Čo vedie ľudí k tomu že si dajú tetovanie?Ninx napísal:co vedie ludi k oblepeniu si notebooku nalepkami?
ako to vyzerá v okolí vášho PC?
Re: ako to vyzerá v okolí vášho PC?
Tetovanie je veľmi často pekné (nie vždy). Pekne oblepený notebook nálepkami som ešte nevidel ani ja. 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Vec vkusu. Vrchný krýt má na sebe škvrný tak som to takto prekryl 
Je mladý, má ešte dosť času všetko ľutovať.Ninx napísal:co vedie ludi k oblepeniu si notebooku nalepkami?
Kolegovia akurat pridavali ich workplace do skupiny na teamse tak som to hodil aj tuyoggy napísal:Si sa nudil na calle?
no je to nevyuzita plocha.. tak isto ako magnetky a chladnicky
-
starysomar
Hardcore addict
//obrazky vkladaj do prilohy
Takto?
Takto?
To je pracovný stôl otočená na bok? 
-
starysomar
Hardcore addict
Ani nie - to je dôsledok získania manželky pred mnohými rokmi - no čo už, čas nevrátim

Len ako reflexné Reply na slovko "magnetky"
Moju pracovnú plochu a blízke okolie sem radšej nedávam - hádam sa tým bordelom nebudem verejne chváliť
"//obrazky vkladaj do prilohy" - popravde som neprišiel na to, ako.
Len ako reflexné Reply na slovko "magnetky"
Moju pracovnú plochu a blízke okolie sem radšej nedávam - hádam sa tým bordelom nebudem verejne chváliť
"//obrazky vkladaj do prilohy" - popravde som neprišiel na to, ako.
Asi pred tromi mesiacmi som sa rozhodla že by bolo super zakomponovať si počítač do postele.
Keď sme s ocinom raz prerábali moju izbu, tak som musela mať postel v obývačke, aj s počítačom.
Už vtedy sa mi to celkom páčilo, len teraz som to chcela spraviť poriadne, no a tu je výsledok.
DIY posuvný stolík + upravený/spevnený rám postele. Drevo je úplne random čo som našla doma.
Nieje to ešte finálny stav, neskôr pridám ešte druhý monitor, a nejaké drobnosti sa vychytajú.
Ložiská si samé vybehali koľajničky do rámu postele, čo je super, o starosť menej.
Kabeláž je tiež celkom dômyselne spravená, predlžovačka je pripevnená priamo na stolíku.
Káble k počítaču vedú potom cez samotný stolík (sú tam uložené/schované).
Inak prepáčte za trochu rozmazané fotky, fotené mobilom, a navyše bez statívu.
Keď sme s ocinom raz prerábali moju izbu, tak som musela mať postel v obývačke, aj s počítačom.
Už vtedy sa mi to celkom páčilo, len teraz som to chcela spraviť poriadne, no a tu je výsledok.
DIY posuvný stolík + upravený/spevnený rám postele. Drevo je úplne random čo som našla doma.
Nieje to ešte finálny stav, neskôr pridám ešte druhý monitor, a nejaké drobnosti sa vychytajú.
Ložiská si samé vybehali koľajničky do rámu postele, čo je super, o starosť menej.
Kabeláž je tiež celkom dômyselne spravená, predlžovačka je pripevnená priamo na stolíku.
Káble k počítaču vedú potom cez samotný stolík (sú tam uložené/schované).
Inak prepáčte za trochu rozmazané fotky, fotené mobilom, a navyše bez statívu.
Už len zakomponovať chladničku + wc a nemusíš opustiť posteľ
...
Ha, to áno. Ale to už by bol dosť extrém, aspoň nejaký pohyb treba.fildinko napísal: 12 mar 2022, 17:43 Už len zakomponovať chladničku + wc a nemusíš opustiť posteľ...
Hlavný dôvod prečo toto celé vzniklo bol zlepšenie efektivity práce na PC.
Ležanie je predsa len príjemnejšie ako sedenie. Takto zvládnem dlhšie pracovať, bez toho aby ma niečo potom bolelo.
Testujem to už asi týždeň a zatiaľ spokojnosť. Zdá sa mi že aj celková únava výrazne klesla, oproti kreslu.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja som prave zhanal vyslovene stolik do postele na notebook kde by som mohol lezat a viacmenej co najmenej namahat ohnuty krk, nic pouzitelne som nenasiel, len nejake psycho vertikalne stoliky na aliexpresse 
Takéto niečo?cORP. napísal: 12 mar 2022, 22:55 ja som prave zhanal vyslovene stolik do postele na notebook kde by som mohol lezat a viacmenej co najmenej namahat ohnuty krk, nic pouzitelne som nenasiel, len nejake psycho vertikalne stoliky na aliexpresse![]()
https://www.heureka.sk/?h%5Bfraze%5D=st ... do+postele
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no tam je x stolcekov ktore su na podobne vyuzitie, hej nieco take no pri tomto sa moc lezat neda 
Fu, toto mi príde super pre úzku skupinu ľudí, ale z dlhodobého hľadiska to asi bude kalamita pre telo a zdravie (fyzické aj psychické) z viacerých pohľadov.
Ale 100 ľudí...
Ešte najlepšie by bolo nejako spraviť, že by si mohol úplne ležať, monitor na strope len ako vyriešiť klávesnicu aby si ani len ruku nemusel zdvihnúť?