Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)
Re: Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)
Pozeram fotky na nete a moze byt. Takze teoreticky to moze kludne byt baba zo Slovenska. Ak teda vylucime, ze je to daka blondavka norka ci danka, ktora bola v Humennom na vylete 
Bingoyoggy napísal:Hummensky zamok?
Pekne, pekne. Chce to ďalšie info.
hekerovi som poslal ďalšie info aj fotky...no neviem neviem či by niekto kradol identitu v tak malom meste ako VT..
Vobec nemusi byt z VT, ved to moze byt kludne niekto z Bratislavy kto sa len zabaval a pouzil fotky niekoho kto bol v Humennom na vylete. Stopy ziadne.
neviem no,podľa písania bola z východu...bavili sme sa o nárečí,vtipoch o východnarčine...aj jej občas vyskočilo slovíčko po východniarsky v debate...
Ja som si pred rokmi písal s anonymnou babou a bavili sme sa o záverečnej práci v škole, posťažovala sa na tému a ja som ju podľa toho "vystopoval" skrz databázu záverečných prác
Síce mi to k ničomu nebolo, lebo i tak sme sa nikdy nestretli, ale zo zvedavosti som skúsil. Tým chcem povedať, že ak pouvažuješ, možno nájdeš v tej debate čosi, na základe čoho by sa dala odhaliť, nemusia to byť ani fotky.
Alebo to už nechaj tak a pokračuj ďalej.
-
yoggy
Pokial nema clovek co robit, tak preco nie 
Skontaktoval som sa s jedným chalanom (ktorý mi príde tak trošku na hlavu) ktorého spomínala na ig a vyzerá to na scenár ktorý som najviac tipoval.Fotky sú kradnuté a poznali sa nejak cez školu,čiže kamoške kradla fotky...len ten pako mi nechce dať kontakt na tú jeho kamošku,s ktorou som s najväčšou pravdepodobnosťou si písal...riadny bizár toto kks
sak co, uz mas vyriesene. oklamala ta. ozaj to chces dalej riesit? co vyriesis? ze jej budes online vypisovat ze preco ti to spravila? ci sa ju budes snazit presvedcit? nech ti da sancu? "napravit" ju?
nie nie,kašlem na to už
Ja ta chapem, ze dalej bojujes, pretoze chces poznat aspon pravdu.
no aspoň ty to chápeš,za 4 mesiace si na človeka dosť zvykneš...a zvedavosť je prirodzená...prečo to spravil...podľa správ rozumný človek a v skutočnosti asi psychicky chorá...ponaučenie veľké z celého tohto...hoci miestami som mal z nej zvláštny pocit,ale človek trošku podľahne realite
Ak by ti ten týpek dal na ňu kontakt, tak čo tým vyriešiš? Myslíš si, že sa ti prizná, že ju baví vodiť ľudí za nos cez internety a potom ich ghostovať?
Si na celú tú situáciu príliš fixovaný a reálne ti to nijako nepomôže. Chodiť už s ňou nezačneš (aspoň dúfam pre tvoje dobro), takže je na čase akceptovať, že kopa ľudí je čudákov (hlavne na internetoch), ktorí sa možno nudia a toto je spôsob, ktorý ich baví a napĺňa.
Si na celú tú situáciu príliš fixovaný a reálne ti to nijako nepomôže. Chodiť už s ňou nezačneš (aspoň dúfam pre tvoje dobro), takže je na čase akceptovať, že kopa ľudí je čudákov (hlavne na internetoch), ktorí sa možno nudia a toto je spôsob, ktorý ich baví a napĺňa.
Nakoniec som našiel majiteľku fotiek,len som jej napísal,že niekto jej kradne fotky a vydáva sa za ňu...ja ani neviem teraz či písala o svojom reálnom živote a len fyzicky sa prezentovala kradnutými fotkami alebo úplne si žila svoj imaginárny svet,ale to už nechcem ani vedieť...
Ale viem pravdu aspoň...musím uznať,že som bol dosť naivný,ale mala to celkom dobre premyslené...beriem si z tohto veľké poučenie...hlavné je,že fyzicky som neprišiel o nič,iba som jej spríjemnil nudné večere...
Ale viem pravdu aspoň...musím uznať,že som bol dosť naivný,ale mala to celkom dobre premyslené...beriem si z tohto veľké poučenie...hlavné je,že fyzicky som neprišiel o nič,iba som jej spríjemnil nudné večere...
Aké máte skúsenosti so zoznamkami cez Azet ?
normalne, napisete si, stretnete sa, porobite co potrebujete a potom jej zaplatis a ides domov.
Plus mozností navyše: napriklad po obdržaní penazi sa zjaví akože frajer/manžel/brat*otcovkonabratranec a budeš utekať na pol žrde ; prípadne ťa na miesto po chvíli kontaktuje tlupa fešákov, ktorým aj mobil bude dobrý a podobneaacid napísal:normalne, napisete si, stretnete sa, porobite co potrebujete a potom jej zaplatis a ides domov.