A pokec? No tam som odpísal XY slečnám, ktoré na skle hľadali pokec a fakt, že 90% z nich sa mi neobťažovalo ani odpísať (a to niektoré ani fotku nemali) ma rozhodne neteší. Už som z toho celkom zúfalý
Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)
-
Thrash/Death
Star
Re: Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)
Nedávno som začal používať Badoo, ale zdá sa, že to k ničomu nevedie. Síce mám tam len veľmi malú hŕstku matchov (čo už, som len priemerný chalan a žiaden Jožo Vajda), ale aj keď sa daným slečnám, ktoré mi dali srdiečko ozvem, tak väčšinou neodpísali, alebo komunikácia zakape po pár minútách a ja nechcem pôsobiť dotieravým dojmom a rozprávať sa tam sám so sebou. Má niekto podobné skúsenosti?
A pokec? No tam som odpísal XY slečnám, ktoré na skle hľadali pokec a fakt, že 90% z nich sa mi neobťažovalo ani odpísať (a to niektoré ani fotku nemali) ma rozhodne neteší. Už som z toho celkom zúfalý
Kamarát píše na Pokeci len babám čo nemajú fotku a má úspech. Za mesiac 2 - 3 [emoji533][emoji97] a je spokojný.
-
CrazyJerry
Light Star
Mne sa zas stava, ze na prvu spravu odpisu a potom uz nie
alebo odpisuju po 3-4 dnoch.
Stále lepšie ak by si s tebou chcelo písať za kredit [emoji23]
-
Thrash/Death
Star
to myslíš tie, ktoré ponúkajú rande za finančnú odmenu?Filip87 napísal:Kamarát píše na Pokeci len babám čo nemajú fotku a má úspech. Za mesiac 2 - 3 [emoji533][emoji97] a je spokojný.
Preco sa chces zoznamovat cez internet a nie realne niekde medzi ludmi?
-
Thrash/Death
Star
Lebo sa bojím oslovovať cudzích ľudí. Preto.
-
yoggy
Zaloz si temu ako TerepinThrash/Death napísal:Nedávno som začal používať Badoo, ale zdá sa, že to k ničomu nevedie. Síce mám tam len veľmi malú hŕstku matchov (čo už, som len priemerný chalan a žiaden Jožo Vajda), ale aj keď sa daným slečnám, ktoré mi dali srdiečko ozvem, tak väčšinou neodpísali, alebo komunikácia zakape po pár minútách a ja nechcem pôsobiť dotieravým dojmom a rozprávať sa tam sám so sebou. Má niekto podobné skúsenosti?
Pokial hladas nieco seriozne, tak asi ta sklamem, ale na tychto zoznamkach asi tazko nieco najdes. S mnozstvom moznosti rastie aj nevyberavost.
Nie nemyslím za odmenu. Normálne baby len vzhľad bol priemer, alebo podpriemer.
-
Thrash/Death
Star
Tak dobré pre neho.
Tému si zakladať nebudem. Len som sa chcel posťažovať tu, keďže do tejto sekcie som za 11 rokov odkedy som tu, nepáchol
Tému si zakladať nebudem. Len som sa chcel posťažovať tu, keďže do tejto sekcie som za 11 rokov odkedy som tu, nepáchol
Tych 11 rokov si mohol sledovat tuto temu - pokroky-v-socialnom-zivote-t64706.html
Travit cas online zoznamkami ma vyznam iba vtedy ak sa s dotycnou velmi rychlo stretnes nazivo tj maximalne do par dni. Inac je to zbytocne minanie energie a casu. Zeny totiz malokedy chcu zmenit "prijemneho pisatela" za realneho "partner/milenca". Samozrejme najdu sa aj vynimky. Ale ak vyzeras iba priemerne tak sanca na uspech nie je velka, hlavne mladsie rocniky su na vyzor velmi zatazene u starsich je to uz trochu ine, tam su ine preferencie.
To súhlasí. O mňa na zoznamke nikdy žiadna nezakopla, ale o môjho rozvedeného kolegu 40ka sa ženy doslova trhali. Telefón mu v jednom kuse vyzváňal a aj keď nejakú stratil, obratom mal ďalšiu. To proste nevysvetlíš.
bolo ti to vysvetlene uplne jasne niekolkokrat
len ty terepin to nechces pochopit. mam pocit ze vsetko analyzujes a rozoberas ale ked sa objavi 40rocny kolega co nema problem zbalit babu, tak ho proste odpises "to nevysvetlis" miesto toho aby si sa to snazil pochopit, zistit co robi dobre, ake su medzi vami rozdiely.
Ani on mi to nevedel vysvetliť. Urobil som presne to isté, čo on. A nič.
co si urobil presne to iste?
Stiahol si aplikáciu.
Vytvoril som si profil, vyplnil som si profil, použil svoju najlepšiu fotku a začal swipovať. Po mesiaci žiadna zhoda, ani žiadny like na profile. Keď som to ukázal kolegom, tak sa nezmohli na žiadne vysvetlenie. Oni boli totiž ako vy: tvrdili, že si len neverím, že nevyzerám škaredo, že nemám priateľku, lebo neskúšam, bla bla bla. Tak som si vytvoril profil, kde videli len môj výzor, rozmery a záľuby. A nič. Lenže ja som sa na tom zabával, pretože takýto výsledok som očakával. Ja nad takýmito veci fakt neplačem. Na to som už pristarý.aacid napísal:co si urobil presne to iste?
Ako sa dokazes zabavat na tom, ze si chudak? Z toho clovek nevyrastie. Teba tesi bolest? Mas radost z odmietnutia?Terepin napísal:... Lenže ja som sa na tom zabával, pretože takýto výsledok som očakával. Ja nad takýmito veci fakt neplačem. Na to som už pristarý.