Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
Treba sa zmieriť s tým,že 40% ľudí na Slovensku,bude voliť Kotlebu,SNS,SMER,Vlasť a ich názor nezmeníš
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ano treba urobit poriadok s nastavenim trestov, ale stihanie za propagaciu symbolov je spravne a je mylne mysliet si opak. ako bolo napisane, jeho dopad moze byt ovela sirsi ako jeden mrtvy na prechode. volit ich bude dost ludi, ale kazdy nerozhodnuty, ktory sa nakoniec vdaka kampaniam rozhodne volit inu stranu je vyhra
ja chcem menit nazor? boh ochranuj.
akcie demokratickej opozicie maju este dalsie dva nasledky: ukazuju ludom, ktori si nezelaju mat snemy kotlieb vo svojom meste, ze nemaju podporu len v Bratislave ci Nitre. ale aj v mestach na Vychode, ktore len tazko ukazeme na mape. a dolezite je aj ukazovanie, ze volici demokratickej opozicie neziju len v "bratislavskej kaviarni", robia tam v jednom z korporatov a dokazu si kupit bezkofeinove sojove latte a proti kotlebam bojuju zasadne meme na socialnych sietach. su to ludia, ktori ziju na Vychode, Severe aj Juhu a vyjdu na namestia, kde by od volicov kotlieb mohli ostat na hubu. to je dolezite ukazovat.
ja som mal pocit, ze prave ty by si prijal Sulikovu metodu a ukazal kotlebam, harabinakom a inym, ze ich kandidati su tupy dobytok. asi som to zle precital.tyler91 napísal:Kiska proti ním odmieta diskutovať, mne sa páčia Sulíkové slová, treba ich v tých debatách odborne ničiť, dokázať tým ľuďom, že ich kandidátka je plná hlupákov, ktorý nikdy nič by nevylepšili, práve naopak
akcie demokratickej opozicie maju este dalsie dva nasledky: ukazuju ludom, ktori si nezelaju mat snemy kotlieb vo svojom meste, ze nemaju podporu len v Bratislave ci Nitre. ale aj v mestach na Vychode, ktore len tazko ukazeme na mape. a dolezite je aj ukazovanie, ze volici demokratickej opozicie neziju len v "bratislavskej kaviarni", robia tam v jednom z korporatov a dokazu si kupit bezkofeinove sojove latte a proti kotlebam bojuju zasadne meme na socialnych sietach. su to ludia, ktori ziju na Vychode, Severe aj Juhu a vyjdu na namestia, kde by od volicov kotlieb mohli ostat na hubu. to je dolezite ukazovat.
To ale nebol obyčajný človek, ale "náš človek"...konkrétne Bodorov. Garantujem ti, že ten má v Nitre kopu podplatených sudcov na prvostupňovom súde. Blížia sa voľby, je dosť strán, ktoré chcú s Bodorom a ďalšími zjednať spravodlivosť.tyler91 napísal:Skúste sa vžiť do kože muža,ktorému zápasník zrazil ženu v meste,na prechode pre chodcov,išiel cez 70km/h,má najmenej 50 priestupkov a po dlhoročnom súdnom naťahovaní dostal podmienku.
Súhlasím s tebou ale v tom, že Slovensko potrebuje komplexnú reformu trestného zákona. Máme strašne nízke trestny za násilnú činnosť. Obete majú problém sa domôcť normálneho majetkového odškodnenia, ktoré by aspoň pokrylo náklady na liečbu a ušlú mzdu. Naopak je mnoho skutkov, kde by som namiesto basy udeľoval alternatívne tresty. Minimálne vysokú pokutu, ktorá by sa určovala na základe majetkových pomerov odsúdeného. Človek, ktorý zarobí 100.000€ ročne nemá čo dostať pokutu 5000€ ako nejaký obyčajný zamestnanec, ktorý nezarobí ani priemer v SR v hrubom. Plus by som dal samosudcom voľnú ruku v udeľovaní kreatívnych alternatívnych trestov, ako to majú v USA. Bašternák spôsobil nám všetkým škodu, tak by som ho rád videl robiť pár rokov niečo spoločensky prospešné, opatrovateľa v domove dôchodcov, vodiča autobusu, sociálneho pracovníka pre ľudí bez domova a pod. Plus samozrejme pobrať majetok jemu aj rodine. Nech si na pár rokov skúsi, aké je to sa živiť prácou. Lebo takto je v base, kde zase žije z našich peňazí.
Súhlasím,slovenským sudcom chýba kreativita a možno aj možnosť robiť exemplárne tresty
https://www.cas.sk/clanok/937275/znama- ... a-slobode/
Tu možno kvôli mobile zabije 2 ľudí,avšak stačí vyjadriť úprimnú ľútosť a všetko je prepačené...
Takisto sa mi nepáči,že alkohol je tu poľahčujúca okolnosť.Ako keď ten šialenec dokopal chudáka filipínca a skúmali či bol príčetný,či vnímal realitu lebo vraj vypil 15 vodky.Nútil ho k tomu niekto ? veď ten alkohol vypil dobrovoľne a sám dobre vie,že je po ňom agresívny,tak čo tam skúmajú či a koľko mal vypité ?
Prepáčte,sme trochu mimo témy,len som mal potrebu to tu napísať,ako u nás sú zle "ohodnotené" trestné činy a následné tresty...
https://www.cas.sk/clanok/937275/znama- ... a-slobode/
Tu možno kvôli mobile zabije 2 ľudí,avšak stačí vyjadriť úprimnú ľútosť a všetko je prepačené...
Takisto sa mi nepáči,že alkohol je tu poľahčujúca okolnosť.Ako keď ten šialenec dokopal chudáka filipínca a skúmali či bol príčetný,či vnímal realitu lebo vraj vypil 15 vodky.Nútil ho k tomu niekto ? veď ten alkohol vypil dobrovoľne a sám dobre vie,že je po ňom agresívny,tak čo tam skúmajú či a koľko mal vypité ?
Prepáčte,sme trochu mimo témy,len som mal potrebu to tu napísať,ako u nás sú zle "ohodnotené" trestné činy a následné tresty...
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
typer uvedomsi, ze je dost rozdiel a to aj z pohladu prava, ci dany skutok bol spachany zamerne alebo nie.
A k vozeniu ludi na cudzie mitingy by nemali kotlebovci radsej drzat usta zavrete - https://www.facebook.com/spravy.rtvs/vi ... 079068906/, kedze sami radi chodia na akcie ludi, co by radi robili nieco prospesne.
A k vozeniu ludi na cudzie mitingy by nemali kotlebovci radsej drzat usta zavrete - https://www.facebook.com/spravy.rtvs/vi ... 079068906/, kedze sami radi chodia na akcie ludi, co by radi robili nieco prospesne.
Nie, normalny clovek si povie, ze Kotlebu a jeho bandu neonacistov a nechceme ani v parlamente, ani v krajine...tyler91 napísal:človek si povie just, nech Kisku porazí, dám hlas Kotlebovi.
Aj ostatne tvoje nazory su strasne pokrutene. V podstate tvrdis, ze kym nie je odsudeny Fico, nad ktorym drzi ochrannu ruku cela justicna mafia, tak by nemal byt odsudeny vobec nikto lebo predsa aj vacsi zlocinci behaju po slobode...
PS: Nauc sa sklonovat, prosim. Z vyrazov ako 8 roky, 15 vodky mi je na grcanie...
nie, pokiaľ človek z východu vidí ako Kiska naženie osadníkov, ktorí ani nevedia prečo sú tam, tak toto má akože zmeniť názor na Kotlebu? som si istý, že to malo opačný účinok, než aký Kiska plánoval...
Ja sa Kotlebu nezastávam, ale nech ho zničia inak, ako odsúdením za nejaký šek, toto takisto ľudí od Kotlebu neodláka, práve naopak.
Tak prepáč, ohľadom toho skloňovania, 8 rokov a 15 vodiek..
Aj keď nevidím nič gramaticky zlé, ak napíšem, že mu hrozia 8 roky v base
Ja sa Kotlebu nezastávam, ale nech ho zničia inak, ako odsúdením za nejaký šek, toto takisto ľudí od Kotlebu neodláka, práve naopak.
Tak prepáč, ohľadom toho skloňovania, 8 rokov a 15 vodiek..
Aj keď nevidím nič gramaticky zlé, ak napíšem, že mu hrozia 8 roky v base
v slovenskej gramatike je v tej vete uplne vsetko zle. v kosickej je mozno vsetko v poriadku, ale to je uplne jedno.
mozes zareagovat na to, ze volici kotlieb su odolni voci faktom a argumentom a ziadne debatne duely, ktore by prehrali by ich nepresvedcili, aby volili niekoho ineho?
a este ta poprosim: dokaz toho, ze Kiska navozil dlazo... teda Romov do Levoce. dakujem.
mozes zareagovat na to, ze volici kotlieb su odolni voci faktom a argumentom a ziadne debatne duely, ktore by prehrali by ich nepresvedcili, aby volili niekoho ineho?
a este ta poprosim: dokaz toho, ze Kiska navozil dlazo... teda Romov do Levoce. dakujem.
Ak napíšem, že ti hrozia 8 roky za mrežami,tak to je úplne celé zle?
Tí osadníci, ktorí nevedia sa ani podpísať, mali pekne popísané transparenty, na otázku koho budú voliť, sa jeden druhého pýtali, že ako sa volá a vspomenuli, si že Kisku..
Áno viem, podobné ako aj s voličmi SMERU, Fica budú zastávať, aj keby neviem čo spravil...
Tí osadníci, ktorí nevedia sa ani podpísať, mali pekne popísané transparenty, na otázku koho budú voliť, sa jeden druhého pýtali, že ako sa volá a vspomenuli, si že Kisku..
Áno viem, podobné ako aj s voličmi SMERU, Fica budú zastávať, aj keby neviem čo spravil...
je, lebo ak mi nieco hrozi, tak je 8 rokov basy, teda 8 rokov za mrezami.
a to je dokaz, ze ich navozil?
aj v NR pred 10 rokmi na protestoch proti Gorile a obmedzovaniu internetu sa rozdavali pekne vytlacene transparenty a nikto nas tam nenavozil, ani sme nedostali domenu za ucast. a narok bol len na jeden 2dl pohar caju.
ale aj keby, to nemoze vadit, lebo kotleby si vozia komparz v oficialnom autobuse, na akciu proti potratom boli oficialne zajazdy z celej krajiny. takze bude to vadi u kazdeho, alebo ideme podla jedneho metra.
a to je dokaz, ze ich navozil?
aj v NR pred 10 rokmi na protestoch proti Gorile a obmedzovaniu internetu sa rozdavali pekne vytlacene transparenty a nikto nas tam nenavozil, ani sme nedostali domenu za ucast. a narok bol len na jeden 2dl pohar caju.
ale aj keby, to nemoze vadit, lebo kotleby si vozia komparz v oficialnom autobuse, na akciu proti potratom boli oficialne zajazdy z celej krajiny. takze bude to vadi u kazdeho, alebo ideme podla jedneho metra.
áno za ľudí a ps-ko na východe v tom čase robili kampaň a oni ich tam dostali,neverím,že by osadníci ktorí absolútne majú na háku verejný život v takom veľkom počte sa dobrovoľne zhromaždili...a stojím si za tým,že to malo opačný účinok,než aký bol zámer,teda ešte viac ľudí z východu to hodí Kotlebovi
proste moja pointa príspevkov bola to,že sa netrestajú oveľa horšie trestné činy ako Kotlebové šeky.Napr. čo sa týka korupcie,veľké ryby si žijú svoj život za nakradnuté,ale lekárov a učiteľov ktorí prijali pár drobných,tým sa chváli NAKA.A takto sa Kotlebu Slovensko nezbaví,práve naopak celú situáciu iba zhorší.
A pre karmistu,samozrejme vytetovaný hákový kríž je problém,vravím,že celá tá ich kandidátka je banda hlupákov...
Ešte raz prepáčte to moje skloňovanie,na východe sa nevraví až tak dokonalou slovenčinou...
proste moja pointa príspevkov bola to,že sa netrestajú oveľa horšie trestné činy ako Kotlebové šeky.Napr. čo sa týka korupcie,veľké ryby si žijú svoj život za nakradnuté,ale lekárov a učiteľov ktorí prijali pár drobných,tým sa chváli NAKA.A takto sa Kotlebu Slovensko nezbaví,práve naopak celú situáciu iba zhorší.
A pre karmistu,samozrejme vytetovaný hákový kríž je problém,vravím,že celá tá ich kandidátka je banda hlupákov...
Ešte raz prepáčte to moje skloňovanie,na východe sa nevraví až tak dokonalou slovenčinou...
Problém je, že ty to vnímaš iba ako "nejaký šek". Poznáš slovo kontext ?
Čo sa týka Rómov - roky ich marginalizovať, nedávať im hlas, zmenšovať ich ľudskosť a potom sa sťažovať že nie sú schopní sa samy zmobilizovať, ale musí ich k tomu niekto vyzvať .. k tomu asi netreba komentár.
//autoeditácia príspevku (31 Jan 2020, 17:03)
Chápem, na Slovensku je to celkom sci-fi predstava že môže existovať strana a ľudia ktorí chcú na Rómskom probléme pracovať priamo tam na mieste, priamo s ľuďmi ktorých sa to týka ..
Čo sa týka Rómov - roky ich marginalizovať, nedávať im hlas, zmenšovať ich ľudskosť a potom sa sťažovať že nie sú schopní sa samy zmobilizovať, ale musí ich k tomu niekto vyzvať .. k tomu asi netreba komentár.
//autoeditácia príspevku (31 Jan 2020, 17:03)
tyler91 napísal:neverím,že by osadníci ktorí absolútne majú na háku verejný život v takom veľkom počte sa dobrovoľne zhromaždili
Chápem, na Slovensku je to celkom sci-fi predstava že môže existovať strana a ľudia ktorí chcú na Rómskom probléme pracovať priamo tam na mieste, priamo s ľuďmi ktorých sa to týka ..
Mne to aj tak nedáva zmysel. Spomínal si tu 2 skutky neúmyselného zabijatia, kde si odsúdil nízke tresty. A naopak trestanie Kotlebovcov za podporu fašistického režimu sa ti zdá nezmyselné a prehnané. Aj keď práve Kotlebovci majú na kandidátke plno násilníkov, ktorí ľuďom ubližovali úplne cielene a úmyselne.
Ak niekto má cez 50 priestupkov a jazdí podľa svojich pravidiel, tak neviem neviem, či to je neúmyselne, veď to je len otázka času, pokým niekoho zrazí... a ako to, že sú na kandidátke? No tak nech ho zničia za výtržníctvo, násilie, mal tam nejaké sexuálne obvinenia, možno niečo ešte za župana mu mohli našiť a tie fašistické veci, nech sa nazbierajú toho viac a už to neustojí, ale jeden šek ho určite nepotopí
Fakt ideš porovnávať neúmyselné zabitie keď niekto nedá pozor za volantom s podporou a propagandou režimu, ktorý ešte nie až tak dávno rozpútal vojnu v ktorej zomrelo cez 50 mil. ľudí?
Snažia sa ho odsúdiť za to, za čo im to dovoľujú paragrafy. To je presný opak toho, ako by súdil Kotleba, keby mohol. Jemu by stačilo, keby si bol čierny alebo žid., alebo homosexuál, alebo vlastne hocičo čo mu pasuje do vzorca.
Snažia sa ho odsúdiť za to, za čo im to dovoľujú paragrafy. To je presný opak toho, ako by súdil Kotleba, keby mohol. Jemu by stačilo, keby si bol čierny alebo žid., alebo homosexuál, alebo vlastne hocičo čo mu pasuje do vzorca.
nepovnávam, ale len vravím, že Kotleba nepadne na základe jedného rozsudku. Bude beh na dlhé trate, bude ta závisieť na budúcej vláde
ten chlap mal cez 50 priestupkov a išiel v meste cez 70km/h,to nie je o tom, že nedával pozorMuffi napísal:Fakt ideš porovnávať neúmyselné zabitie keď niekto nedá pozor za volantom.
takze vlastne Romom z Vychodu, ktorych chodia terorizovat kotleby od decembra by vlastne zhromazdenie strany nedaleko ich osad vobec nevadilo. museli ich doniest. a jasne, ze povedia, ze budu volit Kisku, ked ma na 5. mieste starostu obce, v ktorej Romovia pracuju, maju slusne a legalne byvanie,... snad by nehovorili, ze budu volit Kotlebu, alebo Fica, ktory suhlasi s tym, ze su paraziti.
Ja už končím v tejto téme , viem že so mnou nesúhlasíte, ale ja som len chcel vyjadriť svoj názor, že ľudia majú oveľa väčšie problémy a súdia sa o oveľa horšie veci, Kotlebu treba zničiť, ale jedným šekom to nepôjde, veľmi to prežívate, ľudí trápia oveľa väčšie problémy.
My to tu nevyriešime a nie som a ani nikdy nebudem Kotlebov volič...
My to tu nevyriešime a nie som a ani nikdy nebudem Kotlebov volič...