Parlamentné voľby 2020
Re: Parlamentné voľby 2020
Ja uz anketu menit nemozem, neviem ci to mozu menit moderatori a ci by sa tym nestratili existujuce hlasy, kazdopadne je to na nich.
Ak by niekto chcel spravit zmenu, tak okrem zrusenia strany KSS, ktora nekandiduje, by sa este mohol zmenit nazov strany "Príp. strana Tomáša Druckera" a pridat Harabinova Vlast, som celkom zvedavy kolko ludi by zahlasovalo.
Ak by niekto chcel spravit zmenu, tak okrem zrusenia strany KSS, ktora nekandiduje, by sa este mohol zmenit nazov strany "Príp. strana Tomáša Druckera" a pridat Harabinova Vlast, som celkom zvedavy kolko ludi by zahlasovalo.
Tak sa maj peknehughito napísal:Fascinuje ma ten volebný výsledok tu. Ako bolo to meme? There is no hope? Či I dont want to live on this hojko anymore?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Famine: Zmenou KSS za inu stranu kvazi bez sance by sa len zbytocne resetla cela anketa.
to by nevadilo, teraz su podane kandidatky, takze vieme o vsetkych relevantnych stranach, kludne to resetni, nech to odraza realitu
A kto hlasoval za SMER? Priznajte sa. 
Báj.wladas napísal: Tak sa maj pekne
Tiez som za reset, mame screenshot a prieskumov sa robi vzdy viac, tak by sme mali druhy, ludi to teraz - a hlavne po sviatkoch zacne viac zaujimat a bude este dost hlasov.
Odobrat KSS, premenovat Druckera a pridat Vlast.
Odobrat KSS, premenovat Druckera a pridat Vlast.
mna fasicnuje ako tvrdohlavo odmietas, ze vas cervenych je stale menej a menej. nie je 1917 ani 1948. se stim smiř.hughito napísal:Fascinuje ma ten volebný výsledok tu.
Toto už je veľa
Celkom trapošina, ale ako v podstate to nemá ďaleko od pravdy. 
Najtransparentnejšie odštartovali volebnú kampaň SaS a PS-SPOLU
"Najlepšiu predvolebnú kampaň z hľadiska transparentnosti vedú zatiaľ strana SaS a koalícia strán PS/Spolu. Naopak, najmenej transparentnou je doteraz kampaň vládneho Smeru-SD."
"Najlepšiu predvolebnú kampaň z hľadiska transparentnosti vedú zatiaľ strana SaS a koalícia strán PS/Spolu. Naopak, najmenej transparentnou je doteraz kampaň vládneho Smeru-SD."
Re: Parlamentné voľby 2020 - nové hlasovanie
Či aj Fico vyjde s rozprávkou ako anno Mečiar, že niekto naňho chce spraviť atentát? Chce vyzerať ako obeť, aby ho ešte aj ľutovali.
A nečudujem sa, že má vysoký krvný tlak, živiť sa trestnou činnosťou dá zabrať.
Mali by dať na kandidátku Kočnera a Bašternáka.
Smeráci už asi vo veľkom prepisujú majetky, rušia bezpodielové spoluvlastníctva, vyberajú veľké hotovosti z banky, nečudoval by som sa, keby teraz už by bol aj Počiatek bezmajetný a vedený v zozname bezdomovcov a samozrejme veľmi veľmi chorý invalid (pre istotu).
A nečudujem sa, že má vysoký krvný tlak, živiť sa trestnou činnosťou dá zabrať.
Mali by dať na kandidátku Kočnera a Bašternáka.
Smeráci už asi vo veľkom prepisujú majetky, rušia bezpodielové spoluvlastníctva, vyberajú veľké hotovosti z banky, nečudoval by som sa, keby teraz už by bol aj Počiatek bezmajetný a vedený v zozname bezdomovcov a samozrejme veľmi veľmi chorý invalid (pre istotu).
dnes boli v O 5 minut 12 Hlina, Vocca a Drucker. opat sa ukazalo, ze Vocca, tak ako cela partaj, nie je schopny diskusie, aj ked by stale do dakej chceli chodit a pretrcat sa pred kamerami. nechal sa Hlinovi rozoberat na molekuly a nic mu na to nepovedal. pride ale do Medeneho hamra a bude videjko ake sme este nevideli. a mozno predtym nam tu jeho reklamne boty daju strih toho, ako vsetko povedal, aj ked len vydaval zvuk a obsah sa nedostavil. ani raz za 4 roky.
Najviac som sa pobavil na Kotlebovej reakcii v štýle "tieto veci ste mi mali povedať vzadu medzi štyrmi očami a hneď tam by sme si to spolu vybavili".jackb napísal:nechal sa Hlinovi rozoberat na molekuly a nic mu na to nepovedal.
Strašný geroj. Keď Nemci budú chcieť presunúť zo Slovenska automobilku, tak premiér Kotleba poletí do Berlína a dá Merkelovej na hubu niekde na chodbe. Tým sa určite celý obchodný spor vyrieši v náš prospech.
Toto je bomba ako Hlina nakladal Kotlebovi. Nie som fanusik Hlinu, ani KDH, ale toto mu vyslo!
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0727285183
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0727285183
-
yoggy
Tak SaS nam suverejne vyhrava v novom hlasovani. Pamatam si na rok 2016, kde po vsetkych forach ludia pisali, ze budu volit SaS a v prieskumoch mali 5% a nakoniec 12%. 
vtedy nemali konkurenciu, teraz su k dispozicii aj Zaludi aj PSS, taktiez OLaNO zostava
Cely smer dokazuje znovu a znovu ze je to jedna velka hanba https://domov.sme.sk/c/22279009/policia ... ml?ref=trz
Dám moje osobné preferencie:
Dlho som myslel, že budem voliť PS/Spolu hlavne, kvoli tej druhej časti ich dvojkoalície, ale s postupujúcim časom som čoraz viac priklonený ku Kiskovi. Prídu mi rozhodne profesionálnejší a zásadovejší. Veľmi by som bol rád, keby si do parlemntu dostalo aj KDH, hoci ich hodnotové nastavenie mi nie je blízke, ich politiku považujem za veľmi triezvu a zásadovú. A Hlina je fajn, bez ohľadu na to ako naložil Kotlebovi.
Dlho som myslel, že budem voliť PS/Spolu hlavne, kvoli tej druhej časti ich dvojkoalície, ale s postupujúcim časom som čoraz viac priklonený ku Kiskovi. Prídu mi rozhodne profesionálnejší a zásadovejší. Veľmi by som bol rád, keby si do parlemntu dostalo aj KDH, hoci ich hodnotové nastavenie mi nie je blízke, ich politiku považujem za veľmi triezvu a zásadovú. A Hlina je fajn, bez ohľadu na to ako naložil Kotlebovi.
internetove fora nepredstavuju reprezentativnu vzorkuyoggy napísal:Tak SaS nam suverejne vyhrava v novom hlasovani. Pamatam si na rok 2016, kde po vsetkych forach ludia pisali, ze budu volit SaS a v prieskumoch mali 5% a nakoniec 12%.