ako uprimne ak je chalan naozaj aj pre nu otravny naozaj nechapem preco si ho nezablokuje...
Ale zase kde je napisane ze nemoze mať kamaratov ked je zadana pokial jej chalan nepise naozaj nechutne eroticke vtipky tak by som to az tak neriesil. Ale ked je vyslovene otravny zbytocne by som do neho neskakal fyzicky ako to uz niekto pisal moze sa to obratit proti tebe nedaj boze mu nieco urobis tak este zo seba urobi chudacika policia a pod...
Proste zablokovat ked ju bude fyzicky vyhladavat tak policia....
ono ak je naozaj namotany neni vhodne aby udrzovala komukaciu lebo v konecnom dosledku ho len drazdi.
ale na klasickom kamaratskom dopisovani nevidim nic zle... ale toto zjavne neni ten pripad
Co robit s týpkom, ktory neustale vypisuje mojej priateľke
Re: Co robit s týpkom, ktory neustale vypisuje mojej priateľ
no ved jasné nič uchylne jej nevypisuje to je ako ok. Ale na druhej strane: taka otazka ze sa viacckrat pyta na ten istyden ci pojdu von a ci pojdu len sami dvaja? A to vypisovanie vies, keby sa jej daky kamos spyta ja neviem ahoj ako sa ti dari po vyske a normalne si pokecaju to by som bol asi dickhead keby do toho zasahujem, ale posielat ja neviem kktiny z emefky, alebo dake trapne spravy uplne putanie pozornosti si na seba. Plus to ked ho poziadala aby prestal a on sa zacala vyhovarat a stale pokracoval, to ma tiez vytocilo. Toto som ja robil v 15 ked som chcel daku babu. Akoze ja neviem moja holka aj isla s nejakym kamaratom sama na pivo, dokonca s tym ze som povedal ze ja nejdem ked ho dlho nevidela nech sa zabavi tak s tymito vecami nemam problem nejak len henten pajac ma vytaca.kompi napísal:ako uprimne ak je chalan naozaj aj pre nu otravny naozaj nechapem preco si ho nezablokuje...
Ale zase kde je napisane ze nemoze mať kamaratov ked je zadana pokial jej chalan nepise naozaj nechutne eroticke vtipky tak by som to az tak neriesil. Ale ked je vyslovene otravny zbytocne by som do neho neskakal fyzicky ako to uz niekto pisal moze sa to obratit proti tebe nedaj boze mu nieco urobis tak este zo seba urobi chudacika policia a pod...
Proste zablokovat ked ju bude fyzicky vyhladavat tak policia....
ono ak je naozaj namotany neni vhodne aby udrzovala komukaciu lebo v konecnom dosledku ho len drazdi.
ale na klasickom kamaratskom dopisovani nevidim nic zle... ale toto zjavne neni ten pripad
Kazdopadne rozuzlenie normalne som sa s nou o tom porozpraval a je to vyriesene... ignoracia a ak bude spamovat uz bdue nasledovat doraznejsie vysvetlenie pripadne blok. Amen