Akcie na ceny leteniek / dovoleniek a pod.
Re: Akcie na ceny leteniek / dovoleniek a pod.
ze ak vies po anglicky aspon napisat do chatu, tak nevidim dovod vyuzivat prostrednika, ktory nema pridanu hodnotu
Napisat po anglicky viem. Lenze raz som musel riesit telefonat pred odletom v zahranici s leteckou spolocnostou a tam to bol pre mna uz problem, aby som si dokazal prelozit co mi melie operator na linke a pohotovo reagovat. Preto tych par eur naviac nehra pre mna rolu. Samozrejme, ze ak by mal Pelikan letenku za 740 eur a na webe leteckej spolocnosti by to bolo 650 eur, tak kupim lacnejsiu variantu. Len ked ide o 8 alebo 20 eur, tak si to vezmem radsej cez Pelikan, kde mam ten servis obladom letenky v rodnom jazyku.
hej, lenze to predpoklada, ze to riesis s Pelikanom pocas ordinacnych hodin a stihnu to vybavit skor ako ty priamo
Letenky
Po-Pi: 08:30 - 18:00
So: 10:00 - 13:00
Napíšte nám
Po-Pi: 09:00 - 17:00
Letenky
Po-Pi: 08:30 - 18:00
So: 10:00 - 13:00
Napíšte nám
Po-Pi: 09:00 - 17:00
Pravdu mas, ze tam maju svoje ordinacne hodiny. Myslel som, ze hotline je tam nonstop. Nic to nemeni na tom co som pisal, ze to je pre mna prijatelnejsie z dovodu komunikacie v slovenskom jazyku.
co sa tyka batoziny , vidim u rayneru priplatok za kufor do 10kg a prednostny nastup do lietadla
- da sa to vybrat pri ceste tam a potom pri ceste naspet
z toho mi vychadza ze sa to plati 2x ( 2 cesty)
ale ked kupujem letenky pre dve osoby , je to kufor na osobu alebo to automaticky rata pre kazdu jednu osobu <- to na vyber nemam
- da sa to vybrat pri ceste tam a potom pri ceste naspet
z toho mi vychadza ze sa to plati 2x ( 2 cesty)
ale ked kupujem letenky pre dve osoby , je to kufor na osobu alebo to automaticky rata pre kazdu jednu osobu <- to na vyber nemam
Cesta tam a cesta naspať pre dve osoby sú v podstate 4 individuálne letenky. Batožina sa vzťahuje na letenku. Ak chceš +10kg batožinu a priority boarding pre dve osoby tam aj spať, tak to platíš v podstate 4x.
no ale nevidim nikde u rayanaru ze je to pre dve osoby 
Co pre dve osoby? Kazda osoba si plati batozinu samostatne. To nie je viazane na objednavku, ale cestujuceho.
Inak ak chcete garanciu vo vasej rezervacii, kupte si letenky cez Kiwi. V urcitych pripadoch garantuju prestup aj pri lowcostoch a mate slusnu sancu, ze na 24/7 hotline narazite na cecha, kedze HQ maju v Brne.
Akurat treba ratat tak 20 az 30% navyse oproti cenam priamo u spolocnosti. To uz si musi kazdy zvazit sam.
Inak ak chcete garanciu vo vasej rezervacii, kupte si letenky cez Kiwi. V urcitych pripadoch garantuju prestup aj pri lowcostoch a mate slusnu sancu, ze na 24/7 hotline narazite na cecha, kedze HQ maju v Brne.
Akurat treba ratat tak 20 az 30% navyse oproti cenam priamo u spolocnosti. To uz si musi kazdy zvazit sam.
NIE NIE NIE!!!melonSVK napísal:Inak ak chcete garanciu vo vasej rezervacii, kupte si letenky cez Kiwi. V urcitych pripadoch garantuju prestup aj pri lowcostoch a mate slusnu sancu, ze na 24/7 hotline narazite na cecha, kedze HQ maju v Brne.
garancia prestupu od kiwi je veeeeelmi nevyhodna z pohladu zakaznika
okrem toho, on neprestupuje
Preco nevyhodna? Nehovorim o navazujucich spojeniach vramci letu s prestupom, ale pri kombinacii lowcostov.
1. negarantuju ti, ze ti v pripade meskania zaplatia nahradnu letenku, su ochotni zaplatit iba nejaku ciastku, v zavislosti od zaplatenej ceny
2. odrbavaju s (ne-)zaplatenou batozinou
3. nechavaju si EC261
2. odrbavaju s (ne-)zaplatenou batozinou
3. nechavaju si EC261
hi , rad by som dokončil platbu cez ryanair
stretol sa niekto s podobným problémom ?
- akurat dorazil mail o rezervacii
stretol sa niekto s podobným problémom ?
- akurat dorazil mail o rezervacii
yoggy napísal:Vcera som mal to iste
ale mail dorazil o rezervacii
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ak ti prisiel mail, tak by si mal byt okjapaja napísal:
ale mail dorazil o rezervaciitak teraz si niesom isty skusim to vyhladat podla čisla
bol to asi len kratkodoby problem, vcera som kupoval letenky u Ryanairu a bez zadrhelov