Pri jeho výške váhe a telesom tuku ma FFMI určite nad 25 takže rozhodne natty nieje.japaja napísal:Jakub Enzl
Natural alebo steroidy
Odoslané z SM-G960F pomocou Tapatalku
Pozri sa aky je namakany v tak mladom veku, nemoze byt cisty, ale v dnesnej dobe to berie aspon obcas velmi vela ludi. Ja som nikdy okrem suplementov nic nebral, az teraz pred par dnami som zacal uzivat Ibutamoren co je iba liek ktory ma niektore vlastnosti rastoveho hormonu a hned je citit ze regeneracia a pocit plnosti svalov je niekde inde. Steroidy su este omnoho dalej , je to iny svet to sa neda s naturalnymi doplnkami porovnat. Ten ibutamoren je podla mna super vec pre cvicencov po 30tke, v podstate ziadne vedlajsie ucinky, lepsia rege a neuveritelny hlad takze do objemu ok.
34:16 podľa výražok, bolákov na hrudi to vyzerá na steroidy
Poznám veľa naturálov ktorý to majú tiež.
Zdravim cvici niekto drop sety?
videl som jedno video kde mal roztrel s otazkami ked ho spovedali ,
natural alebo "dýza" neviem či som to vôbec spravne napisal a už vonkoncom som to nedokázal vygoogliť
natural alebo "dýza" neviem či som to vôbec spravne napisal a už vonkoncom som to nedokázal vygoogliť
kazdy treti chlapik vo fitku sype, takze to je uplne zbytocna otazka ked vidis niekoho takto namakaneho
nemam vo zvyku odsudzovať pri prvom pohľade , preto ma to zaujimalo
zvyčajne ako sa venujete meximalkam ? nejaka priprava pred danou vahou v % ?
zvyčajne ako sa venujete meximalkam ? nejaka priprava pred danou vahou v % ?
Je to na rozpis, nájdi si na nete, z hlavy ho neviem.
Nejaké prvky drop set vyžívam, ale nikdy som na tom nemal založený ucelený tréning alebo čosi pod.
Nejaké prvky drop set vyžívam, ale nikdy som na tom nemal založený ucelený tréning alebo čosi pod.