Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
retkvic
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa retkvic »

@ephramkomna by skôr zaujímalo či je to bežná prax obnovovať si vlastný vozový park firmy ako je sad zvolen na úkor daňových poplatníkov, nemá to firma náhodou zatiahnuť z vlastného vrecka? Lebo tá 10 ročná zmluva, ktorú si zastupitelstvo s väčšinou smeru schválilo mala zakotvene, že ak si sadka zmodernizuje vozový park, tak sa jej predĺži na ďalších 5 rokov. Oni si teda nakúpili nové busy a počítajú, že im to kraj zaplatí, kraj im chcel dať teraz nejakú vraj nevýhodnú zmluvu na dva roky a tak oni súdou cestou požadujú požadovali zaplatenie všetkých výdavkov spojených s nákupom tých nových busov. Teda fakticky im kraj zaplatí nový vozový park, tak to by som aj ja chcel takto podnikať.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Problém je, že práveže oni ani nič nemodernizovali, len chcú brať prachy, ktoré sa klasicky niekde "stratia". A áno, dotácie strategickým podnikom sú u nás bežná prax. Či tvoja firma bude strategický podnik alebo nie, o tom rozhodujú tvoje väzby na SMER. Nedávno Češi mapovali, ako sa Babišovi darí podnikať na Slovensku. A jeho Duslo Šaľa získalo suverénne najvyššie dotácie a daňové prázdniny (10 rokov Babiš nemusí zaplatiť ani cent na daniach!!!). Dokonca vyššie než automobilky. Všetko za jednofarebnej vlády SMERu. A to Duslo Šaľa nevytvorilo navyše ani jedno pracovné miesto, nič nemodernizuje, zamestnáva obmedzený počet ľudí v limitovanom sektore, na ktorý sa neviažu žiadni subdodávatelia a je nereálne, aby sa taká fabrika (ktorá tu je cez 60 rokov) presťahovala niekam do Indie.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Mna hlavne zarazil tento clanok, co postol niekto na smecku, od nejakeho odbornika na dopravu
https://www.bystricoviny.sk/blog/marek- ... F4vjWZ9n7o
Teraz som si pozeral, a prebrali to aj na hlavnych spravach.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

A inak - doma všetci zdraví?

//autoeditácia príspevku (29 Jan 2020, 20:45)
Mňa hlavne zaráža, ako jednoducho väčšina mladých naletí - a je mi z toho hodne smutno ...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Vlastnú medicínu by mohli okúsiť častejšie. :lol:
Prílohy
83325465_2695379200509934_5887091662374567936_n.jpg
83056889_10221552582582550_7683538613841166336_n.jpg
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

ephramko napísal:Vlastnú medicínu by mohli okúsiť častejšie. :lol:
Je az prilis okate, ze autor to myslel ako satiru/parodiu a nie ako dezinformaciu. Keby to bolo napisane viac uveritelne, tak je s tym viac zabavy.
gorsche
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gorsche »

Hlavne to je anglicky. To bezny fanusik LSNS neda.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

https://slovensko.hnonline.sk/2080340-k ... ciu-skutku
Kotlebovi hrozí, že by mohol dostať až osem rokov. Sudkyňa zvažuje, že sprísni kvalifikáciu skutku
Zial mylsim si, ze sa mu to prepecie, rovnako ako zenuzivanie maloletych.

//autoeditácia príspevku (30 Jan 2020, 20:39)
https://domov.sme.sk/c/22311552/special ... nosti.html
Dalsi Kotlebovec odsudeny.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Súdiť ho bude sudkyňa, ktorá teraz súdi Kočnera v prípade objednávky vraždy a ktorá v minulosti poslala ministrov za SNS do basy. :smt059 :wink:
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Nie som volič Kotlebu ani Blahu,ani fanúšik Daňa,ale príde mi toto všetko trápne a úbohé súdiť ľudí podľa čísiel,že niekto povie nahlas "Na stráž",že niekto má fotku s kosakom,že niekto točí videá a "vyhráža" sa tam...
Tu človek dobije človeka na ulici dostane 6 rokov,fitnesska zrazí dvoch ľudí dostane podmienku.
Nech odsúdia ľudí,ktorý reálne niečo spáchali a ublížilo to iným.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Vieš, to si hovorili aj v 1933 v Nemecku, nikto nečakal, že o pár rokov neskôr začnú vyhladzovať skupinu obyvateľstva len kvôli pôvodu

Slová sú občas mocnejsie ako ciny
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

myslim si, ze je prve poucenim sa z 20. storocia trestanie ludia za gardisticke pozdravy, komunisticke symboly alebo vyhrazenie sa zabitim pred desiatkami tisic ludmi.
lebo my, ludia, sme si pred 97 rokmi tiez hovorili, ze ten kriklun v pivarni nikomu nic neurobil a je trapne ho sudit za vyhrazky Zidom.
tak isto by este skor, pred 105 rokmi nikto nepovedal, ze ti s cervenou vlajkou v Petrohrade budu mat nasledovatelov, spachaju najhorsie genocidy a znicia vnimani sveta celym generaciam.
videli sme aj co rozne nacionalisticke reci porobili v Juhoslavii ci v Rwande. a to bolo pred menej 30 rokmi, ak by niekto skusal argument "to bolo davno".
tyler91
King
King

áno,ja chápem,že netreba to podceňovať.
Ale najprv by mal poriadok so skutočnými zločincami,ktorý reálne niečo spáchali a potom sa môžu hrať s takými ako je Blaha,Daňa s Vaským a Kotlebom
Skúste sa vžiť do kože muža,ktorému zápasník zrazil ženu v meste,na prechode pre chodcov,išiel cez 70km/h,má najmenej 50 priestupkov a po dlhoročnom súdnom naťahovaní dostal podmienku.
Čo si má takýto muž myslieť,ak v novinách vidia ako súdia Kotlebu za to,že vypísal šek na 1488€ a "hrozia" mu 8 roky v base,veď to je výsmech.
Nezastávam sa Kotlebu,ja vravím ako sú tie tresty u nás nastavené čo má akú priroritu
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Trochu zvláštna úvaha... Reálne spáchali aj oni.
jackb
Redeemer
Redeemer

viem sa vzit. pred 12 rokmi statna firma sposobila zabitie z nedbanlivosti a urobila vsetko pre zmarenie vysetrovania. nikto nesiel pred sud, nikto nesedel, spis zapadol prachom.
chcem aby bol ten chlap v base, znamena to, ze mi dnes bude jedno, ze zakony porusuju tvorcovia videi na YT ci hlavne tvare politickych stran.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Človek, čo verejne šíri fašistické myšlienky a heslá, podnecuje ľudí k rasizmu a k nenávisti je pre spoločnosť omnoho nebezpečnejší, než týpek čo jazdí nezodpovedne. Samozrejme má byť potrestaný aj jeden aj druhý, ale netreba teraz bagatelizovať Kotlebovu reklamu na fašizmus.
tyler91
King
King

To je podobné, ako keď Fica obvinili na základe jedného videjka a nie za korupciu, podvody a napomáhanie mafii.
Chlapci ešte raz, ja nie som zástanca Kotlebu, ale nech ho odsúdia za niečo vážnejšie, proste mne to príde komické ho obviniť z jednej konkrétnej sumy. Takéto obvinenia, by som čakal v nejakom Lichtenštajnsku, kde súdy nemajú čo robiť, tu sú omnoho horšie zločiny nepotrestanéTo len ho posilňuje, podobne ako keď Kiska naženie osadníkov na jeho prejav, takéto veci mu len pomáhajú
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Nerobiť nič a ignorovať problém pomôže?
tyler91
King
King

Ver mi, to čo spravil Kiska, že nahnal proti nemu osadníkov, kde si v Sabinove pomôže len Kotlebovi,normálny človek si povie just, nech Kisku porazí, dám hlas Kotlebovi.
Kiska proti ním odmieta diskutovať, mne sa páčia Sulíkové slová, treba ich v tých debatách odborne ničiť, dokázať tým ľuďom, že ich kandidátka je plná hlupákov, ktorý nikdy nič by nevylepšili, práve naopak
jackb
Redeemer
Redeemer

tieto myslienky, ze Kiska na chrbte nanosil Romov a ze je potrebne nicit nackov argumentami citam uz tyzden od roznych ludi.
vidis tu v diskusii vzorku volicov Kotlebu? zdielaju bludweby a maju ich za Pismo svate. argument odbornymi pracami vysmeju, zvalia to na NWO a ine. kde prameni presvedcenie, ze ak by mal Kiska duel s Kotlebom a Andrej by Mariana argumentacne rozbil tak ako Marek (Mladi proti nacizmu) dievcatko z Kulturblogu tak by si bezna kotleba povedala "aa, to je mudry Andrej, radsej jeho ako Maňa". prave naopak. ako sme to videli aj tu na fore: "tomu Luciferomvu synovi to napisal Butora, ktory je agent CIA! nasmu Majkovi protirecil. lup a uže jeden prasivy. poviem aj nerozhodnotemu kolegovi ako nasmu robi ten American zle, aby volil nasho"

a preco stihali Fica za "schvalovanie trestneho cinu" a nie pre napojenie na mafiu? lebo to schvalovanie trestneho cinu videl kazdy, kto to video pozeral a nebolo potrebne ho zlozito dokazovat. a okrem toho, Al Caponeho tiez nezavreli za porusovanie prohibicie, vrazdy a kadeco. zobrali za danove podvody.
Napísať odpoveď