Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)
Re: Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)
Podľa fotiek sa dá približne odhadnúť. Možno má na fotkách označené aj miesto. Ale nič ti nebráni spýtať sa jej 
vsak tak hladaj v insta cez lokaciu, logicky budes asi hladat zeny, ktore su v tvojom meste a nie na druhom konci republiky.martin0134 napísal:
To by mohlo byt fajn len cez insta nezistis odkial ta konkretna baba je pokial to tam nema napisane
kks chlapci, mne sa čo stalo. Stranu dozadu som písal o holke, s ktorou sme si začali písať počas jej pobytu na liečení, nebol som jej typ, ale písanie šlo super. Po necelých 4 mesiacoch intenzívneho písania si, kde keď som jej posielal fotky už mi dávala aj komplimenty, mali sme spoločných veľa veľa vecí, robili sme si už aj plány. Dohodli sme si po tak dlhom čase konečne to stretko, na Mikuláša, že pôjdeme spolu na trhy, obaja sme sa veľmi tešili, ja s balíčkom pre ňu . Prišiel som na dohodnuté miesto, ona píše, že ostaň tam, za chvíľu som pri tebe. To bola posledná jej správa. Badoo aj insta účet si zmazala (nie neblokla si ma, ale zmazala ich). Úplne mimo som z toho, nedáva to zmysel, aby utiekla, videla ma na desiatok fotkách, komentovala negatíva aj pozitíva, bola si vedomá ich, ešte v posledne dni mi písala, že krajší úsmev ešte na chalanovi nevidela. Toto sa proste nerobí, každý to rande aspoň pretrpí keď už tak a dá najavo čo si o tom myslí. Logiku nedáva, aj že to bol celý čas fake, poslala mi desiatky fotiek aj s rodinou, aj z aktivít, nikdy sme nežiadali a ani nepísali o nejakých intímnych fotkách, to takisto nedáva zmysel, aby sa vydávalo nejaké dievča za úplne inú, čo by z toho mala?.. fakt som z toho úplne mimo, ja musím nejak zistiť kde je pravda...
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
kks tak to je fail. veru aj mne by to nedalo spavat. snad zistis kde je pravda.
-
yoggy
Ked prerusila vsetky mozne kontakty, tak asi to moc nezisti
A nemyslim si, ze stoji za tu namahu ju kontaktovat, ona vie preco to urobila...
neverím variante ,že ma videla a zbabelo odišla bez jediného slova/správy.To,že nevyzerám na svoj vek vedela dopredu a tak zle na tom nie som aby ženy odo mňa utekali=to,že zrušila celý svoj insta to myslím potvrdzuje...pamätám si 2 dievčatá ktoré sledovala,tak možno im pošlem jej foto,či je to vôbec skutočná osoba...ja chcem vedieť pravdu,lebo celé to je zvláštne
Mne je uplne jasné o čo ide, nie si jej typ chlapa čo sa týka výzoru a je alkoholička aj ked sa lieči stále nou je a je vysoká pravdepodobnosť že nou aj ostane. Jednoducho možno citi ze by ste si niečim sadli a ked malo prísť ku stretku tak cuvla pretože si povedala ze niesi jej typ chlapa a že ona má problemy s alkoholom. To nemá zmysel, čisto teoreticky ak by si snou aj niečo mal napríklad aj vzťah nebál by si sa že opäť do toho padne? Alkoholici su schopný napáchať velké škody na partnerovom zdraví, obrať ho o peniaze a podobne. Príde nejaký väčší problém ktorý treba riešiť a takýto ludia to vedia riešiť len chlastom to mi ver. Bud rád že snou nič nemáš vyhol si sa velkým problemom. Podla mna zmazala svoj učet preto pretože má psychické problémy a určite nechce sa ešte stebou o tom baviť prečo neprišla na stretko, jendoducho je chorá a nebol by si snou šťastný, najdi si inu babu a ideálne na FB ked už tak. Tam vieš jej reálne meno aspon zväčša, či je zadaná ci slobodná a fotky a koho má v priateloch a podobne.
úplne mimo....už sa nikdy nedozviem pravdu,ako to v skutočnosti bolo
A keby si si overil jej identitu na tej inštitúcií v ktorej bola ubytovaná?tyler91 napísal:úplne mimo....už sa nikdy nedozviem pravdu,ako to v skutočnosti bolo
takéto pátračky nebudem robiť...celé to je tak zvláštne..prečo dokázala 4 mesiace viesť dlhé rozhovory,navrhnúť stretko a spraviť toto ? čo by z toho mala ? neverím,že celé to bolo skutočnosť,skutočne tam šla ona,videla ma a ušla,až tak zle na tom nie som a kvôli tomu by si nezrušila celý svoj IG...
Podla coho sudis, ze su ucty zmazane a nie len deaktivovane? Alebo nie si len bloknuty?
spravil som nový účet,nenašiel som ju pod jej nickom a ani v zozname followerov z jedného účtu čo si pamätám,že sledovala
Nemusis to brat tak osobne - ze to bolo kvoli tvojmu vyzoru. Mozno ju proste prepadla uzkost, panika, strach, ze sa ma s niekym novym stretnut a zareagovala skratovo. Mam kamaratku, ktora mala pred rande tiez vselijake divne stavy, viem si predstavit, ze takych dievcat moze byt viac. Skus tomu dat cas a mozno sa ti este ozve, resp. ju mozno este niekde najdes a potom ti mozno napise.
Je pravda,že písala,že je introvert a že zo začiatku sa bude hanbiť...ale zároveň písala,ako sa teší moc...
Je mi z toho celého strašne smutno
ako som tam sedel s prekvapkom pre ňu,taškou plnou sladkostí ktoré tak mala rada a do poslednej chvíle som dúfal,že sa ozve...
Je mi z toho celého strašne smutno
Ja by som ti poradil na ňu zabudnúť a posunúť sa ďalej. Keby ste sa už aspoň osobne poznali a ona ťa začala z ničoho nič takto ghostovať, tak by to možno stálo za zistenie príčiny, ale pri takýchto internetových známostiach to podľa mňa nemá zmysel.
Zbytočne si sa na ňu namotal ešte predtým, ako ste sa videli. Ak by sa ti ju aj podarilo kontaktovať, tak o náhradné rande by som sa už na tvojom mieste nepokúšal. Má očividne svoje problémy a ak nebola schopná ti ani len napísať, že sa ťa zľakla a nemyslí si, že stretko by malo nejaký zmysel, tak o vzťah alebo čo i len kamarátstvo s takouto nespoľahlivou osobou by som v žiadnom prípade nemal záujem.
Takéto správanie by sa dalo pochopiť možno u dieťaťa na 1. stupni ZŠ, ale nie u dospelej osoby...
Zbytočne si sa na ňu namotal ešte predtým, ako ste sa videli. Ak by sa ti ju aj podarilo kontaktovať, tak o náhradné rande by som sa už na tvojom mieste nepokúšal. Má očividne svoje problémy a ak nebola schopná ti ani len napísať, že sa ťa zľakla a nemyslí si, že stretko by malo nejaký zmysel, tak o vzťah alebo čo i len kamarátstvo s takouto nespoľahlivou osobou by som v žiadnom prípade nemal záujem.
Takéto správanie by sa dalo pochopiť možno u dieťaťa na 1. stupni ZŠ, ale nie u dospelej osoby...
Ja viem,máš pravdu...
Ale nedalo mi to a napísal som 2 babám čo ich sledovala a vôbec ju nepoznajú aj jedna z nich sa čudovala,že kto to je a prečo ju sleduje.
S najväčšou pravdepodobnosťou,všetko čo za tie 4 mesiace písala bola pravda,ale identitu si už vymyslela a po tak dlhom čase a do poslednej chvíle si myslela,že naberie odvahu sa mi ukázať,hoci vyzerá úplne inak,tak v poslednej chvíli sa zľakla a úplne prerušila kontakt.Nikde som nenašiel žiadnu stopu po fotkách,ktoré mi naposielala,nikdy odomňa nič nežiadala,čo by naznačovalo,že ma chce o niečo oj*bať,,,,smutný koniec celého tohto...
Ale nedalo mi to a napísal som 2 babám čo ich sledovala a vôbec ju nepoznajú aj jedna z nich sa čudovala,že kto to je a prečo ju sleduje.
S najväčšou pravdepodobnosťou,všetko čo za tie 4 mesiace písala bola pravda,ale identitu si už vymyslela a po tak dlhom čase a do poslednej chvíle si myslela,že naberie odvahu sa mi ukázať,hoci vyzerá úplne inak,tak v poslednej chvíli sa zľakla a úplne prerušila kontakt.Nikde som nenašiel žiadnu stopu po fotkách,ktoré mi naposielala,nikdy odomňa nič nežiadala,čo by naznačovalo,že ma chce o niečo oj*bať,,,,smutný koniec celého tohto...
podla mna to bol chlap
neviem či chlap,občas písala typické babské veci,žiadne vulgarizmy,bola veľká pedantka do školy,písala zdrobneniny,písala ako neznáša alkohol a cigarety...ak to bol chlap,neverím,žeby nepýtal odomňa fotky alebo nezačal mať náražky
Presne preto je dobré takéto internetové známosti čo najskôr poriešiť stretkom, na ktorom zistíš, či má zmysel pokračovať v nejakom snažení alebo nie. Inak to môže skončiť ako v tvojom prípade, kedy si stratil 4 mesiace času písania si v lepšom prípade s nejakou nespoľahlivou a nerozhodnou babou alebo v horšom prípade s chlapom...
Za tie 4 mesiace si mohol poriešiť aspoň 3 iné randíčka s 3 rôznymi babami.
Moja rada je, aby si nemal prehnané očakávania od neznámych báb, s ktorými si píšeš, a neplánoval si si v hlave už pomaly svadbu a rodinu. To ti pomôže sa rýchlo posunúť ďalej v prípade neúspechu.
Za tie 4 mesiace si mohol poriešiť aspoň 3 iné randíčka s 3 rôznymi babami.
Moja rada je, aby si nemal prehnané očakávania od neznámych báb, s ktorými si píšeš, a neplánoval si si v hlave už pomaly svadbu a rodinu. To ti pomôže sa rýchlo posunúť ďalej v prípade neúspechu.