Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
tyler91
King
King

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa tyler91 »

to nie je o tom, či je niekto príčetny alebo nie... proste na východe je iné zmýšľanie, kvôli tým Rómom. Aj normálny, obyčajný človek to hodí Kotlebovi, pretože už "klasickým" politikom proste neveria.
A to, že tam naženú osadníkov, len utvrdia tých voličov, že Kotleba je správna voľba
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

tyler91 napísal:proste na východe je iné zmýšľanie, kvôli tým Rómom
aj kvoli tej gramatike.
tyler91 napísal:A to, že tam naženú osadníkov, len utvrdia tých voličov, že Kotleba je správna voľba
ja sice Vychodniar nie som, ale google maps mi hovoria, ze s Levocou susedi Spissky Hrhov. Tam je statosta uz mnou spominany kandidat za Kiskovcov.
ak ma byt tento starosta prikladom toho, ako sa da problem s Romami riesit aj inak, ako ich terorizovanim a bitim, tak im mal vyslovene zakazat ucast?
AllGoneDead
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa AllGoneDead »

tyler91 napísal:Kotleba s Matovičom potvrdili moje slová,že protestujúcich rómov tak nahnali PS-ko a Kiska,ktorý v tom čase kampaňovali na východe.
Ako to prosim ta potvrdili? Videl som diskusiu, a:
1. Nikto tam nic nepotvrdil. A ak by aj nieco take niekto tvrdil, tak na zaklade akych dokazov?
2. Ze si Matovic mysli, ze protesty proti nackom pomozu Kotlebovi vo volbach je len jeho domienka, nie fakt. Nema to nicim podlozene.
tyler91 napísal:to nie je o tom, či je niekto príčetny alebo nie... proste na východe je iné zmýšľanie, kvôli tým Rómom.
Toto je co za demagogiu? Su ludia, ktori tak zmyslaju a je uplne jedno ci ide o vychod, stred alebo zapad slovenska.
tyler91 napísal:A to, že tam naženú osadníkov, len utvrdia tých voličov, že Kotleba je správna voľba
Daj sem uz konecne nejaky dokaz o tom zvazani osadnikov. 2 stranky tu o tom vypisujes, ale zatial si to nicim nepodlozil.
tyler91
King
King

nemá zmysel sa tu baviť,uvidíme po voľbách ako Kotleba na východe porazí Kisku a PS-ko...a potom sa môžme k tomu vrátiť komu to pomohlo...
AllGoneDead
Medium Star
Medium Star

tyler91 napísal:je úplne jedno,či sa jedná o západ alebo východ ? takže ty tvrdíš potom,že Kotleba dostane narovnako hlasy v BA kraji a v PO kraji
Ano je to jedno. Mal by si si asi zopakovat ucivo zakladnej skoly. Zapad totiz nie je len Bratislava.

Zajdime trochu dalej, a pozrime sa na minule volby a top 5 krajov kde volili Kotlebu(do istoty pisem aj vychod, stred, zapad):

1. Banskobystricky kraj(stred) - 10.45%
2. Zilinsky kraj(stred) - 9.76%
3. Presovsky kraj(vychod) - 9.44%
4. Trenciansky kraj(zapad) - 8.73%
5. Kosicky kraj(vychod) -7.81%

Takze, este raz. Na zapade Kotlebu nevolia, alebo ako?

Edit 02.02.2020 17:10

Este zdroj k percentam.
+ sa mi to len zda alebo si stihol upravit pripsevok pokial som reagoval?
tyler91
King
King

áno upravil som,prepáč nemám chuť už tu písať,každý máme svoj názor.Vravím,že môžme baviť po voľbách,kde bude jasné či tie protesty pomohli alebo naopak
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Podla coho zistis ako konkretne tie protesty zavazili?
tyler91
King
King

no ak Kotleba porazí Kiskovcov a PSko v okrese Levoča a Sabinov
AllGoneDead
Medium Star
Medium Star

A to ze tam moze byt dalsich X faktorov ta netrapi?
tyler91
King
King

ešte raz,Kotleba si týmito protestami získal prvovoličov a nerozhodnutých voličov.Poznám zmýšľanie ľudí v týchto malých mestách na východe a netvárme sa,že tam neexistuje nenávisť voči Rómom ...
wladas
Redeemer
Redeemer

Nikto tu netvrdi ze to nebude mat ziadny efekt ale je z prsta vycucane ze to bude mat citelny efekt.
jackb
Redeemer
Redeemer

ja si prosim dokaz toho, ako Kiska vozil Romov.
wladas
Redeemer
Redeemer

Mna zaujima preco sa to zacalo vsade tvrdit. Som si najprv myslel ze to je pravda.
tyler91
King
King

Kiska bol priamo na námestí, na otázku koho budú voliť, odpovedali Kisku,, odkiaľ tí osadníci sa dozvedeli, že Kotleba tam bude mať míting? veď tí sa vôbec neinteresujú o verejný život, bolo vidno že to bolo také na rýchlo
jackb
Redeemer
Redeemer

kym som zil na Slovensku, tak sa veseli plagaty. aj taki nackovia ako SHO ich vesali. dnes na FB dedinskej krcmy, ze tam bude Chmelar. kto vie, ako sa Romovia aj v dedine, kde starostuje kandidat za Kiskovcov, mohli dozvediet o mitingu ludi, ktori maju v plane ich systematicky terorizovat. to nie, brat William z Okhamu urcite kecal.
Kiska bol na namesti, lebo tam mal potichu zapalovat sviecky. nie preto, aby velil utoku osadnikov na Mazureka
tyler91
King
King

Nepamätám si, aby sa Rómovia podobne zhromažďovali, Kiska v nich vidí volebný potenciál, aj keď ešte boli tie útoky pred Vianocami, Kiska utekal ako prvý do osady
jackb
Redeemer
Redeemer

jasne, ze vidi. je to zle? hlavne, ked stranu zakladal s tym starostom, ktory nie je Rom, ale vie ako s nimi.
jasne, ze bol v osade pre kotlebami, ktori by prisli len terorizovat, zapozovat a isli by prec s promo fotkami, ktore funguju na jednoduchsiu cast elektoratu
AllGoneDead
Medium Star
Medium Star

wladas napísal:Mna zaujima preco sa to zacalo vsade tvrdit. Som si najprv myslel ze to je pravda.
Lebo kotlebovcom vyhovuje ak siria dezinformacie, hlavne take, ktore lahko a rychlo preberie mnozstvo ludi. Taky tlyer91 nam tu na obed tvrdil, ze tuto informaciu v diskusii potvrdil Matovic aj Kotleba...
tyler91 napísal:Kiska bol priamo na námestí, na otázku koho budú voliť, odpovedali Kisku
Pri takychto dedukcnych schopnostiach by si mal zvazovat karieru detektia. % neobjasnenych pripadov by nam potom asi rapidne kleslo.
Aj ja som bol na proteste v KE. Podla teba to asi znamena, ze som tam niekoho zvazal aj ja, ci nie?
tyler91 napísal:odkiaľ tí osadníci sa dozvedeli, že Kotleba tam bude mať míting? veď tí sa vôbec neinteresujú o verejný život, bolo vidno že to bolo také na rýchlo
Tak mozno preto, ze ide o predchadzajuceho prezidenta. A aj ludia ktori sa nestaraju o politiku sem tam prezidenta a premiera zachytia. A potom k tomu prirataj jeho pritomnost a to co spomenul jackb.
tyler91 napísal:Nepamätám si, aby sa Rómovia podobne zhromažďovali
Ake to prekvapenie. Kotlebvci schvaluju slovensky stat, ktory posielal na smrt do koncentrakov zidov aj ciganov. Preco by sa asi tak mohli obavat co bude, vsak?

Edit zly user v poslednej citacii
tyler91
King
King

Rómovia, sa nikdy nezaujímajú o verejný život, pokiaľ nekandiduje ich kandidát (zväčša v komunálnych voľbách) tak ich účasť na voľbách je mizivá... to mi chceš povedať, že každý tam šiel sám za seba a nazbierala sa ich tam taká kopa?
ak sa spýtali na názor, nemali tušenia čo tam robia, strašne umelo a na rýchlo zorganizované mi to prišlo
jackb
Redeemer
Redeemer

zaujimave je, ze pred 4 rokmi bola ucast v okresoch, kde je vysoka koncentracia romskych osad rovnako vysoka ako v okresoch, kde Roma videli prvy krat na videu z Levoce.

no bude aj dokaz ako Romovia nevedeli a potom povedali, ze Kisku. ked uz nie je dokaz ako ich sam na doniesol na chrbte...
Napísať odpoveď