mozno este dotaz... je benzin 90kw dostacujucich? Ked potrebujem predbehnut kamion so 4 ludmi v aute... Teraz mam 84kw diesel a viem, ze s plne nalozenym autom mam trochu problem
Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
presne preto som sem napisal
Chcel som vediet aj dalsie nazory a cim viac tym lepsie
mozno este dotaz... je benzin 90kw dostacujucich? Ked potrebujem predbehnut kamion so 4 ludmi v aute... Teraz mam 84kw diesel a viem, ze s plne nalozenym autom mam trochu problem
Podla mna na tom bude TSI a hlavne DSG lepsie. Tak ci tak budes obiehat na nizkom kvalte a tam rozhoduje hruby vykon, ten je 20kw v prospech Superbu. Na ten hydromenic v Mazde som prilis chvaly nepocul, naopak manualne radenie velmi vychvaluju.
Ale necakaj zazraky ani od jedneho, ja mam v Optime 104kw diesel a s nalozenym autom sa tomu uz moc nechce. Lepsi motor pre Supa by bol 2.0 TDI 190k, benzinovy 2.0 TSI je uz uplne mimo budget.
Ale necakaj zazraky ani od jedneho, ja mam v Optime 104kw diesel a s nalozenym autom sa tomu uz moc nechce. Lepsi motor pre Supa by bol 2.0 TDI 190k, benzinovy 2.0 TSI je uz uplne mimo budget.
Za mna jednoznacne SuperBcko. Co sa tyka takej prkotiny, ako predajnej hodnoty na resale, to budes mat tiez lepsie u Skodovky.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
myslim, ze mu to auto neostane po vypouzivani 
Tak hadam ano
za zostatkovu odkupnu hodnotu, to je dobry retencny mechanizmus.
mozem si ho odkupitguess.whoo napísal:myslim, ze mu to auto neostane po vypouzivani
a dovod?icefiresr napísal:Za mna jednoznacne SuperBcko
zase ked som si skusal tu mazdu (ale tu vykonnejsiu verziu) tak som ani nevedel ze to preradilo. Ale ja sa v tom zas prd vyznamicefiresr napísal:Na ten hydromenic v Mazde som prilis chvaly nepocul,
-
Arkaz
Addict
tiez by som volil superb aj ked mazda je krasna. ale myslim ze komfort bude lepsi v superbe.
So 4 ľudmi bude tá 3ka veľmi lenivá.
Svokor kupoval novú CX5 a má tam 121kW 2.0 benzin a bol som veľmi prekvapený aké to je lenivé už pri dvoch v aute.
Svokor kupoval novú CX5 a má tam 121kW 2.0 benzin a bol som veľmi prekvapený aké to je lenivé už pri dvoch v aute.
no toto je asi hlavny dovod preco zvazujem superb. Pojdem este dnes vyskusat tu mazdu s 90kw a uvidimJCM01 napísal:So 4 ľudmi bude tá 3ka veľmi lenivá.
Je to atmosfera, proste ta nebude "tahnout vocpoda" ako turbomotory. Proste s tym treba jazdit inak a castejsie radit, zato pri rychlej jazde nevyleti spotreba az tak vysoko ako pri mensom turbobenzine (aj ta 1.5 TSI bude citlivejsia na styl jazdy)
Ja by som teda osobne turbo uz nemenil, na bezne jazdenie je to prijemnejsie a pracuje celkovo v nizsich otackach, kde motor nehuci.
Urcite sa ale vyhni tym litrovym nezmyslom akejkolvek znacky, ked som mal prenajate Polo 1.0 TSI tak pri styroch ludoch do kopca to palilo spojku, co sa nedalo rozbehnut. 0.9 TCe v Renaulte bolo este o dva levely horsie a to aj pri jazde.
Ja by som teda osobne turbo uz nemenil, na bezne jazdenie je to prijemnejsie a pracuje celkovo v nizsich otackach, kde motor nehuci.
Urcite sa ale vyhni tym litrovym nezmyslom akejkolvek znacky, ked som mal prenajate Polo 1.0 TSI tak pri styroch ludoch do kopca to palilo spojku, co sa nedalo rozbehnut. 0.9 TCe v Renaulte bolo este o dva levely horsie a to aj pri jazde.
kedze tam budem mat automat tak nech si to radi ako chce
a padlami pod volantom tomu viem vzdy pomoct. A do 1.0. urcite neplanujem kedze po meste s tym budem jazdit minimalne.
Este som chvilu rozmyslal na Karoqom sportline. Ale to uz radsej Superb ako Karoq
Este som chvilu rozmyslal na Karoqom sportline. Ale to uz radsej Superb ako Karoq
Len to nie prosim. Tieto malicke SUV su parodie na auto, absolutne neviem, kto je cielovka takeho niecoho.Este som chvilu rozmyslal na Karoqom sportline.
Nepremyslal si este nad Leonom? Vramci budgetu by si mozno zohnal nejaku skladovku s 2.0 TSI, co bude uplne iny level jazdenia ako 1.5 v Supe.
karoq je paradny ked potrebujes vela veci prenasat. ked si do toho kupis varioflex zadne sedadla, tak ich jednoducho vyberies a mas z toho roomster.
pre rodiny podla mna super auto, aj my sme rozmyslali, pretoze prave s tym varioflexom vies nechat len 2 zadne sedadla pre deti, stredne vybrat a hned tam das o 2 tasky naviac. nakoniec sme uprednostnili kodiak (a aj ten nakoniec nekupili), lebo zena chcela este viac miesta, ale podla mna by aj karoq bol dostacujuci.
pre rodiny podla mna super auto, aj my sme rozmyslali, pretoze prave s tym varioflexom vies nechat len 2 zadne sedadla pre deti, stredne vybrat a hned tam das o 2 tasky naviac. nakoniec sme uprednostnili kodiak (a aj ten nakoniec nekupili), lebo zena chcela este viac miesta, ale podla mna by aj karoq bol dostacujuci.
A v com je to ine ako nejaky o triedu vyssi kombik so sklopenymi sedadlami? Nemyslim to ironicky, vazne neviem.
auto je vyssie? menej obrubnikov naberies, dostanes sa navyssie miesta... ako my mame teraz SUV a jazdime 90% v meste a uz som si viac krat povedal "tak toto by som si s kombikom nemohol dovolit".
no a samozrejme z nejakeho zahadneho dovodu vsetkym zenam sa ovela viac pacia SUVcka ako kombiky, takze ja som so zenou nejak nebojoval. proste kombiky uz nie su v trende
no a samozrejme z nejakeho zahadneho dovodu vsetkym zenam sa ovela viac pacia SUVcka ako kombiky, takze ja som so zenou nejak nebojoval. proste kombiky uz nie su v trende
Mozme len Skoda, Mazda, Ford a VW. S Passatom sa nevojdem do budgetu (aj napriek obrovskej zlave), to iste Mondeo. Stareho golfa nechcem a Focusa tiez nie (to uz radsej tu Mazdu). Takze mi zostane len Skoda a Mazda.melonSVK napísal:Len to nie prosim. Tieto malicke SUV su parodie na auto, absolutne neviem, kto je cielovka takeho niecoho.
Nepremyslal si este nad Leonom? Vramci budgetu by si mozno zohnal nejaku skladovku s 2.0 TSI, co bude uplne iny level jazdenia ako 1.5 v Supe.
Karoq som rozmyslal z toho dovodu, ze je to vyssie auto (takze mi nebudu vsetci svietit do oci), pacila sa mi verzia sportline a dostal by som do toho este dost vybavy. Pri mojej momentalnej situacii vobec neriesim velkost kufru a ci sa tam odveziem skrinu a pod... Ak sa za 3 roky podari nejaka rodina tak ten rok to uz prezijem
Dnes som pri Mazde zistil, ze by som sa zmesitl do motora skyactive X so 132kw v bielej farbe ale celkom slusnou vybavou (packet GT a plus - co mi uplne postacuje) Tak mam zase nad cim rozmyslat
tak mazda s tym motorom, neni o com.
inak preco len automat riesis?
a k tomu focusu? novy focus je super podla mna, v istom momente sme rozmyslali aj nad tym, active ediciu, ta je zvysena, oplastovana a ma nejake trakcne rezimy naviac. a 1.5 trojvalec je celkom ok na take auto.
hlavne generacne velmi narastol vnutorne, mali sme predchadzajuci focus a to bolo v danej kategorii jedno z najmensich kombikov. teraz je focus priestorovo ako oktavka.
inak preco len automat riesis?
a k tomu focusu? novy focus je super podla mna, v istom momente sme rozmyslali aj nad tym, active ediciu, ta je zvysena, oplastovana a ma nejake trakcne rezimy naviac. a 1.5 trojvalec je celkom ok na take auto.
hlavne generacne velmi narastol vnutorne, mali sme predchadzajuci focus a to bolo v danej kategorii jedno z najmensich kombikov. teraz je focus priestorovo ako oktavka.
-
hojko
Site Admin
Pretoze chce pohodlie za volantom, preto automat.
na automat som zvyknuty a vyhovuje mi to viac ako manual. (ano, nechce sa mi radit). Okrem toho ma bavi radenie pod volantom - len tuknem a mam preradene
Focus som nepozeral pretoze v tej kategorii sa mi paci mazda uz od predstavenia. Hlavne v ziadnom pripade nechem kombi, ale mam cas tak mozno skocim pozriet ten hatchback, dik za tip
Focus som nepozeral pretoze v tej kategorii sa mi paci mazda uz od predstavenia. Hlavne v ziadnom pripade nechem kombi, ale mam cas tak mozno skocim pozriet ten hatchback, dik za tip
presnehojko napísal:Pretoze chce pohodlie za volantom, preto automat.
Caute, ake auto by ste poradili pre rodinu s 3 detmi do tych cca 33 tisic eur? Sestra vlastni momentalne Mercedes triedy A z roku 2006 a kedze sa jej rozrastla rodina potrebuje nieco vacsie. Uz bola so svagrom pozriet jeden X-Trail, ale nakoniec od toho upustili. Povodne chcela nejake 7 miestne SUV, ale je otvorena aj inym moznostiam. Radil som jej Mazdu 6 no ta sa im vobec nepaci, tak moj favorit by bola Skoda Superb Combi. Medzi tym sa im zapacil aj Peugeot 5008, no ja sa im este stale pokusam vtlct toho Superba do hlavy, kedze je v nom neskutocne vela miesta(musim podotknut, ze este v nom nesedeli) a nech sa vykasle na SUV hlavne do velkomesta ako je Vieden. Co by ste poradili vy?