Aký seriál začať pozerať

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Trussardi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Aký seriál začať pozerať

Príspevok od používateľa Trussardi »

Film navezujuci na serial Gomorra

retsil
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa retsil »

Major Lazer - tak nakoniec som si tento kratky animak pozrel cely, asi hlavne len kvoli tej muzike, ta je tam super, a tiez ma to len 11 casti po 10 minut.. da sa to pozriet cele online na https://www.youtube.com/watch?v=oZcc2oo ... TsXGH9vgfI
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

dva fajn serialy na Netflixe, ktore mozem len odporucit:
Sex Education https://www.csfd.cz/film/681071-sexualn ... a/prehled/
nepozerat trailer, popis na csfd o seriali by mal stacit na to, aby si vedel, ci to zaujme... v januari vychadza uz aj druha seria
How To Sell Drugs Online (Fast) https://www.csfd.cz/film/731163-jak-pro ... e/prehled/
nemecky serial, doslova jednohubka, 6 kratkych epizod
Watchmen na HBO ma nezaujal, ani neviem preco.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

https://www.csfd.cz/film/799416-od-kota ... komentare/

Odporúčam každému, výborne spracované, netflix, napínavý dokument o vrahovi.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Joj nový Dracula na Netflixe, mňamka, super. Fakt nový prístup k téme a parádny herec.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Na netflixáckom Draculovi pracoval aj slovenský filmový štáb, niektoré časti natáčali v Banskej Štiavnici a na Oravskom zámku. V titulkách majú vlastnú sekciu .. :)
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Videl som teraz opat zaujimave serialy, tak tu su, s kratkym komentarom:

You (78%)
Velmi zaujimavy serial o stalking-u, napinavy dej, zvraty, aj zaujimave spomienky, ale vsetko v rozumnej miere, neprekombinovane, odporucam si o nom zistovat co najmenej, pozor na spoilery.

Marianne (75%)
Horor - prekvapivo zaujimavy a v niecom aj vynimocny a iny, pritom tento typ s duchmi a posadnutim uz ma velmi nebavi, sklamalo ma aj viacero velmi vysoko hodnotenych filmov, o to viac sa mi pacil tento serial.

Altered Carbon (81%)
Par ludi sa na to v tejto teme pytalo, mne sa to zdalo dost prekombinovane, pride mi to ako trend, privela zvratov, casto sa miesaju rozne casove linie, tiez sa mi celkom nepacila ta hlavna myslienka prenosu vedomia (to je ale na samostatnu temu, ktora tu na fore je), prvej serii som dal 3/5*, myslim ze je tazke odhadnut, ci sa vam to bude pacit, je asi vacsia sanca ze ano, ale mozno vam to vobec nesadne.

Taken (79%)
Skvele a silne sci-fi z roku 2002, dostal som sa k nemu az nedavno, ak ste ho nevideli, odporucam.

Green Eggs and Ham (79%)
Animovany serial, myslel som si ze to nebude nic pre mna, typ animacie, obcasne basnicky, ale neskor ma velmi zaujal a prekvapil pribehom.

Gravity Falls (86%)
Dalsi animovany serial, trocha podobny ako Rick and Morty (nie vsak lepsi), ale iny, opat s trocha inym typom humoru.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

co som videl alebo mam rozpozerane a mozem len odporucit:
Unbelievable
podla skutocnej udalosti o problemovej tinedzerke, ktoru mozno znasilnili a mozno nie.
You
uz po 5 minutach som vedel, ze sa mi to bude pacit. taky typ stalking praktizujem obcas aj ja.
Spoiler
videl som jednu epizodu a na druhy den som sa v praci pochvalil kolegyni, co mi to odporucila (videla prvu seriu), ze sa mi to paci, lebo sa viem stotoznit s hlavnou postavou :lol: jej reakcia:
- ako mozes? ved on vrazdi ludi!
- uhm diky za spoiler, zlato.
o minutu na to prisiel do kuchynky kolega, ze jeho zena pozerala cez vikend nieco na netflixe a ze sa niekde v strede pozerania k nej pridal. nevedel povedat ako sa to vola, ani ako sa volaju postavy, len ze tam bol typek, co vrazdil zeny, s ktorymi randil ci co a ze na konci serie stretol zenu, ktora robi to iste. ja samozrejme nemam sajnu o com hovori, kolegyna tiez, ze to nepozna, tak ze kolega napise zene, ze ako sa to vola. zena mu odpisala, ze You. :lol: kolega videl polovicu druhej serie :lol: takze pri jednej kavicke s kolegami som mal vyspoilovany cely serial
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Sex Education vyšla 2. séria nedávno dosť odporúčam. Dokonca ani netreba nejak extra vidieť prvú sériu ktorá mi prišla o dosť slabšia oproti 2. Osobne som sa na ten seriál dosť namotal a po skončení som sa cítil prázdno. Snáď čoskoro príde 3. séria :D
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

K spoilerom (vseobecne), tie vazne nenavidim a ten trend, ktory som naznacil vyssie, je teraz v serialoch (aj filmoch) velmi casto, prva minuta prvej epizody a "spoiler" na 7. epizodu v lepsom, na poslednu epizodu v horsom pripade, alebo totalne rozhadzane casove linie, tak ze je zlozite sa v tom vyznat, ani uz nenapisu kedy sa jedna o minulost, potom do toho este sen alebo halucinaciu - a spat, toto sa nestalo, ale netrva to par sekund, ale aj ovela dlhsie.

Okrem toho su spoilery aj inde, hram online hru a troll v chate hodi spoiler na nejaky hit, ktory videl v kine, tiez na CSFD je ich vela, v komentaroch, diskusii, ale casto aj v zakladnom popise, aj v tagoch. Ja si uz len pozriem hodnotenie, zaner a fotky.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

som uplne zabudol spomenut druhu seriu Sex Education. nuz, stale je to taka sranda, co nevyzaduje rozmyslanie, ale nepacilo sa mi ako Otis bol zrazu uplny dick ku kazdemu naokolo a ako sme dospeli do stadia, kedy je v seriali(och) viac neheteresexualnych postav ako v Glee. pre mna druha seria stratila caro oproti tej prvej
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

The Outsider
Zatiaľ sú 3 časti už vonku z HBO produkcie. Musím povedať, že zatiaľ najlepšia serálová Kingovka. Pohlcujúca atmosféra, neočakávané situácie, výborná kamera.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

mirak2 napísal:som uplne zabudol spomenut druhu seriu Sex Education. nuz, stale je to taka sranda, co nevyzaduje rozmyslanie, ale nepacilo sa mi ako Otis bol zrazu uplny dick ku kazdemu naokolo a ako sme dospeli do stadia, kedy je v seriali(och) viac neheteresexualnych postav ako v Glee. pre mna druha seria stratila caro oproti tej prvej
Toto je práve veľký problém Netflixovských seriálov. Nahodia udičky v podobe prvej serii, ktorá je kvalitne vystavaná pretože potrebuje získať divákov. Následne po prvotnom úspechu dochádza na "dojenie" a seriál akoby prehodil do údržbárského módu - ani nevieš prečo to už pozeráš. (Stranger things; The end of the fuckin world; atď...)
Naopak HBO sa nebojí púšťať do minisérií a nenaťahovať ich za každú cenu. Za všetko spomeniem vynikajúci Chernobyl alebo Night off - Netflix by už niečo vymyslel aby dalsia seria bola.
nath4n
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa nath4n »

Viete poradit nejaky post apokalypticky serial? Bavil ma SEE. Rozmyslam nad serialom THE 100. Videli ste niekto? :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Narcos Mexico s02 od vcera vonku
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

nath4n - mohol by si napisat cele nazvy. Ja som videl viacero takych, ale skor ma sklamali, resp. su dost prekombinovane, o Altered Carbon som pisal vyssie. Mozno napis o com to ma byt, ci zombie ano/nie, ci to ma byt vazne, alebo aj ciastocne komedia a pod.

The Last Ship, starsi, celkom fajn, ale nic vynimocne.
Daybreak, ten sa mi velmi nepacil.
V Wars, tiez mi velmi nesadol.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Nathan: Videl som pred pár mesiacmi asi pol prvej série The 100, celkom ma to chytilo ale prestal som kvôli nedostatku času. Podľa odporúčaní sú vraj ďalšie série potom lepšie.

Inak, kukol som obe série You. Dosť dobré, podľa mojej chuti. :) Síce strašne pritiahnuté za vlasy a miestami riadne blbé, ale atmosféra super a 20 častí zbehlo ako voda. 1. séria ma bavila o niečo viac.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

tak ako som si to nepripustal a tak ma to chytilo a nepustilo
Sex Education S01
10/10
odporucam vsetkymi desiatimi :D
to je tak vtipne a tak pravdive ze to je az neuveritelne
treba ale povedat ze tomu strasne pomaha a dotvara to nadherne prostredie v ktorom ziju a odohrava sa to, nadherny jazyk a naozaj uzasny a fantasticky vyber hercov na jednotlive postavy
ta skola ktora vyzera ako skola pre xmanov ma dostava do kolien :D
ešte raz 10/10

The Outsider
1. diel WTF to je mega! 10/10
2. diel 8/10
zvysok zatial nehodnotim, musim povedat ze sa mi to uz tak nepaci a myslel som ze sa to bude vyvijat inak, zhodnotim ked dopozeram cele

Mandalorian
za mna sklamanie, je to strasne prehajpovane a pri tom tam dokopy o nic nejde, je to kratke, nic sa tam nestihne stať a už skončí epizóda, jeden jediný svetlý moment je Baby Yoda, ale je to málo, musím povedať že sme to s priateľkou ani neopozerali do konca
3/10

Peaky Blinders S05
najslabsia seria z pre mna jedneho z najlepsich serialov vobec, vraj bude ešte jedna seria a myslim ze by to mohla byt aj posledna, uz by to trebalo ukoncit
seriu nehodnotim lebo som ju uz videl davnejsie a popravde si uz ani nepamatam co sa tam dialo - to len na margo toho ze pre mna bola fakt najslabsia

Black Mirror S01 - S03
WTF :?:
10/10

inak videli ste niekto Yellowstone S02?
mne sa S01 velmi pacila ale do dvojky sa z nejakych pricin bojim ist
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Peaky Blinders - nezdala sa mi najslabsia, presiel som si vsetkych 5 za cca 3 tyzdne. Praveze hodnotim pozitivne vyvoj postav a celkovo situacie. Neda sa robit 5 serii o tom, ako sa snazis byt najlepsim bookmakerom v Birminghame..a budu vraj este 2 serie
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Outsider:
zacalo to tak super, ale po 2 dieloch to ako keby zamrzlo. vcera som pozeral 7 diel a mam pocit ze sa v nom absolutne nic nestalo. celkovo sa mi zda ze potrebovali natiahnut cas na 10 dielov, keby z toho spravili 3-5 miniseriu tak je to top, teraz to moze zachranit len nejaky super koniec, ale aj potom na ten serial asi velmi rychlo zabudnem.
Napísať odpoveď