Akcie na ceny leteniek / dovoleniek a pod.
Re: Akcie na ceny leteniek / dovoleniek a pod.
mne este batoh nikdy nikto nemeral, ani ryan ani laudamotion ani level
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Dnes vecer letim wizzair vie-gdn tak som zvedavy ci ten batoh budu skumat 
Je tu toho v téme dosť veľa a nechce sa to cele čítať. Ale už dlhšie žijem v blízkosti Hamburgu. Esxituje nejaká jednoduchá apka, kde by som si vedel nájsť nejaké akciové ceny leteniek z odletom a pri letom do Hamburgu? Niečo aby som nemusel hľadať hodiny na 10-tich stránkach, ale či existuje niečo jednotné, kde nájdem všetko dôležité. Viete niečo odporučiť?
-
hojko
Site Admin
Google Flights, tam si kliknes na miesto odletu a neuvedies kam, vyberies si termin a mozes si na mape klikat co sa ti zapaci. Letenky vies kupit priamo cez Google, ci cez externe odkazy, ktore to ponuka. Skoda, ze nemaju webovu aplikaciu, hoci sa da ovladat aj priamo cez prehliadac na mobile, daleko lepsie je to klikat na PC.
Napriklad tyzdnove letenky v marci: https://www.google.com/flights#flt=/m/0 ... w;sd:1;t:e
//autoeditácia príspevku (26 Mar 2019, 11:21)
Na predoslej strane som riesil prestup na CDG v Parizi pri lete z Hong Kongu a naslednom 60min prestupe na let do Budapesti. Kedze mi len pristal o pol hodinu skor, hned prisiel vlak, presun cez letisko po pasoch, zdrzanie na bezpecnostnej kontrole, minimum ludi na pasovej kontrole EU pasov, tak som to nakoniec stihol v tom style, ze ma vyhlasovali na poslednu vyzvu ked som isiel na gate. Podal som pas, za mnou uzavreli gate a mohli sme letiet. Da sa povedat, ze keby som meskal 3 minuty, tak to uz asi nestihnem. Bol som z toho aj mierne sklamany, lebo som sa tesil, ze si zaplatim za 35 eur salonik, pockam 7 hodin na dalsie lietadlo a potom budem ziadat kompenzaciu. Nevadi. Na oplatku som ale nestihol prestup v Bangkoku, no dalsi let bol o dve a pol hodiny, takze pohoda.
Napriklad tyzdnove letenky v marci: https://www.google.com/flights#flt=/m/0 ... w;sd:1;t:e
//autoeditácia príspevku (26 Mar 2019, 11:21)
Na predoslej strane som riesil prestup na CDG v Parizi pri lete z Hong Kongu a naslednom 60min prestupe na let do Budapesti. Kedze mi len pristal o pol hodinu skor, hned prisiel vlak, presun cez letisko po pasoch, zdrzanie na bezpecnostnej kontrole, minimum ludi na pasovej kontrole EU pasov, tak som to nakoniec stihol v tom style, ze ma vyhlasovali na poslednu vyzvu ked som isiel na gate. Podal som pas, za mnou uzavreli gate a mohli sme letiet. Da sa povedat, ze keby som meskal 3 minuty, tak to uz asi nestihnem. Bol som z toho aj mierne sklamany, lebo som sa tesil, ze si zaplatim za 35 eur salonik, pockam 7 hodin na dalsie lietadlo a potom budem ziadat kompenzaciu. Nevadi. Na oplatku som ale nestihol prestup v Bangkoku, no dalsi let bol o dve a pol hodiny, takze pohoda.
Čaute,
chcem sa spýtať, máte niekto skúsenosť s tým, že ste chceli prepraviť nejakú tú ohnivú vodu v príručnej batožine? Čo som sa dočítal, akýkoľvek liquid sa dá prepravovať v maximálnom množstve 10 x 100 ml plastové flaštičky... platí aj to pre alkohol? To už asi neskúmajú čo v tom je, či áno? Proste keby som chcel aspoň pol litra domácej vziať, tak si mám zohnať flaštičky? Ten priesvitný obal či čo, to už dodajú na letisku?
chcem sa spýtať, máte niekto skúsenosť s tým, že ste chceli prepraviť nejakú tú ohnivú vodu v príručnej batožine? Čo som sa dočítal, akýkoľvek liquid sa dá prepravovať v maximálnom množstve 10 x 100 ml plastové flaštičky... platí aj to pre alkohol? To už asi neskúmajú čo v tom je, či áno? Proste keby som chcel aspoň pol litra domácej vziať, tak si mám zohnať flaštičky? Ten priesvitný obal či čo, to už dodajú na letisku?
neskumaju, co je v tom
staci zohnat dostatocne mnozstvo nadobiek, priesvitny obal na letisku nie vzdy je, ale mavaju to aj v domacich potrebách alebo drogeriach
staci zohnat dostatocne mnozstvo nadobiek, priesvitny obal na letisku nie vzdy je, ale mavaju to aj v domacich potrebách alebo drogeriach
-
hojko
Site Admin
Bezne ho vo svete dostanes zadarmo. Len v Bratislave som zan platil 1 euro
Mozno uz je bezplatne, neviem.
Schwechat? Čiže nie je problém, zohnať fľaštičky, nadávkovať, na letisku pri kontrole dať do vrecúška a hotovo.hojko napísal:Bezne ho vo svete dostanes zadarmo. Len v Bratislave som zan platil 1 euroMozno uz je bezplatne, neviem.
-
hojko
Site Admin
Schwechat aj Budapest boli tusim zadarmo. A vlastne vsade okrem Bratislavy. Problem by nemal byt, im ten skener oskenuje aj tekutiny a farebne odlisi, ze ci je vo flaskach voda, alkohol, chemikalia, ladovy caj, mlieko atd..., este to aj spocita objem na flasku, pripadne precita ciarovy kod z flasky.
Super, díka za info.
-
hojko
Site Admin
Tu mas par rokov stary clanok ku skenerom: https://www.aktuality.sk/clanok/472566/ ... -vo-flasi/ Prepodkladam, ze za tie roky je technologia este vyspelejsia.
mohol by mi niekto objasniť ako by som mohol najsť cenovo výhodne letenky ?
nejak mi nejde do hlavy ako je možne že z budapešte alebo bratislavy do dubrovniku v juni (včera hľadane) vyšlo pre dve osoby 660€ pričom je to "len" chorvatsko.
nejak mi nejde do hlavy ako je možne že z budapešte alebo bratislavy do dubrovniku v juni (včera hľadane) vyšlo pre dve osoby 660€ pričom je to "len" chorvatsko.
zaujimave ja som pozeral skyscanner a kyak a tam uplne mimo cien
, oplati sa ten pelikan ? do akej mieri je to vyhodne ist cez pelikan ?
to si nedokážeš posúdiť sám? veď vidíš ten rozdiel v cenach
Ja by som povedal ze najlepšie je kúpiť to na webe aerolinky
nie neviem lebo nesledujem letenky tak casto ako tovar v obchode , cize v tomto nemam prehlad co je drahe a co je lacne a co je best dealCheZteR napísal:to si nedokážeš posúdiť sám? veď vidíš ten rozdiel v cenach
Pelikan je rokmi overeny. Niekedy je cena na Pelikane rovnaka ako u aerolinky. Niekedy je vyssia. Ja radsej priplatim 15 eur na letenke, pokial je to letenka za 400 eur, pretoze servis a pripadne problemy riesim pekne v slovenskom jazyku rovno s Pelikanom, nie s dakou leteckou spolocnostou kto vie odkial. Mimochodom, Dubrovnik bol na leto teraz v akcii za asi 60 eur ci kolko, pred par dnami som to videl.
je ti jasne, ze ak je nejaky problem, tak pelikan komunikuje v tvojom mene s tou "dakou" aerolinkou, ze?