Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
tyler91
King
King

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa tyler91 »

a kto to potom podľa vás zorganizoval?
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

ako povedal predseda Smeru: "Šereš". vsetko organizuje on. okrem akcii kotlieb. tie jedine su spontanne. inak kazdy jeden obyvatel planety musi dostat zaplatene od dochodcu, aby mu nebolo jedno co sa okolo neho deje. ved to aj na sobotnom vysavaci hovorili.

bud budu dokazy, alebo len kecas. len ma zaujima kde si tie kecy pocul, lebo prave rovnake hluposti vypisuju profily dochodcov na FB Za ludi...
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

tyler91 napísal:to nie je o tom, či je niekto príčetny alebo nie... proste na východe je iné zmýšľanie, kvôli tým Rómom. Aj normálny, obyčajný človek to hodí Kotlebovi, pretože už "klasickým" politikom proste neveria.
A to, že tam naženú osadníkov, len utvrdia tých voličov, že Kotleba je správna voľba
Toto nie je pravda!
Vyrastol som a prezil vacsinu zivota v dedine vo Vranovskom okrese kde je 30% romov, a napriek tomu ja a cela moja rodina ma dost mozgovej kory aby sme vedeli ze Kotleba je obycajny nacek.
tyler91
King
King

ja nevravím, že každá rodina na východe volí Kotlebu, ale odkiaľ ma potom toľko voličov? veď nie každý jeho volič je vyholená gorila
tyler91
King
King

jackb napísal:ako povedal predseda Smeru: "Šereš". vsetko organizuje on. okrem akcii kotlieb. tie jedine su spontanne. inak kazdy jeden obyvatel planety musi dostat zaplatene od dochodcu, aby mu nebolo jedno co sa okolo neho deje. ved to aj na sobotnom vysavaci hovorili.

bud budu dokazy, alebo len kecas. len ma zaujima kde si tie kecy pocul, lebo prave rovnake hluposti vypisuju profily dochodcov na FB Za ludi...
Kotleba tam mal riadne ohlásený míting, tak ako každá strana ktorá má na to právo , ak by tam niekto nezorganizoval nábeh osadníkov, Kotleba by sa v kľude so svojimi voličmi vykecal a odišli domov.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

tyler91 napísal:ja nevravím, že každá rodina na východe volí Kotlebu, ale odkiaľ ma potom toľko voličov? veď nie každý jeho volič je vyholená gorila
Vieš čo je Gaussova krivka?

A Kotleba nie je jediný občan na Slovensku, ktorý má právo na zhromaždovanie sa. :wink: A ak by fungovala tvoja logika, že mu antiprotesty len pridávajú na popularite, tak podľa počtu náckov a hejtu na každom dúhovom pochode, by sme teraz mali už XY rokov schválené manželstvá pre páry rovnakého pohlavia.
:lol:

Podľa mňa mu antiprotesty na popularite nepridávajú. Rovnako ako Ficovi. Kotleba už je v štádiu, že celé Slovensko vie, kto je Kotleba. Teraz ide o to, aby ľudia vedeli, čo je Kotleba zač. A ak väčšina bude mlčať, tak sa ľudia dozvedia akurát tak iba kotlebovu vlastnú verziu, čo je on zač.
AllGoneDead
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa AllGoneDead »

No zvacsa to organizuju aktivisti. Teda ludia, ktori v danej oblasti ziju a nie je im jedno, ze sa tam chodi predvadzat tlupa nackov.
jackb
Redeemer
Redeemer

tyler91 napísal:
dakujem ti, ze som musel podporit pozretim a zlomkom centu poslaneckych asistentov strany LSNS...
3:25 je jediny Rom, ktory nevedel v zlomku sekundy tomu hlupemu dievcatu odpovedat. tomu dievcatu, ktore ty a dochodcovia citujete bez dokazov a faktov.
mlade Romky nevedeli povedat co LSNS popabrala v BBSK, ale to je asi cele co sa tomu da vycitat.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

tyler91 - odkial vlastne mas ze to bolo organizovane? Lebo kotleby povedali? A aj keby to niekto zorganizoval tak to prebiehalo akoze ich niekto v putach nalozil na autobusy?
tyler91
King
King

stovky ľudí s transparentamy sa nestretnú náhodne
jackb
Redeemer
Redeemer

wladas, videl to video, ktore tu zdielal: mali transparent, ku kotremu sa nevedeli vyjadrit a jeden opytany Rom nevedel koho treba volit a celkovo nemal jasne, kto bol vo vlade a tak. co teda netusia ani bezni prvovolici - volici Kotlebu
wladas
Redeemer
Redeemer

Nahodne? Miting LSNS bol predsa naplanovany.
tyler91
King
King

wladas napísal:Nahodne? Miting LSNS bol predsa naplanovany.
bol a tí Rómovia tam neboli takisto náhodne
tyler91
King
King

jackb napísal:wladas, videl to video, ktore tu zdielal: mali transparent, ku kotremu sa nevedeli vyjadrit a jeden opytany Rom nevedel koho treba volit a celkovo nemal jasne, kto bol vo vlade a tak. co teda netusia ani bezni prvovolici - volici Kotlebu
na otázku ako zlyhal Kotleba v BBSK odpovie, že Kotleba je bu*erant...
celkovo veľa vulgárnosti a vyzeralo to tam ako na nejakej oslave, než na proteste
wladas
Redeemer
Redeemer

Ano, neboli. Vedeli dopredu ze sa kona miting :)
tyler91
King
King

úprimne treba povedať, že týmto videom, by prvovoličov a nerozhodnutých voličov viac pritiahol Kotleba, než demokratická opozícia
wladas
Redeemer
Redeemer

Ano, logicky. Ved na to to video bolo cielene natocene. Hovori sa tomu propaganda.
jackb
Redeemer
Redeemer

tyler91 napísal:na otázku ako zlyhal Kotleba v BBSK odpovie, že Kotleba je bu*erant...
to sice bola ina, ale nevadi. pravdu nemala. ucitelovi, ktory ma rad svoje ziacky sa hovori inak.

mozem ta poprosit o laskavost: pouzivaj edit, alebo browser. takto nefunguje autoedit a ty mas zrazu postov a postov.

jednoducho, videl si dalsie ucelovo nastrihane video, neveris, ze Romom moze vadit, ze vedla nich maju nackovia protest (aj ked ti chodia s dodavkou s megafonmi, vylepuju plagaty a podobne). co ak ich skutocne doniesol Kiska na chrbte. ale na pietnu spomienku za obete Holocaustu? jasne, nemali sa s tymi mavatkami veselit, to nebolo dostojne. co ak vobec nebol primarny ucel vydesit dievcatko s mikrofonom?
tyler91
King
King

fajn, aj tak tu so mnou nikto nesúhlasí, takže zbytočne sem písať [emoji3] navyše musím popracovať na gramatike ešte [emoji3] ale uzavriem to, ako som to už uzavrel, volič Kotlebu nie som a ani nikdy nebudem a druhých sa pokúsim odhovoriť. Kotleba nie je žiadna súčasná opozícia, len ďalšia rozširujúca rakovina v tomto štáte.
Mne sa proste páči Matovičov postoj a to, že PSko, Kiska a Hlina robia chybu, že zasahujú Kotlebovi na mítingoch, len mu robia ďalšiu reklamu týmto...
AllGoneDead
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa AllGoneDead »

tyler91 napísal:fajn, aj tak tu so mnou nikto nesúhlasí, takže zbytočne sem písať [emoji3] navyše musím popracovať na gramatike ešte [emoji3] ale uzavriem to, ako som to už uzavrel, volič Kotlebu nie som a ani nikdy nebudem a druhých sa pokúsim odhovoriť. Kotleba nie je žiadna súčasná opozícia, len ďalšia rozširujúca rakovina v tomto štáte.
Mne sa proste páči Matovičov postoj a to, že PSko, Kiska a Hlina robia chybu, že zasahujú Kotlebovi na mítingoch, len mu robia ďalšiu reklamu týmto...
Probelm nie je, ze mas iny nazor. Problem je, ze svoje pocity a domienky tu prezentujes ako fakty. A ked od teba niekto chce realny dokaz, odkial to mas, tak odpovedat nevies. Akurat napises dalsiu neoverenu hlupost.
Cast textu z clanku o tom, ako "opozicia zvazala" protestujucich...
Spoiler
Lívia Garčalová vo videu Kulturblogu tvrdí, že liberáli sľubovali v Levoči tichý protest. Následne vo videu ukázala hlučných a skandujúcich Rómov ako dôkaz, že to bolo klamstvo. „Toto je to, čo vy organizujete, pán Truban, na toto ste sa zmohli,“ povie Garčalová.

V skutočnosti domotala niekoľko podujatí, ktoré sa v Levoči konali v rovnakom čase. Zhromaždenie Rómov nebolo súčasťou aktivít PS/Spolu ani Za ľudí.

Tichý protest s názvom Levoča bez nenávisti, na ktorom sa zapaľovali sviečky za obete holokaustu, zvolali miestni aktivisti. Uskutočnil sa v inej časti námestia, než stáli Rómovia.

„Rómov sme zvolávali my, s PS/Spolu ani Za ľudí sme sa nijak nedohodovali. Informovali sme obyvateľov, že kotlebovci prídu do Levoče, a oni si to už sami šírili medzi sebou,“ hovorí Kočko(edit: aktivista, zvolaval ludi na zhromazdenie proti kotlebovi).

To, že Rómov nezvážali „liberálne strany“ hovorí aj novinár Ľudma. Sám vie o partii rómskych robotníkov, ktorí pracujú na stavbe na Štrbskom Plese a iniciatívne pricestovali do Levoče.

„Vypýtali sa z práce skôr, aby míting stihli. Chceli ukázať, že proti Kotlebovi protestujú normálni, pracujúci Rómovia a nie iba nejakí asociáli z osád,“ dodáva Ľudma.

V Levoči bol počas týchto akcií aj exprezident a líder Za ľudí Andrej Kiska, ktorý na Facebooku zverejnil video, ako je obklopený skupinkou Rómov skandujúcich jeho meno.

Podľa kandidátky strany Za ľudí Vladimíry Marcinkovej(edit: dcera starostu obce Spissky Hrhov(V. Ledecky)), ktorá tiež bola v Levoči, Rómovia neprišli s nimi, ale sami prišli protestovať proti Kotlebovi.

„Keď sme prišli na námestie, bola tam už početná skupina Rómov. Keď sa pán Mazurek snažil niečo povedať do mikrofónu, Rómovia pustili rómsku hudbu a začali pískať, aby ho nebolo počuť. Po krátkom čase to vzdal. Na stretnutie strany ĽSNS prišlo menej než 20 ľudí,“ hovorí Marcinková.
Ako tu uz davno spominal jackb. Spissky Hrhov je asi 7km od Levoce. Nie je to osada ani geto, ako si to ty asi predstavujes. Preco by romovia, ktori tam ziju a pracuju mali tolerovat nacka?
tyler91 napísal:úprimne treba povedať, že týmto videom, by prvovoličov a nerozhodnutých voličov viac pritiahol Kotleba, než demokratická opozícia
--
na otázku ako zlyhal Kotleba v BBSK odpovie, že Kotleba je bu*erant...
celkovo veľa vulgárnosti a vyzeralo to tam ako na nejakej oslave, než na proteste
1. za kulturblogom stoja ludia z LSNS, aj ked sa tvaria ze nie
2. ide teda o videa tocene na politicku objednavku, co zahrna ucelove vyberanie jednotlivych reakcii a strihanie rozhovorov

Ak nevolis kotlebu, tak prestan sirit hlupe a neoverene informacie, ktore podstrkavaju. Respektive si to najskor over z relevantnych zdrojov.
Napísať odpoveď