Single - tlak spolocnosti

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Single - tlak spolocnosti

Príspevok od používateľa Terepin »

aacid napísal: z toho co som napisal si si zobral jednu vec, uplne ju prekrutil a k tomu pridal uplne odveci historku "kamaratky" a pointa ti uplne usla zase raz.
Ja tvoju pointu chápem. Dospelý človek, ktorý nechce šukať od rána do večera, je divný.
Terepin
Addict
Addict

Pilifo napísal:Hmm, nikto ti tu nepísal, že máš zasúvať do každej ženy, ale mať istú prax vôbec nie je na škodu.

V podstate som dostal rovnakú odpoveď ako u beardieho frajerky, takže to, čo ti tu väčšina ľudí píše, je pravda. Takže good luck pri hľadaní unicorna s týmto prístupom...
Jasné, že je dobré mať prax. Lenže mal som teraz zasunúť hneď do prvej, ktorá by mi to dovolila? To nie je definícia zúfalosti?

Keď som písal o tej pravej, ja som nemal na mysli ženu, s ktorou sa chcem oženiť. Ja som hovoril o takej, s ktorou sa poznám dosť dobre na to, aby som jej dôveroval. Keďže, ako som už písal x krát, mám problém dôverovať ľuďom, ženám obzvlášť. Hádam ma nechceš vysmiať za to, že chcem ženu spoznať ešte predtým, než s ňou vleziem do postele? Lebo ja som tu nikde nepísal o Disney rozprávke o princeznej v zámku.
23quick
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 23quick »

To nie je definicia zufalosti. Definicia zufalosti je nevediet 12 rokov zbalit babu a mat s nou vztah. A pocas toho vztahu by doslo aj k sexu. Teraz opat len hladas vyhovorky a snazis sa ospravedlnit svoju neschopnost. Apropo, ty aj keby si chcel, tak ti ziadna neda :smt006
Terepin
Addict
Addict

Ale ja som dva razy zbalil babu. Doteraz neviem ako. A potom som už nemal kde zbaliť babu, pretože drvivá väčšina z nich už bola zadaných. A za sex si môžem zaplatiť. Tak ako každý muž.
23quick
Light Expert
Light Expert

Platia zufalci alebo taki, ktori hladaju nieco vynimocne ci exoticke (stvorky silikony, cernosku).
Terepin
Addict
Addict

Ešte inak sa opýtam: keď som bol šikanovaný na základnej, aj na strednej, aj doma otcom, kde som ich mal zbaliť a kto ma to mal naučiť? Ešte aj ako funguje sex som sa musel naučiť sám.

V 15 som mal priateľku, pretože som chodil na tréningy karate. S predavačkou som šiel na rande, ale slová som z nej ťahal ako z chlpatej deky. V steelke som mohol mať priateľku, ale zľakol som sa a pohnojil to. Cestou s Prešova som sa zoznámil s čajou, ale z rovnakého dôvodu to krachlo aj tam. Na Facebooku bola zo mňa jedna hotová, ale tá bola zadaná. Teraz je zo mňa Američanka hotová, ale aj tá je zadaná. Pridal som sa do partie mojich priateľov. Prvá zadaná, druhá odmietla, tretia odmietla. Ste tvrdili, že ak sa žena ozve ako prvá, tak je to prejav záujmu, tak som ju pozval von. Odignorovala na. Pozval som druhú - zadaná. Pozval som tretiu - odignorovala ma. Štvrtá má prsteň. Zoznamky: prvá si mnou šla von a na druhý deň tvrdila, že som po nej vrieskal, druhá odpísala, že nie som sympatický, tretia mi na rovinu povedala, že musím konvertovať na jej vieru, štvrtá bola Maďarská nacionalistka, piata bola falošný profil, šiesta sa vyhovárala na chorobu, siedma bola Mexičanka.

Ad absurdum.
Terepin
Addict
Addict

23quick napísal:Platia zufalci alebo taki, ktori hladaju nieco vynimocne ci exoticke (stvorky silikony, cernosku).
Či jej zaplatíš priamo sex, alebo jej budeš platiť večere, darčeky a výlety, aby s tebou zostala, je úplne jedno. Za sex zaplatíš tak či tak. Výnimkou je len kamarátka s výhodami.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Terepin napísal:Ale ja som dva razy zbalil babu.
Do koberca?

Terepin napísal:Ešte inak sa opýtam: keď som bol šikanovaný na základnej, aj na strednej, aj doma otcom, kde som ich mal zbaliť a kto ma to mal naučiť?
Ako súvisí šikana s možnosťou komunikovať s dievčatami? Naozaj by som poprosil o vysvetlenie.

Terepin napísal:Ad absurdum.
Výstižné. Bohužiaľ to vystihuje celú tvoju osobnosť.
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

Terepin napísal:Zoznamky: prvá si mnou šla von a na druhý deň tvrdila, že som po nej vrieskal, druhá odpísala, že nie som sympatický, tretia mi na rovinu povedala, že musím konvertovať na jej vieru, štvrtá bola Maďarská nacionalistka, piata bola falošný profil, šiesta sa vyhovárala na chorobu, siedma bola Mexičanka.

Ad absurdum.
Veeeelmi dolezity feedback!!
Preco prva tvrdila, ze si po nej vrieskal? Co ste robili, kde ste boli? O com ste kecali? Ako si vystupoval? we need more info.
Vysvetlila druha v com si nesympaticky?

//autoeditácia príspevku (10 Feb 2020, 18:42)
baldorex napísal: Ako súvisí šikana s možnosťou komunikovať s dievčatami? Naozaj by som poprosil o vysvetlenie.
Celkom dost, tuto s nim musim suhlasit, mal som podobne detstvo. Sice nie az takto brutalne, ale stopy to zanechalo riadne, hlavne co sa tyka sebavedomia, co suvisi s komunikaciou so zenamy.

To ze za X rokov sa z toho nedostal, je bud ukazka ako vazne to bolo, alebo ze sa moc nechce zmenit. :)
Terepin
Addict
Addict

Ja som mal v detstve neustále peklo, bezpečne som sa cítil len u starých rodičov, aj to len u jedných. Bál som sa ísť do školy, bál som sa ísť domov. Otec ma držal na veľmi krátkom vodídku, takmer nič som nemohol, za všetko má mlátil, ponižoval ma (aj pred rodinou, aj na verejnosti), atď. Mám len veľmi málo šťastných spomienok na detstvo (ak sa to vôbec dá nazvať detstvom). Ja som začal skutočne žiť až po ukončení strednej školy a po rozvode (pred ktorým začal otec terorizovať aj mamu) rodičov a v tom čase som mal už 20 rokov.
Terepin
Addict
Addict

CrazyJerry napísal: Veeeelmi dolezity feedback!!
Preco prva tvrdila, ze si po nej vrieskal? Co ste robili, kde ste boli? O com ste kecali? Ako si vystupoval? we need more info.
Vysvetlila druha v com si nesympaticky?
Priamu odpoveď som od nej nikdy nedostal a už je tomu 16 rokov, ale s najväčšou pravdepodobnosťou to bolo kvôli môjmu hlasu. Ja mám totiž veľmi hlučný hlas a ľudia si myslia, že kričím už pri malom zvýšení hlasu.

Tá druhá sa vyjadrila k mojej fotke. To bolo v dobe, keď som po prvý raz skúšal zoznamku. Mohol som mať vtedy asi 20 rokov. Dievčatá mi písali, ale len dovtedy, kým nevideli moju fotku. Všetky sa odmlčali ihneď, len jedna mi slušne napísala, že som jej nesympatický a prestala písať. Vtedy som sa naučil, že ženy si veľmi potrpia na fyzickom vzhľade. A keďže toto bola moja prvá veľká skúsenosť s opačným pohlavím, toto presvedčenie so mnou zostalo dodnes.
23quick
Light Expert
Light Expert

Zit? Stale nezijes.
Terepin
Addict
Addict

Nehádam sa. No robím, čo môžem. A to metódou pokus-omyl. Aj to celkom funguje, len v prípade žien je to metóda omyl-omyl.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Terepin napísal:Tá druhá sa vyjadrila k mojej fotke. To bolo v dobe, keď som po prvý raz skúšal zoznamku. Mohol som mať vtedy asi 20 rokov. Dievčatá mi písali, ale len dovtedy, kým nevideli moju fotku. Všetky sa odmlčali ihneď, len jedna mi slušne napísala, že som jej nesympatický a prestala písať. Vtedy som sa naučil, že ženy si veľmi potrpia na fyzickom vzhľade. A keďže toto bola moja prvá veľká skúsenosť s opačným pohlavím, toto presvedčenie so mnou zostalo dodnes.
ked si vyberies formu zoznamovania sa kde jedina informacia ktoru mate jeden o druhom je fotka tak ozaj ocakavas ze tam nepojde o zhlad???

a zase sa tvaris ako keby ty si bol lepsi ako keby tebe o vzhlad neslo, ale ked ti tu niekto napise ze mas vyskusal zbalit skaredu babu tak to ignorujes.
celkovo ty mas pocit sam o sebe ze si lepsi nez ostatni. si inteligentnejsi, lebo ostatni nechapu tvoj humor, si moralnejsi lebo ostatnych bavi sex a ty ani len netusis co to je a tiez si dospelejsi lebo nepotrebujes sa prizemne zabavat na diskoteke s alkoholom.
a potom tu odmietas vsetky rady a doporucenia a napriek tomu stale nechapes kde je problem, preco ta spolocnost odmieta...
Terepin
Addict
Addict

Lenže zoznamky majú aj takú možnosť, že napísať o sebe informácie, vieš? Čo som aj urobil. A keďže som fotku nemal, tak som tie dievčatá na základe nich zaujal. A potom na na základe fotky odpísali. Čo je však zvláštne, keďže tu mi je neustále mlátené o hlavu, že ženám o vzhľad nejde.

O vzhľad mi nejde v tomto zmysle, že sa neprihovarám ku krásnym ženám, keďže na nich nemám, ale o priemerné ženy. A prečo by som mal mať záujem o ženy, ktoré ma nepriťahujú? Na mňa ženy tiež zvysoka kašľu, keďže som pre nich škaredý.

Človeče, ty čo si pil??? Celé roky tu píšem o tom, ako so neverím, nemám skúsenosti, nerozumiem ženám, ako sa ich bál a ty tu zapotíš, že som namyslený? To si akú fantasmagoriálnu formulku použil, že si sa dopracoval k takémuto záveru?!
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

vidim ze sa k tebe uz zacinam dostavat, vzdy zacnes byt agresivny ked zabrnkam na tu spravnu strunu :)
Terepin napísal:Na mňa ženy tiež zvysoka kašľu, keďže som pre nich škaredý.
a neni to cely problem? ze ty mas zranene srdiecko ze na teba zeny zvysoka kaslu lebo sa im nepacis ale pritom ty robis to iste?
Terepin napísal:A prečo by som mal mať záujem o ženy, ktoré ma nepriťahujú?
uvedom si ze jediny kto v tvojom zivote moze spravit zmeny si ty sam. zeny na ulici sa zazrakom nezmenia a nestanes sa v ich ociach pritazlivym.

mozes bud zvysit svoju atraktivitu, co ale nechces, nevies, nemozes, mas na to 1000 vyhovoriek, alebo mozes znizit svoje naroky. a to je proste koniec debaty, ziadne ine moznosti nie su. mozes napisat dalsich 200 stran historiek typu "kamaratka mi povedala", nic to nezmeni a o tych 200 stran budes strat pred rovnakou dilemou, bud zo sebou zacnes nieco robit alebo prijmes realitu, najdes si nejaku hrbatu 40rocnu upratovacku a mozno budes stastny ze mas vztach konecne.
Terepin
Addict
Addict

Človeče, začal som sa lepšie obliekať, začal som viac chodiť von, viac komunikovať s ľuďmi, viac sa starať o svoj zovňajšok. Čo viac ešte mám urobiť?! Žiť na ulici a domov chodiť len prespať?!
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

:slap:
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Terepin napísal:Človeče, začal som sa lepšie obliekať, začal som viac chodiť von, viac komunikovať s ľuďmi, viac sa starať o svoj zovňajšok. Čo viac ešte mám urobiť?! Žiť na ulici a domov chodiť len prespať?!
Ja by som sa možno vrátil k odbornej pomoci od psychológa. Koľko si ich skúsil? Spomínam si, že ťa odradilo to že sa ťa spýtal(a) ako si predstavuješ že ti pomôže. To je podľa mňa veľmi legitímna otázka, ktorá by si myslím že mohla padnúť (ak už nepadla) aj tu: ako si predstavuješ že ti tu ľudia pomôžu?

Dal by som tomu druhú šancu, skús si našetriť a vyhľadať niekoho iného, možno ti sadne viac. Vydržal si už pomerne dlho, myslím že by to mohlo stáť za to.
Medzitým by bol možno dobrý nápad skúsiť si nájsť záľuby (ako ti tu bolo už milión krát odporúčané) pri ktorých spoznáš nových ľudí - len tak, nezáväzne. Dôležité je aby ťa to bavilo, inak budú mať ľudia z teba pocit že si tam nasilu ako nejaký podivín. Už som tu spomínal tú turistiku, na FB skupinách sa ľudia často organizujú a dohadujú na turistike, popr. si hľadajú rovno parťákov na túru. Alebo aj ten koncert čo som ti odporúčal, tam si tuším aj išiel, aj myslím že to bolo v rámci tvojho žánru - sleduješ to ešte? Neboli ďalšie akcie? Ľudí si tam nespoznal?
Terepin
Addict
Addict

Áno, plánujem to, ale opäť raz, je otázka financií. Potrebuje peniaze ako na lieky, tak aj na sedenia, lebo zdravotná poisťovňa mi preplatí len jedno posedenie mesačne a to mi nijako nepomôže. Fakticky by som sa tam chodil len vyrozprávať.
Napísať odpoveď