O čo mi ale ide sú nejaké tipy, rady pri cestovaní. Pripadne aj konkrétne tipy na konkrétne miesta.
Napríklad letím o 2 týždne na 5 dní do Osla za 50 evri. V podstate to bude môj prvý let v živote. Tak ma zaujímaju nejaké veci napríklad ohľadom lietania. Na čo si dať pozor, možno ktorým spoločnostiam sa vyhnúť. Tak isto by som si chcel požičať auto. Zatiaľ som tam našiel Europcar, ale možno viete o nejakej lepšej alternatíve. Tak isto do teraz keď som niekde šiel autom, tak som vždy spal v hoteloch ktoré som si bookoval cez booking.com. Ale viem že existuje aj appka Airbnb, kde vlastne ľudia ponúkajú svoje byty a iné priestory. Mate s tým napríklad skúsenosti? Viete mi to odporučiť?
Zase od 15 januára mam mesiac dovolenku a opäť by som chcel niekde skočiť. Dlho ma to napríklad ťahá ísť na Lofoty v Nórsku. Ale tam asi skôr pôjdem autom, nech si užijem aj cestu okolo. No pozeral som napríklad letenky do Talianska, Anglická, Francúzka kde sa dá vlastne v pohode dostať do 100€.
Budem rád za všetky vaše tipy a rady
Edit: Teraz ma napadla taka vec ako je letiskova kontrola. Na 5 dní sa pravdepodobne zbalím do jedného rupsaku. Okrem oblečenia, budem brať tablet, foťák z dvoma objektívmi samozrejme mobil, na ruke mam Galaxy watche a nejaké nabíjačky. Takže všetka elektronika musí ísť von z rupsaku? Aj hodinky si budem musieť dať dole? Taktiež som počul, že je nejaké obmedzenie na množstvo drogérie? Aj keď v podstate si budem brať len kefku a pastu, nejaký šampón snáď bude na izbe