Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
23quick
Light Expert
Light Expert

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa 23quick »

Žiši Mária čo sa tu predvádza. Päť ľudí sa tu snaží niečo poradiť a autor témy ihneď reaguje útočne, negatívne, na všetko má výhovorku a aj tak si tvrdí svoje. Takýto prístup k životu a najmä sebe samému som ešte nevidel. To mi pripomína tu starú známu frázu ,,všetci ste k....i, len ja som lietadlo", však? Keby mi tu 5, 6, 7 alebo 8 ľudí napísalo, že ako sa mám správať, ako a čo zmeniť na sebe, tak ma ani nenapadne robiť si po svojom, pretože by som si uvedomil, že ten počet ľudí je veľký a že skutočne niekde robím chyby, aspoň by som o tom začal premýšľať.
DEVZYO1G
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Terepin napísal:Ja opíšem jednu jedinú a ty začneš tvrdiť, že viem o každej jednej. Brilantná dedukcia, Sherlock!
radsej by si sa mohol vyjadrit k tej viac podstatnej casti prispevku ty sherlock
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Vskutku. Najprv som si overil, či som jej vôbec sympatický a postupne som skúšal až do akej miery môžem byť pri nej otvorený. I tak sú ale vtipy, ktoré si pri nej nedovolím povedať.

//autoeditácia príspevku (04 Jan 2020, 13:28)
23quick napísal:Žiši Mária čo sa tu predvádza. Päť ľudí sa tu snaží niečo poradiť a autor témy ihneď reaguje útočne, negatívne, na všetko má výhovorku a aj tak si tvrdí svoje. Takýto prístup k životu a najmä sebe samému som ešte nevidel. To mi pripomína tu starú známu frázu ,,všetci ste k....i, len ja som lietadlo", však? Keby mi tu 5, 6, 7 alebo 8 ľudí napísalo, že ako sa mám správať, ako a čo zmeniť na sebe, tak ma ani nenapadne robiť si po svojom, pretože by som si uvedomil, že ten počet ľudí je veľký a že skutočne niekde robím chyby, aspoň by som o tom začal premýšľať.
Ako môj kamarát povedal: keby som ťa bol spoznal najprv cez internet, v živote sa ku tebe neozvem. Veľa vecí, ktoré napíšem, sa stráca v preklade a kontexte. Keby si ma bol stretol osobne bez toho, aby si vedel, že som to ja, len veľmi ťažko by si na to prišiel. Na to sa zhodli všetci, ktorí ma osobne poznajú.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Terepin
vsak normalne sa s nejakou najprv skamoš, nezavazne a casom uvidis ci by bol neskor zaujem z jej strany o nieco viac, s ked nie tak nevadi, lebo za tu dobu sa aspon naucis trochu viac komunikovat so zenami co vyuzijes pri dalsej kandidatke. Byt hned prilis otvoreny pri niekom s kym si zatial iba na kamaratskej rovine nie je vzdy dobry napad, nechaj tomu cas, nech nieje vidno ze prilis tlacis na pilu a ze automaticky od toho cakas vela.
Terepin
Addict
Addict

Vidíš, jedna sa ku mne ozvala ako prvá, povedala, že zniem ako Američan, ale pozvanie na kávu odignorovala. Na ženy potrebuje človek manuál, aby ich pochopil. Čo sa týka tej, ktorá si ma oťukávala, tak tam budem len čakať, čo sa stane.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Vsak to je v poriadku, ze teraz nepojde s tebou na kavu kazda ktorej sa spytas, kazda moze mat vlastny dovod preco odmietne. Ale este lepsie je zacat nezaveznejsie, proste spolocna aktivita, vylet v sirsej komunite, alebo kolektivna sportova aktivita a pod.
Terepin
Addict
Addict

Lenže problémom je, že akékoľvek pozvanie kamkoľvek bude považovať za rande.
Vresso
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vresso »

A ako sa posunul vztah s americankou? Uz boli prve meme co ste si poslali? Mozno nejake GIF horúce?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Terepin napísal:Lenže problémom je, že akékoľvek pozvanie kamkoľvek bude považovať za rande.
-ved prave preto treba sa s nou najprv spriatelit v tom kolektive aby to bolo take prirodzene.
Najlepsie mozno urobis ked pockas do doby kym nastupis niekde do zamestnania, tam bude viacej prilezitosti na zoznamenie.
Vresso
Light Expert
Light Expert

gogo956 napísal:
-ved prave preto treba sa s nou najprv spriatelit v tom kolektive aby to bolo take prirodzene.
Najlepsie mozno urobis ked pockas do doby kym nastupis niekde do zamestnania, tam bude viacej prilezitosti na zoznamenie.
Terepin, toto moze pomoct, alebo vyskusaj tiez pockat si ju po anglictine a sedovat a zistit jej navyky. Zistil, kde zije, kde pracuje, kde nakupuje. Nasledne jej mozes anonymne posielat zalubene basne do prace, alebo jej z anonymneho cisla volat neskoro vecer. To zeny miluju, ver mi.
Terepin
Addict
Addict

To ti aj verím, keďže veľa žien sa sťažuje, že sa jej muž nevenuje.
Vresso
Light Expert
Light Expert

Terepin napísal:To ti aj verím, keďže veľa žien sa sťažuje, že sa jej muž nevenuje.
No vidis, sikovny si. A kludne si rob aj jej fotky ako kraca po ulici. A potom jej ich mozes v skole ukazat, urcote sa potesi, kolko pozornosti si jej venoval. Ty este budes lamac zenskych srdc!
Terepin
Addict
Addict

Presne tak! Aspoň jej ukážem, ako veľmi mi na nej záleží!
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

Vresso napísal: Terepin, toto moze pomoct, alebo vyskusaj tiez pockat si ju po anglictine a sedovat a zistit jej navyky. Zistil, kde zije, kde pracuje, kde nakupuje. Nasledne jej mozes anonymne posielat zalubene basne do prace, alebo jej z anonymneho cisla volat neskoro vecer. To zeny miluju, ver mi.
Toto robil spoluziak na strednej nasej triednej ucitelke. :D :D Skoncilo to trestnym oznamenim a zakazom priblizovania. :D
Btw, ten spoluziak je presna kopia tuto Terepina. Aktualne ma 26, v zivote nemal frajerku a na fb dava pravidelne uplakane statusy, ze je sam a ze ho zeny nechcu.
nath4n
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa nath4n »

CrazyJerry napísal: Toto robil spoluziak na strednej nasej triednej ucitelke. :D :D Skoncilo to trestnym oznamenim a zakazom priblizovania. :D
Btw, ten spoluziak je presna kopia tuto Terepina. Aktualne ma 26, v zivote nemal frajerku a na fb dava pravidelne uplakane statusy, ze je sam a ze ho zeny nechcu.
Aj to sú životné skúsenosti :lol: :lol: :lol:
Terepin
Addict
Addict

Akurát, že ja na FB nie som.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

Vidíš, za 13 rokov si to nedotiahol ani na facebook a ty by si chcel vzťah :D
DEVZYO1G
Addict
Addict

Môžeš sa snažiť robiť si tu z toho srandu a zľahčovať to, ale naozaj tu miestami pôsobíš ako psychopat a podivín. Situácie ktoré tu opisuješ ako výnimočné, analyzuješ ich a reflektuješ na ne sú pre normálneho človeka súčasť skoro každodenného života a nejak ich nemá potrebu rozoberať.

Čo si spravil za posledných 24 hodín / za posledný týždeň / za posledný mesiac aby si spoznal nových ľudí a socializoval sa? Školu a certifikáty spomínať nemusíš, to nerobíš s úmyslom socializovať sa. Koľko a čo z toho sa odohrávalo vonku, v reálnom svete, a nie spoza PC?
Terepin
Addict
Addict

Bol som s partiou v meste.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Čo to zahŕňa? Spoznal si niekoho nového? Vyplývajú z toho ďalšie plány?
Napísať odpoveď