Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
NHISPVM
Star
Star

Re: Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny

Príspevok od používateľa NHISPVM »

veď ak budú coiny stúpať, tak prečo by sa to už neoplatilo ? :D
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Lebo s cenou stupa vacsinou aj obtiaznost. :D
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

hmm, takže už neťažíš vôbec ? :D Rozmýšľam ako ťažiť bez nákladov.... či by sa nedalo to zapnúť v práci :D
Spixy
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Spixy »

tak dneska je to antimoon :shock:
Schrapnel
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Schrapnel »

Lacné coiny. Ja som prikúpil :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Este skoro podla mna. Celosvetove trhy stale padaju :D
Blekota
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Blekota »

Ahojte Je tu niekto aby so mnou vedel spraviť 10 minút max telefonát ohľadom nákupu Bitcoinu pretože som úplne laik ale vraj teraz sa oplatí kúpiť no chcem niektoré veci prebrat s niekým kto sa tomu naozaj rozumie Teda ak je niekto ochotný v týchto ťažkých časoch lebo na pivo asi s niekým nevybehnem a ani neni kam ísť

Odoslané z SM-N975F pomocou Tapatalku
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Čo som tu plakal že od decembra to nižšie asi nebude ... hmm je a som v strate 500 :D :roll:
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

jáj tak dobre, že som túto blbosť predal už pred 2 týždňami :-D
Mirrorion
Star
Star

Príspevok od používateľa Mirrorion »

coinmarketcap som nepozrel už niekoľko mesiacov - a teraz ho vidieť nechcem už vôbec.
yoggy

Ked otvoria NYSE, tak to bude nieco. :D Nakup v hladine 60 az 80 za ETH bude velmi dobry kauf. :)
gorsche
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gorsche »

caute, aky je vas nazor, ze co sa stane s cenou bitcoinu po halvingu? Viem analyz je na nete kopu, ale mam tendenciu nedoverovat roznym blogom, kedze ked sa pozriem na ich minule analyzy tak vacsinou nevysli. Pytam sa, lebo som kupil bitcoin ked cena bola mala, pocas vrcholu pandemie a teraz je celkom priazniva tak neviem ci vydrzat do halvingu. Viem ze vy tiez neviete co sa bude diat, ale tak aspon zacnem diskusiu.
dasti555
Professional
Professional

Ja to vidím takto nejak.
Prílohy
Snímka obrazovky 2020-05-03 o 11.25.39.png
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Pohnú sa kryptomeny ešte niekedy? Lebo už asi 2 roky stoja na jednom mieste :D
yoggy

Nie, predaj vsetko :roll:
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Zbytočne budem predávať, keď to nemá žiadnu hodnotu :D
yoggy

Hmm, to si nakupil pocas ATH?
dasti555
Professional
Professional

Akože prognózy ti povedia všetci iné, no ja verím tej, že začiatkom novembra sa btc priblíži k (mam pocit že to bolo) 15 000$.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

Na Americascardroom.eu hravam poker a vklady, výbery fungujú cez kryptomeny. Použivám crypto.com aj ich wallet. Na wallete mi ukazuje bitcoin adresa typu bc1q9..........ah., ktorú som použil pri výbere s odpoveďou "invalid address". Na supporte som dostal odpoveď že táto adresa je incorrect a correct adresa je typu 34.............98m . Vie mi niekto poradiť ako to je?

edit: asi to vyzera ze Bech32 bude treba dať P2SH
kuric99

Príspevok od používateľa kuric99 »

To čo si kto myslí o cene je irelevantné, bez toho aby ste nemali prežité full time dekády na finančných trhoch nikdy nebudete schopný mať pravdepodobnosť správnej predikcie viac ako 50%, takže si len hádžete v podstate mincou, a tie indikátorové predikcie v grafe sú už naozaj úlet, naozaj si niekto myslí že si hodí do grafu nejaký chanel alebo indikátor a podľa toho nakupuje alebo predáva? Musím vás sklamať takto jednoduché to nie je, akurát poslúžite niekomu ako dobrý zdroj likvidity, respektíve ako protistrana.

Ja milujem kryptomeny, teda mám na mysli tie skutočne privátne kryptomeny a nie pseudoanonymne kryptomeny ako btc,ltc či eth ale skutočne anonymne kryptomeny akou je napríklad monero(XMR), ale čo z duše nenávidím sú internetový predikčný guru a predajcovia kurzov a ďalší ľudia čo sa tvária že vedia niečo o trhoch pritom sú to v podstate všetko do jedného predajcovia hrncov a slanej vody(Ano aj taký čo sa tradingu venujú x rokov pred kryptom a vedia viac ako bežný bitcoinový nadšenec)..

Ja používam Monero ako nástroj ktorý mi vie poskytnúť platobnú možnosť ktorú máme prvý krát v historii ľudstva a to prijať alebo poslať cez internet niekomu likvidnú digitálnu komoditu (kryptomenu) bez toho aby som musel ísť cez centralizovanú tretiu stranu a zároveň nie som nijako inicializovateľný/spojiteľný s mojou osobou na základe platobnej stopy, to znamená monero umožnuje spoľahlivé anonymné zaplatenie aj obdržanie kryptomeny čo mi príde ako užasne a čo je dôležité je to vynucované pre všetkých monero userov, napríklad blochain bitcoinu nie je zďaleka anonymný a je možné zistiť pôvod bitcoinov, zároveň je možné označiť a trackovať bitcoiny tiež v prípade toho že si pošlete bitcoiny na adresu mimo hardwerovej penaženky na nejakú službu ktorá má kyc/aml akou je napríklad coinbase tak je možné deanonymizovať vlastníka adresy, ja som aj zásadne proti thumblerom/mixérom kde je problém ten že "istá" komunita tam špinavé bitcoiny mení väčšinou za ešte špinavšie čo maximálne tak poslúži ako právny argument, ale nič viac v praxi nepovažujem za anonymné ani kryptomeny ktoré majú anonymitu iba ako volitelnú možnosť keďže pre skutočnú anonymitu to musí byť principiálne vynucované pre všetky tranzakcie blochaine, preto napríklad Zcash nemám rád ale radšej mám to monero..
Ale kryptomenu ako investíciu určite nepovažujem, najradšej by som bol keby tržná volatilita klesla, čo sa logicky stane keď časom stúpne likvidita na trhoch a monero a kryptomeny obecne nebudú tak volatilné a už nebude potreba hedgovať alebo swapovať do stablu a budú pre používanie prívetivejšie. Milujem službu XMR.to , vďaka nej môžte platiť na hocijaké bitcoinové adresy a nemusíte mať žiadne bitcoiny, stačí vám mať monero, vy pošlete službe xmr.to monero a služba vykoná bitcoinovú tranzakciu v reálnom čase za vás na btc adresu a použije bitcoiny ktoré s vami nijako nesúvisia, takže nepotrebujete aby predajca prímal monero,stačí že príma bitcoin a môže monerom platiť cez xmr.to .. Zásadný zlom bude pre kryptomeny ich hybridná adopcia keď klasické veľké svetové platobné brány a procesory budú ponúkať možnosť zaplatiť kryptom, ako u nás tento krok povoluje napríklad GoPay, preto za prípadné mánie a bubliny kedy si "ovečky" nakúpia kryptomeny budem len rád, lebo vzhľadom k väčšej rozšírenosti bude pre predajcov atraktívne a výhodné mať možnosť primať kryptomeny a platobné brány postupne budú implementovať hybridné riešenia medzi kryptom a fiatom tak ako to robí napríklad gopay a na to aby boli ostatné platobné brány konkurencieschopne budú túto hybridnú funkciu taktiež implementovať... Už teraz môžem zaplatiť v podstate hocijakú faktúru cez kryptomenu (sú na to hybridné služby typu vy tam pošlete krypto a oni za vás vykonajú bankovú SEPA/SWIFT tranzakciu ale nie všetky produkty a služby na internete sú defaultne fakturovateľne to znamená občas si treba pýtať emailom faktúru a tiež probém že tie služby nie su moc známe a tiež je možné že limity bez kyc/aml sa budú znižovať)..

Autoeditácia príspevku po 9 min :
Ešte doplním, voči moneru a ostatným anonymným kryptomenám sa správajú regulačné orgány "rasisticky", napríklad tuším cca pred rokom prešiel zákon že keď depositnete na burzu či inú regulovanú službu monero vo väčej hodnote ako 2000$ tak to budú musieť nareportovať tretím stranám, takže všetci si uvedomujú to že monero je(v súčastnosti) aj ďalej bude používané na pranie ,anonymizáciu a legalizovanie a podporovanie trestnej činnosti. Preto dosť burz monero a privacy coiny delistovali a je predpokladateľné že bude časom právne ich používanie či obchodovanie trestné.
Napísať odpoveď