Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa beardie »

To aj on, až priveľmi, a to pekne zvratenym spôsobom
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Ja ale nie som psychopat. Držím sa zásady "ži a nechaj žiť".
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pani klud, nerobte tu z Terepina nasilnika.
Vresso
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vresso »

beardie napísal:Incel ako sa patrí, dúfam, že miestni mládenci niečo také neplánujú

https://www.idnes.cz/plzen/zpravy/zdemy ... -zpravy_vb
Ako prepac, Terepin nech je aky je, ale toto bolo asi cez ciaru :roll:
Terepin
Addict
Addict

Ďakujem. Oceňujem to. O každú ženu/dievča, ktoré ma priťahovali, som prejavil záujem a každá ma odmietla. Ale nikdy som necítil potrebu sa jej za to pomstiť. Aspoň tu je vidno, ako ľahko sa dá niekoho zaškatuľkovať.

Mimochodom:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Chlapec má pravdu, že 99% chlapov (aj keď si myslím, že to percento je nižšie) nespraví ťah, pretože čaká na správny moment. Správny moment je ale podľa mňa pekná blbosť, pretože hanblivý trtko si vždy nájde výhovorku, prečo nemôže v danú chvíľu ženskú osloviť.

Hmm, a ako je najjednoduchšie sa od tých 99% odlíšiť? Správne, nerobiť to, čo robí tých 99% a mať gule ísť za tou ženskou. Ešte nikdy sa mi nestalo, že by ma nejaká ženská odkopla s tým, aby som ju neobťažoval. Ak teda samozrejme nezačneš konverzáciu ako starý úchyl a nepovieš jej rovno, že máš chuť ju strašne vyšukať u teba doma alebo podobné reči. Totiž už neraz som od kamošiek počul príhody tohto typu...
Terepin
Addict
Addict

Ja som si myslel, že takto prejavujú nadradenosť "alfa samci". :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

vela myslis.
Mirrorion
Star
Star

Príspevok od používateľa Mirrorion »

Pilifo napísal:Chlapec má pravdu, že 99% chlapov (aj keď si myslím, že to percento je nižšie) nespraví ťah, pretože čaká na správny moment. Správny moment je ale podľa mňa pekná blbosť, pretože hanblivý trtko si vždy nájde výhovorku, prečo nemôže v danú chvíľu ženskú osloviť.
musím sa ho zastať. pokiaľ to nie je balenie spolužiačiek na strednej škole, tak počet tých "správnych momentov" naozaj klesá, keďže dospelý človek rieši aj prácu, financie či rodinné vzťahy a vbehnúť do toho naslepo s pozvaním na kávu môže byť kontraproduktívne.
kulox
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kulox »

Terepin, ty máš problém s oslovovaním cudzích žien? Myslím na verejných priestranstvách, niekde kde tu ženu vidíš po prvý krát, a už ju nemusíš nikdy vidieť (tzn nie v škole alebo na kurze).
Terepin
Addict
Addict

Ja mám problém sa ozvať ku cudzím ľuďom všeobecne.
kulox
Light Expert
Light Expert

Prečo to potom v sebe nerozvíjaš a nevystavuješ sa tomu každý den? Vieš príčinu číslo jedna, ktorá ťa 10 rokov drží pozadu a spôsobuje ti osamelosť, ale nerobíš ani tak vela aby si to zmenil. Chápem to správne? To že zavoláš slečnu z triedy/kurzu von ti nijako nepomôže. Musí ísť o spontánne reakcie, práve teraz, ked si povieš - idem na to. A je jedno či na zastávke alebo v supermarkete.

Na internete je kopec článkov, aj na yt je dost videi a napadov ako prekonat social anxiety.. Čo z toho si vyskúšal?
Terepin
Addict
Addict

Náhodou, za tie roky som sa v tomto smere riadne zlepšil.

A opäť raz zdôrazňujem jednu vec: ak sa prihovárajúci muž žene páči, je to flirtovanie, ak nie, tak je obťažovanie. Nikto ma nikdy nepresvedčí o opaku. Verejne ma potupí a odrazu som stredobodom pozornosti. A ešte je tu riziko, že neďaleko je jej priateľ, ktorý by mi cvične jednu vrazil. Ja tieto problémy mať v živote nepotrebujem.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ty máš strašne skreslenú predstavu o realite.

Zaujímalo by ma, aký blbec by ti natiahol len za to, že si sa dal do reči s jeho frajerkou. Ak by to niekto spravil, tak si zarobí na poriadny prúser maximálne on a nie ty. Za ďalšie, ak ťa nejaká ženská odmietne, tak to nie je koniec sveta a verejná potupa. Predstav si, že nikoho neznámeho to absolútne nezaujíma. Ak by si to aj niekto na verejnosti všimol, akurát sa na tom pousmeje/poklepe si na čelo/posúcití s tebou a o minútu si to už nebude pamätať. To len ty si stále myslíš, že si stredobodom pozornosti a všetci si potajme šuškajú a ukazujú prstom na teba, aký si tragéd.

To isté si použil ako argument môjho návrhu v minulosti, aby si začal chodiť do posilky, keď máš nadváhu alebo si tintítko. Tvoj komplex ti to nedovolí a všetci sa ti budú po príchode do posilky smiať. Neviem ako iní, ale ja keď vidím v posilke niekoho tučného, tak ho skôr obdivujem, že sa snaží so sebou niečo robiť a nesmejem sa mu :roll: A za ďalšie, v posilke nepútajú pozornosť trtkovia, ktorí sú tam prvý raz, ale vypracované baby v športových podprdách :P Niekomu ako ty tam nikto nevenuje žiadnu pozornosť.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

osobne si myslim, ze oslovovat cudzie zeny v supermarkete a pod. miestach je nie najlepsia taktika. Zeny si cudzich chlapov ktorych vobec nepoznaju drzia od tela a podla mna je nizka sanca ze by ti napr len tak dali svoj telefon. Vzdy je lepsie sa zoznamovat zo zenami v "kontrolovanom" prostredi kde sa citiac bezpecnejsie a uvolnenejsie. Tj napr. na roznych kruzkoch, v zamestnani, v ramci nejakej pravidelne sa stretavajucej skupiny ci aspon cez niekoho koho dotycna dobre pozna a moze aspon trochu doverovat. Zena si chce svojho pripadneho buduceho partnera/milenca najprv otukat, mat o nom nejake nezavisle info, ako na co reaguje a na to treba prave to socialne "prostredie" kde prebiehaju interakcie.
Fyzicke cvicenie je dolezite, jednak zlepsuje zdravie a za druhe vyzor co nemusia vyzadovat vsetky zeny ale vzdy je to plus ked clovek vyzera dobre. Posilnovna je super, ale da sa kludne cvicit aj doma aj ked nie tak efektivne.
kulox
Light Expert
Light Expert

Terepin napísal:Náhodou, za tie roky som sa v tomto smere riadne zlepšil.
bla bla bla
Po prvé nikde som nevravel, že maš teraz vybehnúť na ulicu a oslovovať ženy za účelom získania kontaktu, zblíženia..
Po druhé, si neodpovedal na otázku, aké konkrétne kroky si urobil za tie roky aby sa tvoja situácia (komunikácia s ľudmi) zlepšila.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Presne ako pise Pilifo. Je to o komplexoch a vyhovorkach ako napriklad s tou posilkou. Ked som isiel prvykrat do posilky, tak som si tiez hovoril ako tam budem vyzerat, ze sa mi ludia budu smiat, ze mam 70kg, ze mam na lavicke nalozenych 25kg. A co sa stalo? Vobec nikto na mna nepozeral. Kamarat mi daval rady a ked som isiel sam a cvicil som zle cvik, tak prisiel ku mne uplne neznamy clovek, povedal mi ako to zle cvicim a nicim si chrbticu, ukazal mi ako to cvicit a pomohol mi so seriami ked som uz nevladal. Ked som zbadal tucneho cloveka v posilke, rozumej obezneho 150kg chlapa, tak som si povedal, ze je to parada, ze ten clovek chce nieco zmenit a zacal makat na sebe. Mal moj obdiv.

Toto leto som bo bicyklovat, vysiel som na jeden kopec, dal som si v restauracii polievku a asi kofolu, sedel von a jedol. Ku mne si prisadol tak 50 az 60-rocny chlap. Dali sme sa do reci. Jeho cas na ten kopec bol 2x dlhsi ako moj, musel ist strasne pomaly. Ja som ale vedel, ze pred desiatimi rokmi som to jazdil za rovnaky cas ako on a vedel som, ze som sa zlepsil len vdaka treningu a poctivej praci na sebe. Toho chlapika som pochvalil, ze ho obdvivujem, ze s jeho vahou a vekom sa vybral na tak tazky kopec, vytrapil sa a vobec dosiel, pretoze mozno 75 percent ludi by to vzdalo a otocilo sa. Chlapik na mna udivede pozeral, podakoval a povedal, ze taketo slova ho motivuju, aby sa snazil a zlepsoval. Potom som ho par krat este videl na rovnakom kopci, len ja som bol pesi ako turista, vzdy sme si zakyvali. Ak ho stretnem aj teraz v lete, tak sa ho popytam ako si zlepsil cas. Tym som chcel povedal, ze tiez som sa mu mohol vysmiat, ze je tucny, ze pomaly slapal a aky mal hrozny cas. Ale neurobil som to. Tak ako som to neurobil ludom v posilnovni. A neurobili to ani oni mne.

Ak zijes v predsudkoch a hladas dovody preco neist do posilnovne alebo sportovat, tak kludne, uz si ich nasiel. Potom sa nestazuj, ze ako vyzeras, ako sa nic nezmenilo. Pretoze ty to ani nechces zmenit.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

netreba sa bat v posilke cvicit aj s malymi vahami. Ja mam teraz dlhsie natiahnute slachy na ramene, tak tiez cvicim iba take zaciatocnicke vahy a nikoho to nezaujima..
23quick
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 23quick »

Terepin napísal: Na debilné otázky neodpovedám.
Škoda. Lebo si myslím, že ani sám nedokážeš odpovedať na moju otázku.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Co mas nove Terepin?
Napísať odpoveď