https://www.cas.sk/clanok/914077/matovi ... slovensko/
Parlamentné voľby 2020
Re: Parlamentné voľby 2020
Hej neskutocne mu nalozil, najprv kritizuje kisku ze nechce ist do koalicie piatich stran a potom sam povie ze koaliciu OĽaNO, SaS, PS a Spolu vníma Matovič ako "mačkopsa". WTF? Okrem PS/Spolu si kazda ina strana urcuje kadejake divne podmienky. Je jasne ze sa nechcu spajat, radsej dopustia vladu mafie s extremistami.
Ako som písal minule, Matovič si po tých rokoch už ani nevie predstaviť, že politika sa dá robiť aj inak. On je proste permanentne zaseknutý v role opozičníka. Na udržanie sa v NRSR potrebuje mať nejakého nepriateľa, voči ktorému bude viesť antikampaň a robiť cirkus. Predstava, že by Matovič dokázal efektívne riadiť napr. ministerstvo zdravotníctva a realizoval komplexnú reformu, to je ako zo SCIFI... Keď si k tomu pridáte, že do parlamentu doviedol vždy tých najhorších náboženských extrémistov, tak budem celkom rád, ak sa po najbližších voľbách nedostane do parlamentu.
Ale no, každá strana priviedla nejakých svojich "expertov" do politiky. Matovič aspoň uznal, že ľudia typu Mezenská, Kuffa boli zlá voľba... Možno ministerstvo zdravotníctva by mu nešlo, ale na ministerstve vnútra by spravil riadny prievan... a Oľano má ľudí ktorí aj predstavujú riešenia, nielen obvinenia. Matovič určite patrí do tejto politiky, to tam chceš radšej poslancov o ktorých ani nevieš, že tam sú? ktorí za celé 4 roky nenavrhnú žiaden zákon? nemajú žiaden názor? ktorí hlasujú ako povie šéf?
Matovič sa do parlamentu dostane, o tom nemám pochybnosti
Matovič sa do parlamentu dostane, o tom nemám pochybnosti
Ale nekorunovany leader opozicie richard hovorí, že s Matovičom sa dá spolupracovať, vie dodržať dohody, neklame a keď v minulosti niekomu niečo výčital tak
prakticky mal vždy pravdu.
prakticky mal vždy pravdu.
To si tu s tým moratóriom robia z ľudí dobrý deň? Pred pár dňami sa každý dušoval a s premiérom na čele, že je to jasná vec, že to neprejde, a že si vstúpili do svedomia(to by však nejaké museli mať) a teraz ich hlasovalo za ešte viac ako pred tým? Pelegriny by mal teraz chodiť po kanáloch, lebo to už aj tá hovorkyňa má v strane väččie slovo ako vraj on "premiér". Nech sa niekomu nesnaží nahovoriť, že on je druhý Maďarič, to už mu ani tá upratovačka na záchodoch NRSR nezožerie.
slovami klasika
chudatko nema tu mocPellegrini napísal:Ja keby som mal tú moc, tak tu spravím také harakiri, len by sa tak prášilo.
Plus po novom majú v smere ešte jedno oblúbené:
Keď sa Pele odteraz postaví pred pultík bude niečo ako kapitán 2.0, čo slovo to perla.
padni komu padni sem padni komu padni tampadni komu padni
Keď sa Pele odteraz postaví pred pultík bude niečo ako kapitán 2.0, čo slovo to perla.
-
Solo_Kamen
King
Na tú ritálnu samovraždu katanou(harakiri) by sme mu ale mohli spraviť zbierku, nie?
Tiež som si všimol, že to nejako často používa. Ale zatiaľ nikto z nich nie je v base. To bude asi tým, že nikto z nich sa s Kočnerom nebavil, nestretol, oni sa s Kočnerom nepoznajú, niektorí ani len netušia, kto to je Kočner a jeden sa dokonca až z médii dozvedel, že ten jeho sused z vedľajšieho bytu je (bol) Kočner...retkvic napísal:padni komu padni sem padni komu padni tam
Podľa mňa to smerácke "padni komu padni" je skôr verejné vyhrážanie sa svojim vlastným ľuďom, aby ďalej držali hubu, inak skončia zle. Keďže tam nikto neni čistý a Kočner určite nie je jediný, kto má v trezore materiály na politikov a úradníkov.
Prieskum: Kiskova strana je druhá, Most-Híd by nezískal ani štyri percentá (19. - 25. 11. 2019)
Smer klesol, aj ked malo, opozicia ma bez Kollara 45.2 a s nim 52.3%, no do volieb je daleko a rozhodne aj to, ci niekto znova zradi a tiez to, ci sa niektora strana neprepadne pod 5%.
Inak je zaujimave, ze opoziciu dnes dokazal spojit prave Fico, je skoda ze ich dokaze spojit iba protivnik.
Koalícia Smer, SNS a Kotlebovci funguje. Slovensko čaká 50-dňové moratórium na prieskumy
Nemyslim ze ustavny sud zakon zablokuje, pokial nebolo 14 dni protiustavnych, bude 50 dni? Pokial viem, nebude protizakonne zverejnovat prieskumy v Cesku, takze kto bude chciet, najde si ich. Som zvedavy, ci by sa riesilo, ak by tu niekto dal odkaz na prieskum z ceskej stranky, alebo zverejnil konkretne percenta stran, tiez som zvedavy ci a ako sa to budu snazit obchadzat slovenske weby a televizie.
Smer klesol, aj ked malo, opozicia ma bez Kollara 45.2 a s nim 52.3%, no do volieb je daleko a rozhodne aj to, ci niekto znova zradi a tiez to, ci sa niektora strana neprepadne pod 5%.
Inak je zaujimave, ze opoziciu dnes dokazal spojit prave Fico, je skoda ze ich dokaze spojit iba protivnik.
Koalícia Smer, SNS a Kotlebovci funguje. Slovensko čaká 50-dňové moratórium na prieskumy
Nemyslim ze ustavny sud zakon zablokuje, pokial nebolo 14 dni protiustavnych, bude 50 dni? Pokial viem, nebude protizakonne zverejnovat prieskumy v Cesku, takze kto bude chciet, najde si ich. Som zvedavy, ci by sa riesilo, ak by tu niekto dal odkaz na prieskum z ceskej stranky, alebo zverejnil konkretne percenta stran, tiez som zvedavy ci a ako sa to budu snazit obchadzat slovenske weby a televizie.
Cele je to len o tom ze smer sa boji moznej mobilizacie v pripade ze by ludia vo volbach hlasovali proti smeru za najsilnejsiu opozicnu stranu, takto ked nebudu vediet aka opozicna strana je najsilnejsia tak sa mobilizovat nebudu, smer zase vyhra volby a zlozi vladu s kotlebami. Vsetko ide podla planu. Mozme za to podakovat stranam za ludi, KDH, olano a SAS ze si kazdy daval podmienky a neboli ochotni sa spojit.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Prezidentka napadne predĺženie moratória na prieskumy na Ústavnom súde
Dalo sa to cakat, ale aj tak som rad, ze to urobila. Je to male svtielko nadeje, ze nebudem musiet zachvilku emigrovat.
Dalo sa to cakat, ale aj tak som rad, ze to urobila. Je to male svtielko nadeje, ze nebudem musiet zachvilku emigrovat.
M4jk1:-), ty vzdy vies, ake budu presne vysledky volieb. kolko ludi zakruzkuje toho marxistickeho blogera s mastonou hrivou s cislom 11?
V dnešnej dobe sú na ústavnom súde aj (bývalí?) politici a funkcionári zo Smeru, môže to ovplyvniť výsledok rozhodnutia.Dreamer napísal:[url=https://www.aktuality.sk/clanok/744163/ ... od.c.x...B.]Nemyslim ze ustavny sud zakon zablokuje, pokial nebolo 14 dni protiustavnych, bude 50 dni?
Aj pred a aj tesne po minulých voľbách to vyzeralo tak, že Fico končí a mnoho ľudí aj odišlo teraz už nemá ani väčšinu a vládne bez problémov a vládol by do nekonečna.
Už aj vznik tejto vlády nemá nič spoločné s demokraciou a voľbami, keď na časť voličov spravili politici volebný podvod, že robili opak toho čo sľubovali, asi tak nejak to bude aj teraz.
Preto ja by som povedal, že treba voliť takých, čo sa s Ficom nikdy nespoja - Sulík, Matovič, možno Kiska ale ani tam už nie je to úplne isté a Truban, tiež je to otázne čo spraví po voľbách. A Kollár povedal, že vylučuje len Kotlebu, potom neskôr že vraj ani s Ficom ale to už je len také na silu to musel povedať ale neveril by som mu, on podľa mňa sleduje len vlastné ciele a keď do koaličnej zmluvy dajú veci čo chce tak sa spojí aj s Ficom. A čo spraví Hlina tiež je otázne.
harrison314: vysvetli mi tu spojitosť pre voliča aby moratorium netrvalo dlhšie ale iba 14 dni?! to ľudom nestači tie 4 roky aby si spravili svoj obraz... chceš mi povedať že sa budeš rozhodovať medzi intervalom moratorium14 a moratorium50 (presne počas tých 36 dni)? Nie ľudí treba masirovať čo najintenzivnejšie pred voľbami a ťažko je konkurovať stránam PS spolu, za ľudí ktorí majú statisíce na kampaň, široký mediálny dosah + ich podporu. Preto to čaputka napadla lebo ona sama je produktom tohto.
Lebo hydrocefalicke dieta posypane akne ma charizmu. Zase tie cudzie termity.
Sam si tu dokazal, ako vas, fasistov, rozmasirovali bajkami o nougouoznach a celej Afrike cakajucej v krikoch za hranicami. A to len za 2 tyzdne.
Ale je to od vas nelogicke. Vy fungujete vo svorke. Stacia diskusie pod novinami, na ich fb strankach. Vlastne aj tu: ked sa nieco zle napise jednemu hracovi HC Nacek, doletia dalsi dvaja branit ho. Potrbujete vediet, ze vas je viac, lebo ako individuali ste strateni.
A teraz bude kompro na tu vasu stranu vypustat nielen opodem, ale aj spelling bee, Oco naroda a kto vie kto este. Ako budete vediet, ze mate dost percent, ked na FB mate po tri-styri ucty? Nespocitate sa.
No a co ten mastnak? Kolko da? Ten ma FB s botmi a Azijatmi, tak chcem vediet aky ma vytlak. A ty si nemylny, ako sme si dokazali.
Sam si tu dokazal, ako vas, fasistov, rozmasirovali bajkami o nougouoznach a celej Afrike cakajucej v krikoch za hranicami. A to len za 2 tyzdne.
Ale je to od vas nelogicke. Vy fungujete vo svorke. Stacia diskusie pod novinami, na ich fb strankach. Vlastne aj tu: ked sa nieco zle napise jednemu hracovi HC Nacek, doletia dalsi dvaja branit ho. Potrbujete vediet, ze vas je viac, lebo ako individuali ste strateni.
A teraz bude kompro na tu vasu stranu vypustat nielen opodem, ale aj spelling bee, Oco naroda a kto vie kto este. Ako budete vediet, ze mate dost percent, ked na FB mate po tri-styri ucty? Nespocitate sa.
No a co ten mastnak? Kolko da? Ten ma FB s botmi a Azijatmi, tak chcem vediet aky ma vytlak. A ty si nemylny, ako sme si dokazali.
SMER UŽ DO KAMPANE NALIAL 2,5 MILIÓNA EURM4jk1:-) napísal:ťažko je konkurovať stránam PS spolu, za ľudí ktorí majú statisíce na kampaň, široký mediálny dosah + ich podporu.
Najsilnejšia vládna strana Smer-SD už naliala do kampane pre parlamentné voľby viac ako všetky ostatné politické strany dohromady.
https://www.facebook.com/transparencysk ... =3&theater
jackb ty už maš vychylenú myseľ, z vychyleného bodu A ideš do bodu B a ďalej pokračuješ. Napísal si 6 riadkov, nič k veci a to že ti odpisujem už ja offtopicujem...
ano, to ze neodpovedas na otazky, je OT.
takze: kolko hlasov ziska masnohlav s cislom 11?
ja som pisal najma o dopade moratoria na ludi ako si ty, ktori budute volit HC Nacek a 50 dni bez prieskumu budete nahrati, lebo vam je fajn, len ked mozete demonstrovat vas pocet a silu. takze ste si prelomenim veta strelili do nohy.
takze bud na to reaguj, alebo nespamuj. pekny den.
takze: kolko hlasov ziska masnohlav s cislom 11?
ja som pisal najma o dopade moratoria na ludi ako si ty, ktori budute volit HC Nacek a 50 dni bez prieskumu budete nahrati, lebo vam je fajn, len ked mozete demonstrovat vas pocet a silu. takze ste si prelomenim veta strelili do nohy.
takze bud na to reaguj, alebo nespamuj. pekny den.