zdravim , co znamena pri fedexe:
In clearance process
Recommended action: No action required at this time.
Prisiel mi mail aj telefonat o tom ze sa mam zaregistrovať poslať udaje kvôli nejakemu konaniu minuly tyždeň mi došiel tovar bez problemov a nikto ma s ničim neotravoval až teraz.
na mail som odpovedal s dvoma obrazkami o uhrade 2usd..
v suvislosti s Vasou TNT zasielkou (doklady v prilohe) Vam v prilohe zasielame Zmluvu o poskytovani colnych sluzieb, ktora nam umozni zastupovat Vas v colnom konani pre tuto i vsetky dalsie zasielky dorucovane nasou spolocnostou. Vyplnenu a podpisanu zmluvu nam poslite, prosim, mailom na
[email protected] aj s nasledovnymi dokumentami:
- EORI registracia - doklad o Vasej registracii v centralom APV registri.
- kopiu Vasho obcianskeho preukazu*
- vypis z uctu, ktorym preukazete celkovu hodnotu uhradenu odosielatelovi, vratanie nakladov za prepravu
- kopiu Vasej objednavky (
eBay, PayPal a pod.), na ktorej je uvedene Vase meno a priezvisko
- dovozne prehlasenie (formular v prilohe)
- registracia do systemu elektronickej fakturacie (vyplneny a podpisany formular)
*Zahranicne osoby s prechodnym/ trvalym pobytom na uzemi SR – povolenie na pobyt.
Zahranicne osoby z tretich krajin a obcania EU – doklad totoznosti s uvedenim adresy trvaleho bydliska v zahranici (napriklad ID Card).
Po obdrzani vsetkych vyssie pozadovanych dokladov Vam zasleme zalohovu fakturu za colny dlh a nase colne sluzby. Na zaklade potvrdenia o jej uhrade predlozime colnemu uradu colne vyhlasenie a po vycleni Vam zasielku dorucime.
Nezabudnite prosim! Neskora odpoved, chybajuce dokumenty ci dokumnety zaslane s nespravnymi a nepresnymi udajmi, mozu zmenit rychle preclenie na zdlhavy colny proces a oneskorit tak dorucenie Vasej zasielky.
V pripade otazok nas nevahajte kontaktovat.
Dakujeme vopred za Vasu spolupracu.