ephramko napísal:Nevydalo. A to mal Kotleba na sebe svoje sako pre šťastie.
A tiez ma napadla otazka, preci si Harabin ten Eset (endpoint security) neodinstaluje?
ephramko napísal:Nevydalo. A to mal Kotleba na sebe svoje sako pre šťastie.
Butorova agentura focus sa ešte berie ako dôveryhodný zdroj? pred voľbami 2016 (siet 13,4%, LSNS 1,9% a kollár 1,1%)Dreamer napísal:Voľby 2020: Smer padá, rastie Kiska aj Harabin (30.10 - 6.11.2019)
Smer-SD 20,0
PS a Spolu 11,7
Za ľudí 10,6
ĽS Naše Slovensko 10,3
Sme rodina 7,0
SNS 6,8
KDH 5,7
OĽaNO 5,7
SaS 5,0 5,2
Most-Híd 4,1
SMK-MKP 3,5
Vlasť 3,0
Dobrá voľba 2,9
Máme toho dosť! 1,0
stavil si sa, ze bude mat minimalne 3 percenta. mal 0,52%.M4jk1:-) napísal: - Focus agentúra je podvod. Jak môže mať daňo 0,1 percenta, keď jeho videa za posledný mesiac malo necelých milión zhliadnutí.
ako dôveryhodný zdroj sa berú tie agentúry, ktoré sú členmi SAVA, čiže Focus a AKO, a teda dodržiavajú kódex ESOMARM4jk1:-) napísal:agentura focus sa ešte berie ako dôveryhodný zdroj?
Takže si ten typ človeka, ktorému to všetko dôjde až v dobytčáku smerom do pracovného tábora.M4jk1:-) napísal:- Ja nezdieľam heslá na stráž, za boha a národ. Som ateista, nebijem sa do hrudi že som vlastenec. lsns dám hlas z iných dôvodov.
som si takmer isty, ze si robia svoje prieskumy, tak ako kazda vacsia politicka stranaM4jk1:-) napísal:beardie: nevieš dôvod prečo stavkove kancelárie stiahli z ponuky s príchodom volieb, že lsns bude mať nad 5 percent?! Vedel by to kódex esomar vysvetlit.
ja viem, ze toto nebolo na mna, ale tiez ma to zaujimaloM4jk1:-) napísal:Vedel by to kódex esomar vysvetlit.
Chces nebodaj povedat, ze ju volis, lebo spravia poriadok?M4jk1:-) napísal:- Ja nezdieľam heslá na stráž, za boha a národ. Som ateista, nebijem sa do hrudi že som vlastenec. lsns dám hlas z iných dôvodov.
To "uvidíme."guess.whoo napísal:ale ja by som rad vedel ako, cim, kym? ci budu fyzicky upratovat?