Ak tu takáto téme je, tak sa ospravedlňujem. Riešim pre niekoho možno nepodstatnú vec. Ale dnes ma moja banka (slovenská sporiteľňa) vytočila posledný x. A rozhodol som sa, že prejdem k inej banke. Otázka však je aká ? Preto by som sa chcel opýtať Vás. Aké máte účty ? A čo si myslíte, ktorá banka by bola najlepšia / ktorú banku by ste si vybrali vy, ak by ste teraz zakladali účet ?
Nejaké info: Samozrejme chcem platiť čo najmenej za vedenie účtu, poplatky za výbery, posielanie v inej mene atď. Momentálne čo som googlil, tak rozmýšľam nad unicredit U konto. Je tam jediná podmienka a to: mesačný obrat aspoň vo výške 400€ (čo samozrejme spĺňam). No čo som čítal, tak všetko ostatné je spoplatnené, appka je vraj na nič atď. Ak chce človek iba účet kde mu bude chodiť výplata, tak je to dobrá voľba, inak však vraj nie. Jedná sa aj o to, že tohto roku by som si chcel vziať hypotéku. Preto by som to takto skĺbil. Ďalšou možnosťou je tatra banka, ktorá ponúka celkom ok veci pre mladých a dá sa napr. poplatok za vedenie účtu zmeniť platbami mobilom... (čo tiež nie je zlé) + k tomu je vraj appka na platby jednoduchá a dobrá...
Nejaké rady ?
Ďakujem za odpovede