Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
Octové Pringles kúpiš v kaufe alebo bille.
Pringles ma asi 874 svetelnych rokov od chipsov. Hnus velebnosti.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Alebo ešte Kaufland má svoje octové chipsy 
dik za tip, dneska som ich vyskusal a bohuzial okolo dobrych cipsov ani nesli. Vie dakto o nejakych inych?
par mesiacov dozadu som sa pytal na pracliky v cokolade, zhodli sme sa, ze okrem flipzu nic nie je. teraz som nasiel toto, este to nemam vyskusane, ale cena celkom prijemna
https://global.ceskecukrovinky.sk/789-1 ... -400g.html
https://global.ceskecukrovinky.sk/789-1 ... -400g.html
cena prijemna pokial nepozries ze postovne je 6 eur 
pokial by sa chcel niekto z BA zlozit, zobral by som 2 balenia, s postovnym na polovicu je to uz celkom ok.
tiez obcas snivam o praclikoch v cokolade. viditelne to nie je nic co by ludom chutilo, nutella teraz predava take 2GO balenie s tycinkami. este 3 mesiace dozadu mali 2 druhy, sladke tycinky a slane tycinky. teraz uz vsade predavaju iba tie sladke
pokial by sa chcel niekto z BA zlozit, zobral by som 2 balenia, s postovnym na polovicu je to uz celkom ok.
tiez obcas snivam o praclikoch v cokolade. viditelne to nie je nic co by ludom chutilo, nutella teraz predava take 2GO balenie s tycinkami. este 3 mesiace dozadu mali 2 druhy, sladke tycinky a slane tycinky. teraz uz vsade predavaju iba tie sladke
nj, to som si nevsimol. ale tak co, prihod si k tomu 12 kil gumennych cukrikov a postovne bude zadara
ale nie, maju deal pre lokalnych predajcov, tak napriklad sa to u nas da objednat u susedy za nezmenenu cenu a bez postovneho. mozno by nebolo odveci sa pozriet do nejakej bazarovej fb stranky na mieste kde zijes, ci to tam nebude niekto ponukat. aj ked to je uz asi dost nadprace pre zopar praclikov v cokolade 
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mozno je dnes tato tema obzvlast zaujimava z pohladu, ze kde zohnat nedostatkove veci ako cestoviny, muku, hygienicke a dezinfekcne veci 
To ešte môžeš pridať droždie, neviem čo sa stalo či krachla firma čo dodávala droždie nikde som včera nevedel kúpiť a to ani čerstvé ani sušené.
https://finweb.hnonline.sk/ekonomika/21 ... -vypredane
Neviem akí kkti to tu vykúpili za týždeň toľko čo ináč sa predá za 8 mesiacov. Dúfam, že kvôli debilom čoskoro ani chlieb nebude. Veď to droždie nevydrží tak čo to žerú čokoládu?
https://finweb.hnonline.sk/ekonomika/21 ... -vypredane
Neviem akí kkti to tu vykúpili za týždeň toľko čo ináč sa predá za 8 mesiacov. Dúfam, že kvôli debilom čoskoro ani chlieb nebude. Veď to droždie nevydrží tak čo to žerú čokoládu?
Úplne normálne. Všetci doma teraz pečú. Aj ti co nikdy nepiekli 
Ale čo ostatní, čo si sem-tam kúpili nejaký ten kus-dva, tí majú smolu? To určite pár debilov vykúpilo na kilá, potom sa im to aj tak pokazí a vyhodia.
Ako s tou múkou na začiatku, kupovali ako šialení na desiatky kíl, čo teraz už non-stop pečú alebo chceli mať zásoby až do vianoc?
Ako s tou múkou na začiatku, kupovali ako šialení na desiatky kíl, čo teraz už non-stop pečú alebo chceli mať zásoby až do vianoc?
To droždie je vypredané, lebo ho vo veľkom skupujú pekárne. Tie, ako aj všetci v potravinarskom biznise, majú teraz strašne veľa objednávok. A neviem do kedy toto tempo systém vydrží. Kamarát je manažér v jednej firme, ktorá dodáva zeleninu do všetkých okolitých supermarketov. Majú aj svoju vlastnú produkciu, ale hlavne dovážajú z Francúzska. Tam všetci poľnohospodári hovoria, že im stúpli objedávky o 300-400%. Už teraz majú problém toľko objednávok splniť, lebo nemajú ľudí (a kvôli chorobe ich bude menej) a hlavne nepestujú v takom množstve, aby tie objednávky mohli splniť. Teraz ešte idú na skladové zásoby, čo bude potom, nikto nevie... Je dosť možné, že v obchodoch toho bude chýbať viac.
Mali by plošne zaviesť limity na potraviny, na jeden nákup max. 1kg múky, 1 chlieb, 2 litre mlieka, 1 droždie (
) v Nemecku to už zaviedli, mali by aj tu a každý by dostal všetko nie ako teraz, že niekto si kúpil 30 kilov múky a druhý si nemohol kúpiť ani kilo.
Nedostatok bude a to zeleniny aj ovocia, na západe už majú problém lebo ľudia z východu sa k nim nemôžu dostať, sú tam nezamestnaní ale Nemec za také peniaze na pole robiť nepôjde ako Rumun, takže niečo bude ale budú explodovať ceny ovocia aj zeleniny. Ako vieme zvýšený dopyt zvyšuje ceny, ľudia si to sami kazia že kupujú všetko ako blázni.
Nedostatok bude a to zeleniny aj ovocia, na západe už majú problém lebo ľudia z východu sa k nim nemôžu dostať, sú tam nezamestnaní ale Nemec za také peniaze na pole robiť nepôjde ako Rumun, takže niečo bude ale budú explodovať ceny ovocia aj zeleniny. Ako vieme zvýšený dopyt zvyšuje ceny, ľudia si to sami kazia že kupujú všetko ako blázni.
-
cORP.
Addict
ono je vseobecne problem aj s mukou, napr. bol problem najst raznu muku ktoru mama pouziva na chleba ktory pecie doma, vsade vypredane alebo nedostupne, rovnako ani spagety skoro nikde niesu, smiesne pritom je, ze ine cestoviny ako kolienka vrtulky a ine tvary su 
-
yoggy
Spaghetti pokrajas a mas z toho rezance do polievky
(kedze rezancov je tiez nedostatok)
spagety su vseobecne asi najpopularnejsie cestoviny. hlavne deti maju proste radsej spagety ako nejake penne aj ked chut je +- to iste.
ja som tiez bol vcera v lidli a nemali skoro nic. na druhu stranu dnes v kauflande som nemal pocit ze by nieco chybalo. podla mna to neni ani tak o vseobecnom nedostatku ako o konkretnom case kedy ide clovek nakupovat. mozno v lidli zrovna dnes chodi tovar, tak vcera mali prazno.
realisticky este sme v takejto situacii prilis kratko na to aby mohli dochadzat zasoby muky.
ja som tiez bol vcera v lidli a nemali skoro nic. na druhu stranu dnes v kauflande som nemal pocit ze by nieco chybalo. podla mna to neni ani tak o vseobecnom nedostatku ako o konkretnom case kedy ide clovek nakupovat. mozno v lidli zrovna dnes chodi tovar, tak vcera mali prazno.
realisticky este sme v takejto situacii prilis kratko na to aby mohli dochadzat zasoby muky.
Ja som bol včera tiež v Lidli, okrem iného som bral 6ks špagiet (aj pre brata a rodičov) a vôbec mi to nebolo blbé, keďže ich tam boli stovky, panzani. Aj všetkého ostatného bolo dostatok, nikde nebol prázdny regál, až na zázvor.
Asi záleží aj na konkrétnej predajni.
Asi záleží aj na konkrétnej predajni.
nie som moc fanusik polotovarov do mikrovlnky ale lasagne z lidlu mam celkom rad. dnes ale videl v tescu toto a povedal som si dam tomu sancu...
no a ostal som velice prekvapeny, toto keby dostanem na stol v nejakej restauracii tak nie len ze si nevsimnem ze sa jedna o polotovar ale este budem aj spokojny
fakt ze cestoviny neboli rozvarene, v omacke bolo pomlete maso a nie pomlete nieco a syr co bol navrchu bol ozajsny syr a dokonca tak aj chutil.
doporucujem vyskusat, najlepsi polotovar co som v zivote jedol.
no a ostal som velice prekvapeny, toto keby dostanem na stol v nejakej restauracii tak nie len ze si nevsimnem ze sa jedna o polotovar ale este budem aj spokojny
Neviem ako dlho to je, ale kupoval som kedysi klasický tvaroh (jemný, roztierateľný) z Tesco za 50 centov. Teraz som si ho kúpil znovu po možno roku, a je úplne iný čo sa týka chuti a konzistencie a aj obal je iný. Určite treba vyskúšať - zmena k lepšiemu.
-
cORP.
Addict
tie lasagne su tesco priamo ? pripadne je to TS alebo pripadne TS premium ci ako sa tomu u nich pise ? viem, ze maju aj TVN no tomu sa vyhybam uspesne to je povacsinou odpadaacid napísal:nie som moc fanusik polotovarov do mikrovlnky ale lasagne z lidlu mam celkom rad. dnes ale videl v tescu toto a povedal som si dam tomu sancu...
no a ostal som velice prekvapeny, toto keby dostanem na stol v nejakej restauracii tak nie len ze si nevsimnem ze sa jedna o polotovar ale este budem aj spokojnyfakt ze cestoviny neboli rozvarene, v omacke bolo pomlete maso a nie pomlete nieco a syr co bol navrchu bol ozajsny syr a dokonca tak aj chutil.