Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Terminator: Dark Fate - 8/10
Avengers: EndGame - 9/10
The Operative - 7/10
Black and Blue - 7/10
Avengers: EndGame - 9/10
The Operative - 7/10
Black and Blue - 7/10
Two popes - mňam 8/10 ; ale užijete si to
Irishman - stále neviem či 7/10, ale skôr 8/10 ; nepochopil som význam tej dĺžky filmu: aj každú knihu musí osekať dobrý editor; konverzačne super, hercov si užijete, ale zas zázrak to nie je, každý z tých hercov má lepšie filmy
The Marriage
pre mňa film roka (teda 2019, nie 2020
) herecké výkony top, príbeh top, má to spád, má to obsadenie, má to emócie, je tam katarzia (s malým k)
Trhlina óooo čo sme my komu spravili? Najhoršie je, že pri sledovaní vyrušujú úplne pcviny, ktoré by si mal nejaký študent stážista pri natáčaní odsledovať... 1 auto na parkovisku obchodného domu je nonsens kedykoľvek, nie po skončení autogramiády aj treťotriedneho autora. Interiér 3 spojené veľké okná, vyjde do exteriéru a budova mini-pidi okná úplne iného štýlu... Geezus.
Irishman - stále neviem či 7/10, ale skôr 8/10 ; nepochopil som význam tej dĺžky filmu: aj každú knihu musí osekať dobrý editor; konverzačne super, hercov si užijete, ale zas zázrak to nie je, každý z tých hercov má lepšie filmy
The Marriage
Trhlina óooo čo sme my komu spravili? Najhoršie je, že pri sledovaní vyrušujú úplne pcviny, ktoré by si mal nejaký študent stážista pri natáčaní odsledovať... 1 auto na parkovisku obchodného domu je nonsens kedykoľvek, nie po skončení autogramiády aj treťotriedneho autora. Interiér 3 spojené veľké okná, vyjde do exteriéru a budova mini-pidi okná úplne iného štýlu... Geezus.
begbee, link na to "The Marriage"? Neviem to nájsť, aspoň nie pod rokom 19/20.
Tiez som hladal a rok 2017 ci co to bolo.
-
mirak2
Hardcore addict
asi myslel Marriage Story - https://www.rottentomatoes.com/m/marriage_story_2019
Marriage story
ospravedlnujem sa
ospravedlnujem sa
T6 Dark Fate (2019) - 5,5/10 to cgi sa nechyta na efekty z t2
-
lekoklatik
VIP
Terminator Dark Fate
ja zas musim povedat ze ja som sa paradne bavil. Zo zaciatku som prevracal ocami ale poslednych 80% filmu som sa fakt bavil. Bolo to vtipne, podla mna boli tie suboje paradne epicke, cgi sa mi velmi pacilo, som fakt ze prijemne prekvapeny. Paci sa mi ako sikovne ukazali dovod a povod niektorych postav. Ciselne to hodnotit nejdem, nechcem nikoho ovplyvnit. Ale pre mna urcite prijemne straveny cas.
ja zas musim povedat ze ja som sa paradne bavil. Zo zaciatku som prevracal ocami ale poslednych 80% filmu som sa fakt bavil. Bolo to vtipne, podla mna boli tie suboje paradne epicke, cgi sa mi velmi pacilo, som fakt ze prijemne prekvapeny. Paci sa mi ako sikovne ukazali dovod a povod niektorych postav. Ciselne to hodnotit nejdem, nechcem nikoho ovplyvnit. Ale pre mna urcite prijemne straveny cas.
Spoiler
ked arnold ukazal ze ma rodinu, tak som sa nezarazil ze "omg ved to je ko*ot, ved je to robot" ale rychlo som sa cez to preniesol a tento fakt mi pomohol sa na tom riadne bavit. tych 10minut v tom jeho dome bolo fakt super
a nakoniec vlastne vysvetlil ze to nie je tak celkom uplne jeho rodina, len im akoby vypomaha
ja som si to tiez uzil, nic som od toho necakal, viac menej od T2 som uz terminatora neriesil, ale toto bolo super, presne to co od terminatora ocakavas, zaujimave suboje a arnolda 
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Vcera som videl film Joker. Mal na CSFD uzasne hodnotenie, a tusim som kdesi videl, ze dostal zlaty globus. Ja by som mu dal akurat tak zlatu malinu. Cista nuda natiahnuta na 2 hodiny. Nechapem, co sa tolkym ludom na tom pacilo.
mozem si pozriet T:Dark Fate ked som videl iba T1 a T2?
pochopim to?
pochopim to?
-
lekoklatik
VIP
aj keby si nevidel ziadneho terminatora tak to pochopis. len by si sa smial trochu menej ale urcite pochopis.
Ano, pretoze dej Dark Fate nadvazuje priamo na T2 a ignoruje vsetky nasledujuce filmy (T3, Salvation a Genisys): https://www.postandcourier.com/free-tim ... d10d3.htmlCheZteR napísal:mozem si pozriet T:Dark Fate ked som videl iba T1 a T2?
pochopim to?
Star Trek: Picard S0101 - 9/10 - Ako fanusikovi Star Treku a scifi mi tymto ulahodili uz sa tesim na zvysok serie. 
Ford vs Ferrari 8/10
The Two Popes 8/10 - toto som si užil, hodne dobré herecké výkony
Doktor Spánok 7,5/10 - vraj volné pokračovania The Shining od Kubrika, kto má rád duchárčinu si tu príde na svoje, škoda že som si najskôr neprečítal knihu od Kinga, záver nebol celkom me gusta, ale zvyšok filmu bol fajn.
Dark Waters 8/10 - true story, hádam každý má doma teflonovu panvicu a ani nevieme čo je to za sv*nstvo, teda aspoň ja som nevedel, len ktora je teraz ta bezpečná.
The Two Popes 8/10 - toto som si užil, hodne dobré herecké výkony
Doktor Spánok 7,5/10 - vraj volné pokračovania The Shining od Kubrika, kto má rád duchárčinu si tu príde na svoje, škoda že som si najskôr neprečítal knihu od Kinga, záver nebol celkom me gusta, ale zvyšok filmu bol fajn.
Dark Waters 8/10 - true story, hádam každý má doma teflonovu panvicu a ani nevieme čo je to za sv*nstvo, teda aspoň ja som nevedel, len ktora je teraz ta bezpečná.
-
Arkaz
Addict
Jexi- za mna 10/10 fakt som sa pobavil 
Uncut Gems - je to už aj na netflixe. Adam Sandler tam podla mna zapadol perfektne, nemusel byt explicitne vtipny, ale tym ze si so sebou jednoducho uz nesie "komedialnu" auru perfektne doplnal komicku stranku hlavnej postavy. Nebolo to zlé, ako by povedal Danko: ani vizuálne.
Vtedy v Hollywoode
9/10
9/10
The Lighthouse - Oscara za kameru by si urcite zasluzil. ta je podla mna dokonala do najmensieho detailu.
1917 - takmer "nekonecne dlhe" zabery sa pozeraju velmi dobre, no u mna ma uz kamera vitaza.
1917 - takmer "nekonecne dlhe" zabery sa pozeraju velmi dobre, no u mna ma uz kamera vitaza.
-
DanielDevil
Addict
Gentlemen - 4,5* toto naozaj stojí za pozretie, rozbeh bol trošku pomalší, ale potom to nabralo slušné tempo