Pred tyzdnom som sa pristahoval do BA kvoli praci a prenajal som si 1,5 izbovy byt, kde som ale zistil, ze mi je samemu celkom smutno, kedze v BA nikoho nepoznam. Rozhodol som sa teda zmenit byvanie a najst si izbu s nejakou partiou. Problem cislo jedna je ale ten, ze rad by som si do BA dotiahol vozik s motorkou, kedze sa venujem motocrossu.
Mam na vyber z 2 moznosti.
Prva moznost: Nasiel som si RD vo Vrakuni kde byvaju 3 chalani s velkou garazou, kde ma jeden chalan motorku a majtel vozik, miesta tam je kopec, cena za garaz a izbu je realtivne dobra, no co ma odhovara je to, ze pan majtel je starsi pan, vyzeral byt celkom vypocitavy a choval sa troska drzo. S uzivanim garaze problem nemal, no bojim sa, aby si to casom nerozmyslel a nezacal nejako menit pravidla, popripade mi obmedzoval pristup do garaze, kedze ja by som ju vyuzival dost casto. Majtel byva v dome oproti.
Plusy su: garaz v dome, pristup, parkovanie bez problemov a vyhody RD
Minusy: neistota, moznost kradeze a nie uplne presvedcivy pristup majtela.
Moznost druha: Najst si nejaku izbu v meste a osobitne si vziat do podnajmu strazenu garaz v nejakom garazovom dome, kde by ma nikto neobmedzoval v intervale uzivania.
Plusy: freedom
Minusy: troska od ruky, mimo bytu a v sumare asi vyssia cena.
Poprosim nejako mi poradit