Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)
Re: Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)
Plány sme si robili čo sa týka našich hobby,nikdy sme sa nebavili o svojich citoch k sebe a budúcnosti ako takej,trošku zvláštne napísala,že dúfa,že sa pri nej budem cítiť fajn a napísala aj vetu: "A ešte ďalšie prekvapko,ako budem vyzerať naživo" akokeby chcela niečo naznačiť,,,práveže strašne kamarátske to bolo,maximálne sme si písali,že sa teším,že ju objímem ak ju konečne stretnem,že je zvedavá na môj hlas,keby ste mohli jej správy si prečítať a spraviť si názor...hocikedy poslala foto čo robí,čo bolo v práci/v škole (fyzioterapeutka),bolo to veľmi uveriteľné všetko
Za tie 4 mesiace ste si ani raz nezavolali? Ak mala naozaj záujem, tak aspoň počuť tvoj hlas (ak by sa hanbila cez skype)
Možno podľa toho, ako by sa naozaj s tebou zhovárala cez telefón, by si mohol aspoň niečo vytušiť.
Možno podľa toho, ako by sa naozaj s tebou zhovárala cez telefón, by si mohol aspoň niečo vytušiť.
Nie,nikdy som to nenavrhol,chcel som sa proste nechať prekvapiť až na to stretko...
A zrejme ani telefónny kontakt ste na seba nemali. Veď keď ste sa mali stretnúť a niečo by sa zmenilo, ako by ste si dali vedieť. Všetko len cez internet? To majú všetci stále internet zapnutý v mobile?
posledná správa z jej insta: "ostaň tam kde si,idem k tebe"
Možno ju uniesli a vymazali jej existenciu z internetu.
to nie,ale ja proste premýšľam nad tým kde je pravda,počítal som so všetkým,ale s týmto isto nie...veď sa tak tešila,že ma spozná konečne a dáme si spolu obľúbený trdelník...Ešte týždeň pred tým si priala aby snežilo,aby to malo čaro,aj to sa splnilo...ešte sa smiala,že isto jej zavolá sestra,že kde sme aby ma predstavila... a so sestrou takisto kopu fotiek poslala...
Je tiež možné, že to bola nejaká psychicky narušená žena (alebo muž), ktorému takéto vypisovanie spôsobuje potešenie. Je to možno dosť pravdepodobné vzhľadom na odpovede, ktoré si dostal od tých 2 báb, ktoré followovala a absolútne netušili, kto tá osoba v skutočnosti je.
Ja by som na to na tvojom mieste čo najskôr zabudol a už sa k tomu nevracal, nemá to žiadny zmysel. Zobral by som si z toho max. ponaučenie do budúcna...
Ja by som na to na tvojom mieste čo najskôr zabudol a už sa k tomu nevracal, nemá to žiadny zmysel. Zobral by som si z toho max. ponaučenie do budúcna...
je to možné,ale z písania (gramatika takisto 100%tná) vyzerala byť veľmi rozumná a zlatá holka...ale hej,poučiť sa z toho,je asi to najlepšie čo sa dá z toho vyťažiť...
Mne tiež napadlo, či nemá nejakú poruchu, formy autizmu, schizofrénie...a zrazu, keď išlo do tuhého, tak nastal skrat, strach... ale to už môžeme vymyslieť hocičo.
-
yoggy
Kosice su dost velke na to, aby si niekomu ukradol identitu. To ze ti poslala, ze nieco robi, kludne moze mat z niekoho profilu na facebooku atd. Nabuduce si vypytaj timestamp.
A taktiez moze byt, ze je nenapadna myska a nikto ju nepozna.
Ale inak je pravda, ze 4 mesiace su dost dlha doba a ja by som to nevydrzal, ved to uz ani nie je o com pisat
Tam je to stretko minimalne potrebne, aby ste zacali pisat o inych veciach...
Ale inak je pravda, ze 4 mesiace su dost dlha doba a ja by som to nevydrzal, ved to uz ani nie je o com pisat
Kamarát si písal s babou tiež mesiace a nakoniec ho upozornil cudzí chalan na pokeci že, to je psychicky narušená baba ktorá kradne identity a je na vozíčku. Mala všetko krásne premyslené, naplánované a nič nenasvedčovalo tomu že by to mal byť podvod.
Hlavu hore a ideš ďalej.
Hlavu hore a ideš ďalej.
20 eur na to ze to bol chlap. asi si nevyrastal na pokeci, to by ti to bolo jasne hned.
do poslednej chvile dufal ze naberie odvahu ti to povedat a budete kamarati. ved on viditelne nic viac nechcel a ty tiez nie (ked ste za 4 mesiace neriesili nic len hobby)... ale ty si prisiel na stretko s darcekom v ruke a jemu bolo jasne ze z toho nic nebude...
sorry ze si robim srandu ale ak to bol ozaj chlap tak je to velmi komicky pribeh, hodny zfilmovania
do poslednej chvile dufal ze naberie odvahu ti to povedat a budete kamarati. ved on viditelne nic viac nechcel a ty tiez nie (ked ste za 4 mesiace neriesili nic len hobby)... ale ty si prisiel na stretko s darcekom v ruke a jemu bolo jasne ze z toho nic nebude...
sorry ze si robim srandu ale ak to bol ozaj chlap tak je to velmi komicky pribeh, hodny zfilmovania
Ja si myslím, že aj ja by som ťa vedel pri internetovom vypisovaní presvedčiť, že som strašne milá baba. Ak by som si k tomu hodil na profil ešte aj nejaké fotky peknej baby, tak si myslím, že s klapkami na očiach by na to neprišla drvivá väčšina chlapov... Teda až do prípadného stretkatyler91 napísal:je to možné,ale z písania (gramatika takisto 100%tná) vyzerala byť veľmi rozumná a zlatá holka...ale hej,poučiť sa z toho,je asi to najlepšie čo sa dá z toho vyťažiť...
Netreba byť taký naivný a veriť úplne neznámym ľuďom na internetoch...
chlapci, všetko sú to brutal teórie a možných scenárov je strašne veľa... máte pravdu, bol som príliš naivný, moja chyba... pri ďalšej známosti už na to pôjdem inak.... BTW, čo píše Filip, na tom liečení sa vraj spoznala so super babou ktorá bola na vozíčku a bola jej menovkyňa...
Ale toto všetko hrať ako chlap, tak to chce silný žalúdok no...
Ono aj tá verzia s chlapom nemusí byť nereálna, ku koncu sa mi zdal(a) už dosť iniciatívna, oproti začiatku
Ale toto všetko hrať ako chlap, tak to chce silný žalúdok no...
Ono aj tá verzia s chlapom nemusí byť nereálna, ku koncu sa mi zdal(a) už dosť iniciatívna, oproti začiatku
No ak je to tak, tak je to jasné a naďabil si zrejme na tú istú, čo bola už spomenutá. Je celkom zaujímavé, že niekoho napĺňa takýto "vzťah" (ju).tyler91 napísal:BTW, čo píše Filip, na tom liečení sa vraj spoznala so super babou ktorá bola na vozíčku a bola jej menovkyňa...
To si na ňu naďabil skrz pokec?
vieš mi dať ešte nejaký kontakt? alebo ti poslať "jej" foto?Filip87 napísal:Kamarát si písal s babou tiež mesiace a nakoniec ho upozornil cudzí chalan na pokeci že, to je psychicky narušená baba ktorá kradne identity a je na vozíčku. Mala všetko krásne premyslené, naplánované a nič nenasvedčovalo tomu že by to mal byť podvod.
Hlavu hore a ideš ďalej.
Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)
To mi kolega spomínal a bolo to dosť dávno. Takže ti asi už nepomôžem. Ale môžem sa skúsiť zajtra spýtať kolegu v práci.
Inak o online komunikácii bol natočený český mini seriál ako varovanie, "Marty is dead" (8 častí, zadarmo online na nete), a tam poukazujú na tie riziká, že nikdy nevieš, kto je na druhej strane.
Som naivný hlupák a poučím sa...Vždy som myslel,že fake-om ide len o to,aby človeka okradli,vylákali intímne fotky...neveril som,že človek je schopný vymyslieť takéto imaginárne príbehy,len aby si našiel známosť aspoň takto na diaľku